yanlışmı doğrumu bilmiyorum ama daha küçükken başladık çünkü ben bütün günün yorgunluğuyla babasına veriyordum akşam oda ayakta sallıyordu bişey diyemedim desem elini ayağını çekecek diye korktum halende devam ediyoruz öle sarsmadan bol bi kundak yapıyoruz hanfendi yüzünün kapanmasını istiyo öle ayakta sallıyoruz çok uykusu varsa piş pişliyoruz uyuyo
bizimkide ayakta sallanıyr malesef gazlı bir bebekti kızım dr sallamayı önerdi rahatlatır diye bizimkide alıştı tabii her akşam ayagımda sallamadan uyumuyor
çok hızlı sallamak oldukça zararlı hızlı salladığında orta kulakta bulunan sıvı dağılıp bebeğin zekasında sorun açıyormuş bi dr'dan duymuştum
ama yavaş yavaş salladığın takdirde inşallah bi sorun çıkmaz ben kızımı sallayarak büyüttüm şimdi 3 aylık bi kızım var 2haftadır onuda sallıyorum malesef gazı çok uyumuyor ama oldukça yavaş a.s.
çocuğu ayakta sallamak yanlış.çünkü bebeklerimiz ayağımızda sallarken beyine zarar verirmiş arkadaşlar ama yinede durmayınca mecburen sallıyoruz.ama benim yeğenim hiç durmuyor ayakta sallanmaktan hoşlanmıyor.hemen ağlamaya başlıyor.yengem artık güzel bir çözüm bulmuş.yeğenimi kendisi koltuğa oturuyor yeğenimi ayağına oturtuyor ayağında hoplatıyor.cnm yeğenim o sevinçle yengem ayağında hoplatırken tabi hızlı hızlı hoplatmıyor yavaş yavaş hoplatıyor yeğenim 5 dk sonra uyuyor.size bu yöntemi tavsiye ederim.yeğenim 1 yaşında gerçekten alıştı hergün birisinin ayağında hoplarken uyuyacak tabii bu yöntemi küçük bebeklerimize uygulayamayız.ama ayakta sallamaktan bu yöntem ayağımızda hoplatarak uyutmak daha iyi olur.
yengem artık güzel bir çözüm bulmuş.yeğenimi kendisi koltuğa oturuyor yeğenimi ayağına oturtuyor ayağında hoplatıyor.cnm yeğenim o sevinçle yengem ayağında hoplatırken tabi hızlı hızlı hoplatmıyor yavaş yavaş hoplatıyor yeğenim 5 dk sonra uyuyor.size bu yöntemi tavsiye ederim.yeğenim 1 yaşında gerçekten alıştı hergün birisinin ayağında hoplarken uyuyacak tabii bu yöntemi küçük bebeklerimize uygulayamayız.ama ayakta sallamaktan bu yöntem ayağımızda hoplatarak uyutmak daha iyi olur.
çocuğu ayakta sallamak yanlış.çünkü bebeklerimiz ayağımızda sallarken beyine zarar verirmiş arkadaşlar ama yinede durmayınca mecburen sallıyoruz.ama benim yeğenim hiç durmuyor ayakta sallanmaktan hoşlanmıyor.hemen ağlamaya başlıyor.yengem artık güzel bir çözüm bulmuş.yeğenimi kendisi koltuğa oturuyor yeğenimi ayağına oturtuyor ayağında hoplatıyor.cnm yeğenim o sevinçle yengem ayağında hoplatırken tabi hızlı hızlı hoplatmıyor yavaş yavaş hoplatıyor yeğenim 5 dk sonra uyuyor.size bu yöntemi tavsiye ederim.yeğenim 1 yaşında gerçekten alıştı hergün birisinin ayağında hoplarken uyuyacak tabii bu yöntemi küçük bebeklerimize uygulayamayız.ama ayakta sallamaktan bu yöntem ayağımızda hoplatarak uyutmak daha iyi olur.
Benim sıpam gazlıydı ayakta sallamaya alıştırdık,5 yaşında şimdi yeni yeni kendi kendine uyumaya başladı.Annem in dizleri tutmuyor, benimde bacaklar kas yaptı :)
Benim sıpam gazlıydı ayakta sallamaya alıştırdık,5 yaşında şimdi yeni yeni kendi kendine uyumaya başladı.Annem in dizleri tutmuyor, benimde bacaklar kas yaptı :)