Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açıkçası ben pek beğenmedim ,kızlara pastel ve uçuk tonları çok yakıştırıyorum ,çok keskin ve karışık renkli şansın varsa değiştir derim ben..kızlar merhaba,hepinizin cicileri çok güzel,sizin gibi zevkli annelerden fikir almak istedim.kızım 4 aylık,bugün bu elbiseyi aldık,ama eve gelince çok beğenmedim acele aldığım için,yarın gidip değiştirmeyi düşünüyorum,ne dersiniz
kaldırdım cnm evt piraye hirada çok gzl olcak ama görmek isterim onu cicileriyle
abetul canım elbise çok ciciymiş bence yenisini alma sansın varsa onu değiştirme canım güle güle giysin meleğin opuyorumnanaktan ayşecim ayakkabıları mothercaredan aldım canım kızının elbiseside cok güselmiş annesi güle güle giysinopuyorumnanaktan
zaradan aldım canım.. bugün ayakkabısınıda aldım yarın eklerim
değiştirdik cicilerimizi,kadife bu,dükkanda pek bişi kalmamıştı dünden bu yana, bakalım beğenecek misiniz kaydirigubbakcemile5
şöyle bir kombin yaptık
bu da tek
değiştirdik cicilerimizi,kadife bu,dükkanda pek bişi kalmamıştı dünden bu yana, bakalım beğenecek misiniz kaydirigubbakcemile5
şöyle bir kombin yaptık
bu da tek