Bebeklerimizin ilk dogum günü yaklasıyor nasıl bir parti düşünüyorsunuz?

benim oğluma şu şarkılı şeyden yapacak hayırlı bir teyzesi yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuu??????????????

yaa ne güzelmiş bu videolar öyle içindede bizim bıcırıklar pek bi tatlı olmuşlar.
bu videolar kayıt yapılabiliyormu acaba bilgisayara??

slm kızlar bizde prensesimizin doğum günü parti mekanını tuttuk sonunda....
metroport avm bahçelievler
bakalım insallah hersey istediğim gibi olur.

bu arada kızlar slayt gösteri için sarkı arıyorum bana gönderirmisiniz ben indiremiyorum içinden seceyim lütfennnnnnnnn

canım candan erçetin melek .. bide kayahan eee bebeğim ee . bizde cd için bunları yaptık

emel cim ben 5 şarkı kyullandım...welcome to my world - ninni (kayahan) - hoşgeldin melek - masal (gülben ergen) ve değişik bir doğum günü şarkısı..hem ingil,izce hem türkçe...ama yollayamıyorum çünkü kayınvalidemlerdeyiz birkaç gün..benim kocanında laptop u şirket olduğu için msn filan çalışmıyor...en duygusalı da kayahan-ipek açar oldu...annesi onu çok--babası onu çok--herkesler onu çok severmiş severmişşşşşşş

bizm sarkımız sezen aksu '' kınalı kuzum'' . yanağı pembem , dudagı kirazım, gözü okyanuusm iyi ki doğdun dıyor cok duygusal. aglak necmi gbı dolanacam izlerkenn...

ya arkadaşlar doğumgünü şarkıları indirebileceğim yerler var mı bildiğiniz?

bizm sarkımız sezen aksu '' kınalı kuzum'' . yanağı pembem , dudagı kirazım, gözü okyanuusm iyi ki doğdun dıyor cok duygusal. aglak necmi gbı dolanacam izlerkenn...

Çaldım hemen mersiiiiii çok severin bu şarkıyı iyiki hatırlattın

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
chadii pastanız çok güselmişl ne kadara yaptırdın.
Bu arada Nice Yıllara....

chaddi..derin bebegi kutluyorum...hazırlıgın cok şık olmuş pastasıda oyle...nice güzel dogum günleri olsun ...

ya kızlar bende oğluşuma slayt gösterisi falan hazırlamak istiyorum ama o programlar hangileri nasıl kullanılıyor nasıl yapcam:KK43:( bana kim yardımcı olabilir acaba??

bu arada bulduğunu zşarkılar harika ya,eğer bende hazırlayabilirsem çalıcam sizlerden haberiniz olsun:))

anı defterimiz(gelen konuklarımızın derin için yazacagı kutlamaları)

kız cocuklarına taclarımız

erkek cocuklarına sapkalarımız

konfetilerimiz-maske-uzayan diller-maytap

derinin melek tacı(ama kullanmıyacagım sanırım çok klasik cünkü)cicekli halka tac yaptıracagım)

kurabiye malzemelerimiz ve 1 seklindeki mumumuz

Son düzenleme:
X