How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin bayramlık cicileri...

ayyyy yeni eklenenler süper ya bayıldım herkeste çok zevkli

benim kızımda büyüse ya
kızım bugün 3aylık oldu tezeleri

birsürü şey beğendik ama hepsi 6aydan başlıyor
lcw salopet almıştıkya pek içime sinmemişti ne biliyim bayram için daha farklı düşünmüştüm ben
bide kuzumun ilk bayramıya nese sağlık olsun

bugün babasıda diyoki benim kızım 6aylık olsun ona dünyaları alcamkaydirigubbakcemile3 ay çok güldüm ama ya

sağolun kızlar ya vallaha moral buldum sayenizde,burda alışveriş ederken danışacağım kimse yok,eş dost akraba falan,kendim geziyorum,neyse çok sevindim beğenmenize,kızımın ilk bayramlığı,memlekete gidicez herkesin beğensin istedim.ne biliyim ya heves işte :)

abetulcum çok tatlıymış cicileriniz Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin bende kızıma aynı elbiseden almıştım bayramlık :)

yeni eklenen cicilerde çok güselmiş abetül canım bunlarda çok güüzel ama diğer elbisede çok ciciydi herkesin zevki farklı beğenende olur beğenmiyende önemli olan senin içine sinmesi güle güle giysin meleğinopuyorumnanaktan

değiştirdik cicilerimizi,kadife bu,dükkanda pek bişi kalmamıştı dünden bu yana, bakalım beğenecek misiniz kaydirigubbakcemile5
şöyle bir kombin yaptık
1000794f.jpg

bu da tek
1000794v.jpg

çookkk güzelleerrrrr....
ya arkadaşlarrr şu saç bandlarını nereden alıyosunuz bi bulamadım rastlamadım yaaa bujitericilerde var ama bebek için degil çocuklar içinnnn

ayrıca kıskançlıkdan heran dogura bilirimmmm banane bananeeee kurban bayramı cicileri içinde bi topik isteriz benimki anca ona böyle güzel ciciler giyer

değiştirdik cicilerimizi,kadife bu,dükkanda pek bişi kalmamıştı dünden bu yana, bakalım beğenecek misiniz kaydirigubbakcemile5
şöyle bir kombin yaptık
1000794f.jpg

bu da tek
1000794v.jpg

bunlarda hoşmuş canımm
güle güle giysin prensess ama ben yinede ilk aldığın elbiseyi daha çok beyenmiştimm

siz görürsünüz merak etmeyin bıktırmıyım sizi:))
hele eylül sen kesin görürsün, bayramlıklarını giydirip harçlık almaya getirirm piroşu sanazemuszemus

ay çok kırıldım valla kardelenciğim şurda bunca kız arasında bitanecik erkekimin kıyafeti var onada kızlarınki kadar güzel diil demişsin ay insan beğenmese bile güsel fln der dimi aşkolsun cicim yanee ok kızların kıyafetleri tartışılmas tabii süper ama bnm oğluşumunkide güzel beaa :asigim:

hiç öle olur mu yaaaafffff
süper süper süperrrrr ben onu lafın gelişi yazmışımdır
tam bi adam kıyafeti bayılırım böle kıyafetlere
hele küçük adamlarda daha bi tatlıgamyoncuiremsugamyoncuiremsuduruyoooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar merhaba,hepinizin cicileri çok güzel,sizin gibi zevkli annelerden fikir almak istedim.kızım 4 aylık,bugün bu elbiseyi aldık,ama eve gelince çok beğenmedim acele aldığım için,yarın gidip değiştirmeyi düşünüyorum,ne dersiniz

1000752y.jpg

bence cok cici ya,
neden beğenmediniz ki?

Back