"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

Canım,ben şimdi Serkan Bey le görüştüm.Şu anda ellerinde kan varmış,önümüzdeki hafta için haberleşicez.Dediğin gibi,hafta sonu olmuyormuş ne yazıkki.Gerekirse bana ulaşacak,kendisinede söyledim,Semt olarak yakın sayılırım,akşam saatlerinde bile bana ulaşabilir,eğer gerekirse.Hafta sonu olması arkadaşım için farkediyor,benim için ne zaman olduğu hiç farketmez.a.s.

ya kardeşlerimin hiç birinin kan grubu tutmuyor..bende mesajımızı mailimdeki güvendiğim herkese attım..umarım birilerinin grubu tutyordur ve bana dönerler...

Off arkadaşlar Eylül'lümüzün babası Serkan bey bir başka hasta içinde çok acil 0Rh+ kana ihtiyaç olduğunu söylemiş, aramızdan bir arkadaşımız kardeşinin kanı Eylül'e uyduğu için görüşmüş kendisiyle ve durumdan haberi olmuş telefonla aradıklarında eşiyle gidecekmiş bu akşam, durum çok aciliyet gerektiriyorsa buradan haber veririm sizede ama kan gurubu 0Rh+ olan arkadaşlarımız varsa bana telefon numaralarını ulaştırsınlar lütfen daha çabuk ulaşabileyim....

Bende birazdan arayıp durumu iyice öğreneceğim lütfen kan grubu 0Rh+ olanlar ve yardımcı olmak isteyenler bana özelden mesaj ile telefon numaralarını versinler.....

ya benm de sıfır + ama grip basladı 2gundur ölü gibi yatıorm..gittigimde de dun gorduler sesim flan cıkmıo...
alıyorlarsa bende gidebilrm ama belli bi saate kadar...batıkentte oturuyorum ve metroyla dönüsüm en gec 12olmak zorunda

Allah tez zamanda şifa versin çok zor bir durum kötü oldum Allahım kimseyi bu duruma düşürmesin ben daha öncedende yazmıştım ama tekrarlayayım benim kayınpederimde aynı durumdaydı bizde bu safhalardan geçtik ne yazıkki kan gurubumuz tutmuyor
özellikle bu granulosit damar yapısı nedeniyle erkeklerden daha çok alınabiliyor eşi asker olan üyemiz varsa askeriye bu konuda zaten yardımcı oluyor ama tekrarlıyorum eşi askeriyede olan arkadaşlarımız eşleriyle konuşsun

Allah rahmet eylesin resmini görünce çok etkilendim küçük meleğin... Allah ailesine saabır versin... Eylül için kanımız tutmuyor... Keşke elimizden daha falası gelse... Allahım sen yardım et....

Arkadaşlar Serkan bey ile görüştüm diğer 0 grubu kan için durum çok daha acilmiş numaramı verdi yarın için ulaşacaklar bende buraya ileticeğim şu an için gidilmesi gereken bir durum yok hepinize tekrar teşekkürler...

Eylül'ün dışındada dediğim gibi 0Rh+ kana ihtiyaç var bu kınuda çok acil yarın için en azından 1-2 arkadaşımız iletişime geçerse bana telefon numarasını iletebilirse çok iyi olacak...

Böyle aciliyeti olan ne çok kişi varmış bilseniz inanın konuşamıyorum babayla içim parçalanıyor burnumun direği sızlıyor, çok kişi var diyor, çok acil durumlar var ve hep yabancıyız burada sadece birbirimizi tanıyoruz kimsemiz yok.... Lütfen yardım arkadaşlar....

selam arkadaşlar msn de kayıtlı herkese mail attım sıfır kan gurubu içinde atacağım umarım faydalı oluruz

Nerden başlasam nasıl anlatsam..Telefon çalınca zıplamışım yerimden.Rahmetli kuzumun babası aradı beni.Beyzamın hatırası yaşasın diyor.Gelin diyor..Gelinde sizi evimde misafir edeyim diyor.Kızımın sevdiği yemeklerden yapsın eşim , beraber yiyelim diyor.Benim kızım farklıydı ablası diyor.Boğazım düğüm düğüm...Helalleştik,sözleştik..Eğer bir imkanım olsun gidecegim Tanrı misafiri olmaya...
Ve bızdık bir kızımız daha oldu.ınşallah Eylüle yardımcı olabiliriz..Bende üzerime düşenleri yapmak isterim.Aslında benim aklımda ufaklıklar ile başka bişi var.Tamam kan vermek çok kıymetli birşey ama ya bunu yapamayıpda birşeyler yapmak isteyenler??Bu illet için moralde çok önemli.gönüllü anne grubu gibi bir şey yapmayı denesek olmaz mı?çok iyi bildigim bir şey varki hasta insan hergün aynı şeyi yapmaktan,aynı insanı görmekten bıkıyor ve hayattan zevk alamıyor.o insanları gördükçe ağrıları acıları aklına tekrar tekrar geliyor.Kafalarını dağıtacak gönüllü annelerimiz olamaz mı?Aklımda bi dünya şey var ama elimden gelende kısıtlı...

Son düzenleme:
allahım şifa versin..
keşke yardımcı olabilseydim bu küçücük bebişe..
dualarımız onlarla olsun..

haklısın fiyucecim Beyza olayı ile Ankaraya yoğunlaşmış olduk ama kimbilir nerelerde daha kaç kişinin durumu acildir.ayrıca aklımda ilik donörü olma konusu var ama nasıl bi işlem olduğunu tam bilemediğim için çekiniyorum bunu araştırcam.

Allah hepsinin yardımsıcı olsun umarım bu küçük yavrumuza yardım edebiliriz ve sağlığına kavuştuğu haberini alırız.

ya üfff benim grubum diğer arkadaşa uyuyor ama dediğim gibi beyzaya kan verdim..gitsem şimdi kesinlikle kan almazlar..damarlarımda uygun deilmiş trombositte alınmıyor elim kolum bağlı...şimdi herkese tek tek yine geçeceğim mail..inşallah bi şeyler bulabilirim...kızlar başka ihtiyacı olan olursa lütfen yazın..

beyzadan çok geç haberdar oldum yardım etmek tabiki isterim ben ankarada oturuyorum hacettepe çok yakın bana kan grubum uyuyor problem olmazsa elimden geleni yapmaya hazırım

canım çok haklısın aslında beyzamı görmeye çıkarken haberi aldım yığılıp kaldım gitmedi ayaklarım yanına..inşallah bu bebeğimiz düzelir..kendim şu an kan verimi ile ilgili bi şey yapamıyorum..ama dediğin gibi kan vermesekte moral verebiliriz..ben hafta içi gitmeyi düşünüyorum yanına..bana kalsa şimdi bile gidicem ama işte ufak bi bebeğim var şu soğuklarda onunla nereye giderim diyorum..ama bu hafta içi mutlaka gidicem ziyaretine...bu hafta sana özelden ulaşmaya çalışıcam..hangi saatler arası görme imkanımız var öğrenirsen çok sevinirim...

kızlar 0 grubu için olan ihtiyaç kanmı yoksa diğer damardan alınacak sıvımı....çünkü insanlara sıvı alınacak diyince hı kem küm ediyorlar.....ya ben anlamıyorum burda böbrek bağışlamıyoruz lanet olası bi sıvı işte...çoğunun grubu uymuyor ,uyanların çoğu kem küm diyor, gidenler olmuyor eli boş dönüyor.

bu yavrum daha 3,5 yaşında ya...rabbim sen büyüksün beyzamın ömrünü buna bağışla lütfen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…