Bebeklerimizin Aşıları ve Kontrolleri

bizde doktora gittik bugün..5.380 gr kilosu boyuda 57.5 cm olmuş güzel oğlumun..maşallah kuzularımıza ya nede güzel büyüyorlar..:nazar:

perşembe günü 2aylık aşımızı olduk 2bacak 1koldan biraz ateş yaptı gece yarısı 38di 36ya dengeledim sabaha kadar huzursuzdu 5kilo olmuş 59cm boyu sanırım 49da kafasıydı

ablamin bebegi 2.ay asilarini vurduracagi zaman saglik ocagindan ates dusurucu verip gelin demislerdi.bizim dr buna gerek yok dedi CADIARZU ama ates yapiomus bu asilar versem mi acaba

carsamba gunu bızımde 2.ay asılarımız ben kızıma ası olmadan once fıtıl verıcem onlem olarak daha sonra gerekırse peditus verıcem ınsallah ateslenmez tamda bayram arefesınde :sinifsinif:

Ben geçen ay aşıya gittiğimizde sormuşdum bu ateş olayını..artık eskisi gibi deil aşılar ithal onlarda ateş yapmıyo dediler..CAlpol var evde eğer olursa ateş ondan veririz artık..

bizde perşmebe gidicez aşıya 3 tanwe birden olucak iki bacak bir kol çok ağlıcak nasıl susuturcam diye düşünüyorum yaa içim acımaya başladı bile şimdiden
ateş içinde bana önerilen aşı olmadan önce fitl yap dediler yapsammı acaba ağrı ve ateşi önlemek için

kızlar 2. ayda yapılan verem aşısını sağlık ocakları yapıyor mu? amazon kızına yaptırmaya gittiğinde verem aşısını verem savaşta yaptırması gerektiğini sölemişler, sağlık ocağındakiler bana 1.5 yaşına kadar tüm aşılarını yaptıklarını sölemişlerdi ama aynı şeyi onada sölemişler ve 2 aşısını yapıp verem aşısı için verem savaşa göndermişlerkafamçokkarıştı
2 ay aşılarını yaptıranlar böle bi durumla karşılaştınızmı???

kızlar 2. ayda yapılan verem aşısını sağlık ocakları yapıyor mu? amazon kızına yaptırmaya gittiğinde verem aşısını verem savaşta yaptırması gerektiğini sölemişler, sağlık ocağındakiler bana 1.5 yaşına kadar tüm aşılarını yaptıklarını sölemişlerdi ama aynı şeyi onada sölemişler ve 2 aşısını yapıp verem aşısı için verem savaşa göndermişlerkafamçokkarıştı
2 ay aşılarını yaptıranlar böle bi durumla karşılaştınızmı???

canim bizim doktorda oyle soylemisti ama burdaki saglik ocagina sorduk yapiolarmis

bizim dr da saglık ocaklarındada yapıldıgını ancak en ıyı sekılde verem savasta yaptıracagımızı soyledı

bizim doktorumuz özel aşı taraftarı ama ben devlet aşılarına daha çok güveniyorum. sürekli kullanıldığı için bayat aşı olma ihtimali daha az bence. ama yine de karasızım şizce devlet aşısı mı yaptırsam özel aşı mı?

bugun minnosuma verem ve karma asisini vurdular.doktor pnomokok u 3.ayda vurucam dedi CADIARZU rota virusunu sordum vurdurun dedi ama gecen burda birisi yan etkisinden bahsetti tirstim acikcasi.3 aylik olmadan vurulmasi gerekmis :bbo: kalca usg sinide cektirices

bizim doktorumuz özel aşı taraftarı ama ben devlet aşılarına daha çok güveniyorum. sürekli kullanıldığı için bayat aşı olma ihtimali daha az bence. ama yine de karasızım şizce devlet aşısı mı yaptırsam özel aşı mı?

canım özel aşılar ithal olduğu için tercih ediyordu ama son bir yıldır sağlık ocaklarıda ithal aşı vuruyor artık ikilemde kalmana gerek yok bence .............

X