Ben şuana kadar hiç kilo almadım hatta 5 kilo verdim görenler 4 aylık hamile olduğuma inanmıyor :))) Bakalım bundan sonra almaya başlarım sanırımBen
Et tavuk asla asla yiyemiyorum kokusuna dayanamıyorum mantarinda tabii. Mide bulantilarim sabahları ve akşam yatmadan çok aşırı oluyo okadar bulantı ya rağmen hala kilo alabiliyor çok ilginç :)
Ben şuana kadar hiç kilo almadım hatta 5 kilo verdim görenler 4 aylık hamile olduğuma inanmıyor :))) Bakalım bundan sonra almaya başlarım sanırım
12 haftalık 5 boyutlu ultrasonla öğrendik. Kızz :)
Teşekkür ederim :) allah hepimizin gönlüne göre versinhayırlı olsun
Teşekkür ederim :) allah hepimizin gönlüne göre versin
amin bende öğrenmeyi bekliyorummm
Kizlar bende 12. Haftayi tamamladim pazartesi kontrol amacli gidicem. Cinsiyet soylerlermi soylemezler mi bilmiorum ama sizmi soruosunuz cinsiyetini ?
Aynen 11. Haftada bana da öyle demişti o hafta da kızda da erkekte de eşit oluyormuş çıkın ti tahmin yurutemiyoruz dedi bakalım şu an belki belli olmuştur 13 hafta oldu benim ama randevum 19 gün sonra hahaha meraktan resmen günleri sayıyorum yaselam kızlar banada doktorum 11+3 de bı cıkıntı var ama kesın degıl dedı bakalm
Ögrendinizmi cinsiyeti.Ögrendiysrniz kaç haftalıkkken ögrendinizBenim Dr um emin olmadan kesinlikle söylemiyor. Çok merak ediyorum.
16 aralıkta 3D ultrason um var (maalesef Türkçede ki adını bilmiyorum almanyada yaşıyorum. Burda organscreening deniyor).
İnşallah o zaman belli olur.
Herkes erkek diyor ama benim içime kız diye doğuyor. Hayırlısı olsun inşallah
Evet biz soruyoruz erkekte 11.haftada cinsiyeti belli oluyo zaten kızlarda 4 ayı beklemek gerekKizlar bende 12. Haftayi tamamladim pazartesi kontrol amacli gidicem. Cinsiyet soylerlermi soylemezler mi bilmiorum ama sizmi soruosunuz cinsiyetini ?