Bebeklerimizin cinsiyet lerini ve kaçıncı hafta da öğrendik paylaşalım kaynasalim

brfnm38

2 çiçek 2 böceğiz
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
363
254
Kızlar bebegin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz ve ne hissettin iz nasıl tepki verdiniz ben 15+1 de öğrendim oğlum olacağını ve çığlık attım bir kızım var 9 yaşında sağlıklı olması önemli tabi ilk önce esimde çok sevindi hissediyordum eşime döndüm ben sana demiştim diye tekrarlayip durdum:KK23::KK23:

16. haftada erkek olabilir dedi 18. haftada netleşti arkadaşım
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin hepimize

11+4 te doktorum büyük ihtimal kiz dedi. Sonraki kontrollerde de değişmedi :) Ben bayagi erken öğrendim :)

13. haftada erkek dedi
17. haftada erkek olduğu kesinleşti :)

Benimki daha küçücük ama çok merak ediyoruum.. icime hep kız doğuyor ama bakalım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin ınş.

Benim bebiş im içinde doktor 16.haftada kıza benziyor dedi 20.haftada kesin kız dedi kızlar çok mu nazlı oluyo ne 20. Haftaya kadar hep poposunu döndü bize göstermedi kendini :)

Biz bugün öğrendiiiiik oğluşumuz açık seçik gösterdi bize :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

14. haftadayım şu an. geçen hafta %70 kız dedi doktorum. hadi hayırlısı:)

Bizde 13 haftalikken ögrenmistik erkek oldugunu, oglusum hemen gosterdi pipisini :KK70:

12. haftada kıza benziyor dedi bi doktor 14. haftada aynı doktor pembe şeyler alabilirsin dedi 16. haftada belli değil daha küçük dedi..kafam karıştı

ayy ben de şimdiden çok merak etmeye başladım. ama içime oğlan gibi geliyo hep oğluşum diyesim geliyo inşallah içime doğandır :)

ben 12. haftada öğrenmiştim kızım olacağını.ilk bebeğimin kız olması beni çok mutlu etti rabbim oğlanda nasip etsin inşallah

X