• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

emel estagfurullah bunlar hayatımın diyeti... ödemem gereken diyetler... Teşekkür ederim iyi dileklerin için...

Fiyuce cars diye bir çizgi film var ona bayılacaktır. Penguenlerin olduğu birşey ayaklar ama adını tam hatırlamıyorum onu sever birde aslan kral var bu 3 çizgi film fazlası ile işini görecektir. Bunları bulamaz isen ben buradan onlarıda yollayabilirim.

ben yarın uğrayacağım eylül meleğime

evde oğlumun syrettiği birsürü cd var götüreyimde orada ki çocuklar ile seyretsinler

birazda iç çamaşırı götüreyim hastanelerde çok lazım oluyor

Allah acil şifa versin. Biran önce sağlığına kavuşması dileğiyle.

RABBİM şu mübarek günün yüzü suyu hurmetine sağlık versinn beyzanın ömrünü eylüle versin inşallahh. istanbuldayım ve kanımda tutmuyor :(( sadece dualarım onunla olucak ve takipte olucam sürekli.... KAZEN abicim Allah sendende Razı olsun böyle bir duruma el ayak olduğun bizleri bilgilendirip çoğu arkadaşımızı yönlendrip seferber ettiğin için... Bu site öyle bir siteki sırf laylaylom yok bu sitede, herşey var mutluluk acı kadar paylaşım ve yardımlaşmada varr bence bu site birçok diğer sitelerden farklı ve özel bir site yapandanda düşünendende kurandanda ALLAH RAZI OLSUN...

ALLAH ım sağlık sıhat şifa versin inşallah en kısa zamanda istenilen kan bulunur

Beyzayı kurtaramadık olmadı Allah daha çok sevdi yanına aldı melegimizi.Çevremde Beyza için çok sayıda kişi kan vermeye gitti...Muhsin beyi arayıp başsağlığı dilemek için elim telefona varmıyor..ne denirki boğazımda bir düğüm var konuşmayı bir tarafa bırakın yazamıyorum bile..ınşallah bu küçük minik melek kurtulur..Çevreme haber verdim ..Allahım sen annesine babasına bağışla yavruyu mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine..amin

Şu ana kadar bir kişinin bilgilerini aldım arkadaşlar ... Yardım edebilecek olanlar lütfen bana özel mesaj ile isim-telefon-email bilgilerini ulaştırsınlarki bende aile ile görüşüp size haber verebileyim...

Attığım mail grubunda yayınlandı. Üyeleri oldukça fazla.
Umarım birşey çıkar :Saruboceq:

yawrum benim inşallah iyileşir ve inşallah insanlarımız buna hassasiyet gösterir,malesef kanım uymuyor :(

başka bir forumda yazdım şimdilik kanı uyan yok ama aileyı arayan olmuş ..herkes biyerlere yayacak inşallah..

keşke elimizden daha fazlası gelse..

ayrıca bu bir defalık bir işlem değil dimi sürekli kan lazım çocuğa :((

başka bir forumda yazdım şimdilik kanı uyan yok ama aileyı arayan olmuş ..herkes biyerlere yayacak inşallah..

keşke elimizden daha fazlası gelse..

ayrıca bu bir defalık bir işlem değil dimi sürekli kan lazım çocuğa :((

evet cnm sürekli lazım:(

ya ne yazıkki benim grubum uymuyor..sanırım zor bulunan gruplardan birisine sahip..ama çevremdeki herkesi haberdar edicem...
bi şey daha sormak istiyorum aynı beyzada olduğu gibi başka gruplardan kan verebiliyormuyuz..eğer böyleyse çok kişiye ulaşabiliriz...

ben beyzaya kan verdiğim gün telaştan soramadım..kan bağışladıktan ne kadar süre sonra tekrar kan verebiliyoruz.aklımda bulunsun olaki kısa bi dönemse elimden geleni yaparım....

ben beyzaya kan verdiğim gün telaştan soramadım..kan bağışladıktan ne kadar süre sonra tekrar kan verebiliyoruz.aklımda bulunsun olaki kısa bi dönemse elimden geleni yaparım....

yanlıs bilmiyorsam normal kan verdiysen 2-3ay sonra mı ne verebiliyorsun tekrar
trombosit verdiysen 3-5gunde bi verebiliyor olmalısın..
ama gronulositi bilmiyorum... hafta ici gittigimde sorarım cnm haber veririm...

yanlıs bilmiyorsam normal kan verdiysen 2-3ay sonra mı ne verebiliyorsun tekrar
trombosit verdiysen 3-5gunde bi verebiliyor olmalısın..
ama gronulositi bilmiyorum... hafta ici gittigimde sorarım cnm haber veririm...

saol canım mutlaka bizi burdan haberdar et..bide dediğim gibi başka gruplardan kan verilebiliyormu..bunu bi öğrenirsen iyi olur..şimdi ben aileyi aramak istemiyorum malum grubum tutmuyor bir kişi daha gelecek diye umut vermek istemiyorum...

çook üzüldüm yaaa...offf..
hemen harkete geçiriyorum...yanlız birşey sorucam,aynı kan olamaımı gerekiyor yoksa her kan gurubu oluyormu....
oluyor ya öyle bazı durumlarda..
eğer öyleyse hiç durmadan tüm verebileceklere haber vericem...

Back