"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

ab gurubuna be nkan verebiliyorum bu trombosit içinde geçerlimi?

Evet,geçerli tahlilde damar yapınız uygun mu diye bakılıyor.Yalnız aradığımız hastayı ne yazık ki kaybettik..
Siz kan vermek isteyin kana ihtiyacı olan hasta çok.İsterseniz hastanede yatan arkadaşlara sorar sizi hasta için yönlendirebilirim

ben de kan verebilirim kan grubum 0rh+

izmirdeyim...bi ihtiyacı olana yardım etmek isterim..allahın verdiğini allahın hasta kulundan saklamak ayıptır...

ab gurubuna be nkan verebiliyorum bu trombosit içinde geçerlimi?

Canım..kan ihtiyacı olan yavrularımızın paylaşımını burdan yapıyoruz zaten..a.sa.s
Sayfayı takip edersen..seninde en kısa zamanda haberin olacaktır..yapılan paylaşımlardana.s.a.s.

ben de kan verebilirim kan grubum 0rh+

izmirdeyim...bi ihtiyacı olana yardım etmek isterim..allahın verdiğini allahın hasta kulundan saklamak ayıptır...

Öncelikle sizi kutluyorum,İzmir de hastanalarin çocuk aciline gidin bakın mutlaka ihtiyacı olan vardır.sağlıkla sevgiyle kalına.s.:nazar:

EYLÜL ıÇıN B RH + (POZıTıF) GRANÜLOSıTE ıHTıYACIMIZ VAR...
HACETTEPE ÇOCUK HASTANESı BÖLÜM 22 DE YATIYOR..
TLF: 0 546 874 26 36

Babası Serkan Ertekin in notu arkadaşlar..a.s.

kan grubu uymayan arkadaşlardan kan vermek isteyenler de kan verebilir,çünkü Eylül Duru nun kan borcu var
Ulaş için A rh+ TROMBOSİTE ihtiyaç var 0532 397 29 86

Evet,Hacettepe hastanesinde tedavi olan Delil e iki kız kardeş geldi,böylece 3 bacısı oldu.
Bugün oradaydık,bebişlerin yanında....Doğum sezeryanla oldu Kadın Doğumda yatmaktalar,sizleride beklerizzzzzzzzzzz

Bu arada Eylül Duru oradalar,Ulaş ta orada ...

Eylül Duru için granülosit B Rh+, Ulaş için A Rh+ trombosit aranıyor...

dağçiçeği merhaba bende izmirde 9 eylül ünv gidip kan vermek istiyorum düzenli tansiyon ilacı içiyorum ve çocuk sarılığı geçirmiştim acaba benim kanımı alırlarmı bilgilendirirsen sevinirim tşk

bu arada birkaç aydır ilk sayfada ilanı olan lösemi hastası sılanur kızımız da hakk'ın rahmetine kavuşmuş birkaç gün önce. Bu mesajı okuyan kardeşlerim ve ablalarım sılanur ve mızgın ruhuna 3 ihlas 1 fatiha okusak o kadar makbule geçer ki...allah'a emanet olun...

canım benim sayfayı yeni gördüm allah rahmet eylesin.okudum dualarımı ettim allahım kabul etsin

dağçiçeği merhaba bende izmirde 9 eylül ünv gidip kan vermek istiyorum düzenli tansiyon ilacı içiyorum ve çocuk sarılığı geçirmiştim acaba benim kanımı alırlarmı bilgilendirirsen sevinirim tşk

tansiyon ilacı içmen kan vermene engel degil..tyüksek tansiyon hastalarının kan vermesi kendi saglıkları için faydalı bile..
çocuk sarılıgı dedigin yenidogan sarılıgı ise önemi yok..
Zaten gerekli tahliller yapılıyo..

Arkadaşlar kan vermek için illa ihtiyaç duyulmasını beklemeyin..en yakın kızılay a giderseniz verdiginiz kan mutlaka ihtiyacı olana gidecektir zaten..

kan vermek için bulunduğunuz ilde herhangi bir hastanenin herhangi bir servisine gidin kan arayan birilerini mutlaka bulursunuz

Ulaş hastaneden geçtiğimiz hafta çıkmış iyiymiş,Eylül Duru için granülosit bulunamamış,Delil ilaç almak için yarın yatış yapacak

kadirgecesi2bb7os0.png

--------------------------------------------------------------------------------

EYLÜL İÇİN B RH + (POZİTİF) GRANÜLOSİTE İHTİYACIMIZ VAR...
HACETTEPE ÇOCUK HASTANESİ BÖLÜM 22 DE YATIYOR..
TLF: 0 546 874 26 36

Babası Serkan Ertekin in notu arkadaşlar şutarafagitti a.s.

Ulaş ın kan değerlerinin düşmesinin nedeni tedavi gördüğü hastalıkta kullanılan bir ilaçtan kaynaklanıyormuş,lösemi değilmişa.s

Ulaş ın kan değerlerinin düşmesinin nedeni tedavi gördüğü hastalıkta kullanılan bir ilaçtan kaynaklanıyormuş,lösemi değilmişa.s
ne guzel allahim herne hastaigi varsa iyile$sin tum cocuklar sifa bulsun yarabbim
eylul kizimiz ne durumda acaba

Bu süper ötesi bir haber sağol arkadaşım bu güzel haber için...

Allahım Eylül içinde güzel haberler almak istiyorum :Saruboceq::Saruboceq:

eylül her gün kana ihtiyaçmı duyuyor?bana durumu biraz daha detaylı anlatabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

X