Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

bugün 3. ayımızı doldurduk
7 kg - 65 cm. bebeğim

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün sağlık ocağında aşımız vardı.pnomokok yapıldı.çok ağladı bebişim.kilo ve boyuna da bakıldı
kilomuz: önceki ay:5400 gr. şimdi.6600 gr.hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
boyumuz: önceki:55cm. şimdi:59 cm.:dilcikar:

dün doktora gittik benim kız bu ay biraz iştahsızdı önceki aylar hep 1 kg alıyorduk fix ama bu ay 3.ayımızı doldurduğumuz gün 850 gr almış yinede çok şükür diyorum
BOY : 60 cm

KİLO :6.020 kgr

Maşallah bebişlerimizeee hızla büyüyorlar allah sağlık sıhhat versin hepimizinkilere inşallah...
Benim kızım da 3 bucuk aylık 7500 kg 63 cm...:CüvCüv:

bugün aşı için gidince tartıldı oğlusum 7800gr olmuş
boyuda 63 cm

kızlar bizim bugün doktor kontrolümüz vardı emir alp in
boyu 62cm
kilosu 6100gr
iyi demi yaaaaaaaa
maşallah deyim ben yine

bizim tosun dün 8.350gr geldiii boyuda 64cm kuzumunnn gün gün büyüyorlar yalülülülülülü
daha dün gibi geliyooo bana doğumum vay be sositosositodaha konuşcaklar yürüyecekler ooooŞeniz

benim kuşum da 2 hafta önce 6400 boyuda 63cm di.
arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum. ben bebeğime hiç ek gıda yani mama vermedim.ama yakında çalışmaya başlıycam ve ne yapıcağımı bilmiyorum çünki bi türlü sütümü sağamıyorum. bebeğimde biberon almıyor. ne yapabilirim benim durumumda olanlarınız varmı?:bbo:

bugün aşımızı olduk.7 kg. 61 cm olmuşuz teyzeleri.ferrasanol başlıyoruz bi de.verem aşımız da kabuk bağladı nihayet...

bugün aşımızı olduk.7 kg. 61 cm olmuşuz teyzeleri.ferrasanol başlıyoruz bi de.verem aşımız da kabuk bağladı nihayet...

maşallah maşallahhh büyümüş o annesiii daha da büyüyecek sağlıkla inşallah verem aşımız bizimde sivilce gibi yeni başladı

maşallah bebişlerie kızlar..Allah sağlık sıhat versin hepsine..biz Salı günü gitcez kontrole bakalım ne kadar olmuş..bide ben ek gıdalara başladım..meyve,sebze ğüresi veriyorum ara ara..çok sevdi hepsini maşşallahh..dün evde hanımeller vardı..ılık suyla ezdim 3-4 tanesini..nasıl sevdi bi görseniz..gece 11 buçukda uyudu..sabah 5 de uyandı...

Dün 4.ayımız doldu.8150 gr.64 cm olmus oglumEn son saglık ocagında tartılmıstık 15 gun once kıyafetle tartmıslardı 8000 gelmıstı demek baya kalınmıs ustukafamçokkarıştıÇıplak net 8150ymıs.Bundan sonra ayda 400 500 den fazla almaz dedı doktor...

maşallah duygucum kilosu ve boyu iyiymiş paşanınnn inşallah sağlığıda yerinde dirr keyifsizim demiştinya doktora gitmenizle alakalı değildir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…