Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
oğluşum 37 + 1 de 3100gr ve 49 cm di..

bnimde işallah çarşamba belli olucak kilosu 32 haftalıkken gittiğimde 2,750kg dı şimdi kaç kilo olmuştur kızım acaba ya benim bebeğim günde iki kez hıçkırık tutuyo ben bunu olduğu gibi duyuyorum sizinkilerdede oluyomu acaba bizde kavuşsak sağlıkla valla artık ev işide yapamıyorum daha 15 gün var ya bitmiyo sanki sizede öyle geliyomu çoook sıkıldım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benim bebişte günde 2-3 defa hıçkırır.çok hoşuma gidiyor o öyle hıçkırdıkça bazen sabahları beni uyandırıyo hıçkırıklarıyla.bebeklerin hıçkırması çok iyiymiş.cigerlerinin geliştigini ve dış ortama hazırlandıgını gosterırmıs.canım kızım hayırlısıyla bi dogsaydı.artık son 2 haftamız kaldı.gecmıyo gunler yaaaaaabenneyaptımki
allah herkese saglıklı sıhhatlı bebişler versın bir an önce kavusmayı nasıp etsın bebişlerimize saglıklarıyla beraber
.:dance:

benim bebişimde dr. a gittiğimizde 34+2 di 2.900 gr. ama dr.umuz dedi ki ultrason ölçümlerine göre 36-37 haftalık gözüküyo dedi maşallah ii beslemişim oğluşumu ama neden büyük gözüküyo ultrason ölçümleirnde acaba haftası mı karıştı yaa??

benim kızım bugün son doktor kontrolümüzde 37+1 de ve 3,020 gr boyumuz 49 cm geldi az almış gene ama bunada şükür ne edelim 3,kg gelsin en azından doğumda da bari mnormal bişii olsun ufak bebek bakımıda zo roluyor gerçi sağlıklı sıhhatli gelsinlerde biz onları dışarda besler kilo boy bos aldırırız değilmii

maşallahcanım böyle giderse senin normal doğum biraz zor olabilir.zamnına kadar 4000 gr.falan olur herhalde.hayırlısı olsun da...

evet canım biraz şişko benim bebiş kaydirigubbakcemile3 ama zaten bir buçuk hafta önde ölçümlerii..şu anda 39 haftalık görünüyo mesela..dr.um en geç haftaya bekliyorum diyo..bakalım hayırlısı..inşAllah vaktini beklemez tombişim..yoksa normal çok zor dediğin gibi kaydirigubbakcemile3 hakkımızda hayırlısı olsun canım hepimizin inşAllah..

Ben de 36 hafta 3 günlük hamileyim ve oğlişim 3 kilo 200 gr., boyu da 47,20 cm. Doktor gelişiminin biraz ileride olduğunu söyledi.. Maaşallah benim oğlişime... Tabii ki diğer tüm bebeklere de...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…