How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin bayramlık cicileri...

minecim ceylin in elbiseleri çok güzelmiş çok şeker olur içinde kesin güle güle giysin
elifnazcım ayakkabılarınız süper bayıldım güle güle giysin kızın
abetül cnm ben elbiseyi çok beğendim pembeyle mavi yanyana çok güzel duruyor bence değiştirme çok güzel elbise,bitek ben beğendim sanırım ama çok hoş gerçekten
chadiicim kızın çok şeker olmuş ham yaparım onu ben maşallah bayram şekerine,azönce gördüm ama şimdi kaldırmışsın sanırım maşallah boncuğa

kızlar merhaba,hepinizin cicileri çok güzel,sizin gibi zevkli annelerden fikir almak istedim.kızım 4 aylık,bugün bu elbiseyi aldık,ama eve gelince çok beğenmedim acele aldığım için,yarın gidip değiştirmeyi düşünüyorum,ne dersiniz

1000752y.jpg
açıkçası ben pek beğenmedim ,kızlara pastel ve uçuk tonları çok yakıştırıyorum ,çok keskin ve karışık renkli şansın varsa değiştir derim ben..

merhaba kızlar bunlarda benim kızımın bayramlık cicileri 2 elbiseyi aldım kızıma havanın durumuna göre kombine edicez artık hırkaları vardı zaten hiç giymedi sayılır ayakkabı kilotlu çorap bant ve toka için bu hafta gene çıkıcam bu kızları düzmek daha zor aksesuarlarıda var canım:)

minecim çok güzeller canım ,bayramda göz kamaştıracak fıstık..

ELİFNAZ sizinde ayakkabılarınıza bayıldım ,,çoook tatlı ..

yaaa chadii ben görmedim minişi yaaa kaldırmışsın hemencikk off yetişemedim çokk merak ettim yaaa bu arada tek erkek annesi benmiyim yawssss delikafadulden

abetul canım elbise çok ciciymiş bence yenisini alma sansın varsa onu değiştirme canım güle güle giysin meleğin opuyorumnanaktan ayşecim ayakkabıları mothercaredan aldım canım kızının elbiseside cok güselmiş annesi güle güle giysinopuyorumnanaktan:nazar:

tesekkur ederız canım o ayakkabılardan ben de alıcam sagol fıkır verdıgın ıcın....a.s.

zaradan aldım canım.. bugün ayakkabısınıda aldım yarın eklerim

cok cıcıymıs gule gule gıysın annesı bunun kac aylık olanı var yanı benım kızım 4 aylık falan olucak acaba ona olurmu dıye dusunuyorumda!!!CADIARZU

değiştirdik cicilerimizi,kadife bu,dükkanda pek bişi kalmamıştı dünden bu yana, bakalım beğenecek misiniz kaydirigubbakcemile5
şöyle bir kombin yaptık
1000794f.jpg

bu da tek
1000794v.jpg

canım ayakkabıyı soruyorsan okadar küçüğü yoktur 19 numaradan başlıyor diye biliyorum. elbiseyi bu sezondan almadım ama çok güzel elbiseler var 0-2 yaş reyonu var zaranın istediğin ölçülerde bulbilirsin

değiştirdik cicilerimizi,kadife bu,dükkanda pek bişi kalmamıştı dünden bu yana, bakalım beğenecek misiniz kaydirigubbakcemile5
şöyle bir kombin yaptık
1000794f.jpg

bu da tek
1000794v.jpg

:lepi:ben beğendim çok güzeller. elbisenin çok tatlı bi rengi var. üzerinde eskisin bebeğinin

diğeri hala aklımda ama değiştirdim işte.eşim de beğenmeyince içime sinmedi

şöyle bir kombin yaptık
1000794f.jpg

bu da tek
1000794v.jpg

işte buuu ,tercih süper ,değiştirmene sevindim ,eminim bunlar daha çok yakışacak,güle güle giysin prenses..

Back