• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimize ve ocuklarmza aldmz oyuncaklar...

Yeliz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.027
5
116
43
Yalova
sevgili anneler buraya bebeklerimize ve çocuklarımıza aldığımız oyuncakların resimlerini ekleyelim.hem gelişimlerine katkılarını hemde birbirimize tavsiyelerimizi yazalım..ne dersiniz..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar bugün hava burada çok güzeldi oğluşumla dışarı çıktık çok güzel oyuncaklar aldık..

bu kumaştan yapılmış hem kukla hemde kitap çok sevdi oğlum çokta hesaplı 4.90 a aldım..

2334e.jpg

bunuda aynı fiyata aldım kitap aynı zamanda birde çıngırak gibi ses çıkarıyor..

2337b.jpg

2337l.jpg

bunuda daha önce almıştım resmi çektim fakat bu kadar net çıkmadı o yüzden netten bulduğum resmi ekledim..

içinde değişik şekillerde oyuncaklar var evin çatısında ve pencerelerinde aynı şekillerden var oyuncağı uygun olan şekilin içinden evin içene atıyorsun...şekillerin hepsi farklı renkten..bazıları desenli kumaştan..hem renkleri,hemde şekilleri öğrenebilir..hemde eşleştirme yapabilir..bu da 50 ytl.ama netten baktım fiyatlar değişik..

ka10320.gif

çok güzelmiş oyuncaklarınız bende bendekileri eklemeye çalışayım becerebilirsem.

Eklentiler

• $63114.jpg
    $63114.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 2.796
playskool süper toplar emekleme oyuncakları üst üste geçen kareler ve içiçe geçen variller

hemene hemen hepsiyle oynuyor ama henüz emekleme oyuncaklarının arkasından emekleyemiyor(geri geri) çok sinirleniyor otura otura gidip yakalamaya çalışıyor.

Eklentiler

• $07097.jpg
    $07097.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 449
  • $05732.jpg
    $05732.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 299
  • $02634.jpg
    $02634.jpg
    2,4 KB · Görüntüleme: 256
  • $02638.jpg
    $02638.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 264
  • $06716.jpg
    $06716.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 450
ya kusura bakmayın ilk kez foto eklemeye çalıştım olmuşmu diyede dönüp bakınca mesajlar çok oldu.
bunlar sadece playskoolunkiler en çok yaramaz topları seviyor topları yakalıyor atıyor yiyor(yalnız pil çabuk bitiyor bide hava akımı var tepesinde)
dört tane ikisi kumaş ikisi müzikli kitabımız var onlara bayılıyor.
sele sepet çıngırağımız var onalrı geçiyorum bi ara çıngırakları saklayıp( eğitici oyuncaklarla oynasın diye)tekrar çıkarmıştım bi sevindi hepsşni tek tek ağzına sokup yedi saatlerce oynadı kıyamadım:(((
bir sürü daha internetten aldığım markasını bilmediğim oyuncak var. onlarıda paylaşmaya çalışırım.

eklemişsin resimleri canım çok güzel oyuncakları var ben emekleme oyuncağı almadım hiç kendi başladı zaten emeklemeye..

eklemişsin resimleri canım çok güzel oyuncakları var ben emekleme oyuncağı almadım hiç kendi başladı zaten emeklemeye..

bende almadım canım ama her ne hikmetse her gelen onlardan getirdi bu ikisinden ayrı bide aslanlı emekleme oyuncağı daha var.herkes emeklesin istiyo sanırım :)))ama nafile bencede bi işe yaramıyor.

arkadaşlar bugün hava burada çok güzeldi oğluşumla dışarı çıktık çok güzel oyuncaklar aldık..

bu kumaştan yapılmış hem kukla hemde kitap çok sevdi oğlum çokta hesaplı 4.90 a aldım..

2334e.jpg

bunuda aynı fiyata aldım kitap aynı zamanda birde çıngırak gibi ses çıkarıyor..

2337b.jpg

2337l.jpg

Yelizcim hepsi birbirinden güzelmiş iyi günlerde kullanın canıma.s.

bende almadım canım ama her ne hikmetse her gelen onlardan getirdi bu ikisinden ayrı bide aslanlı emekleme oyuncağı daha var.herkes emeklesin istiyo sanırım :)))ama nafile bencede bi işe yaramıyor.

emeklemesini istiyorsan yere temiz bir örtü ser yatıyor dönüyor sürünüyor sonra emekliyor benim iki tane kullanmadığım çarşafım var birini seriyorum yıkayacağım zaman öbürünü seriyorum..daha yeni 8 ayımız bitecek oda oda geziyoruz emekleyerek..

bu tırtılımız bazen arabamıza bazen beşiğimize takıyoruz..

pr012724max.jpg

bu da müzikli filimiz...

pr013493max.jpg

emeklemesini istiyorsan yere temiz bir örtü ser yatıyor dönüyor sürünüyor sonra emekliyor benim iki tane kullanmadığım çarşafım var birini seriyorum yıkayacağım zaman öbürünü seriyorum..daha yeni 8 ayımız bitecek oda oda geziyoruz emekleyerek..

sürekli yerde zaten geri geri gidiyor :)) öne gidemeyince sinirleniyor debeleniyor otura otura gidiyor çok komik.

şu aralar en sevdiği oyuncakları da şunlar .üstünden top atılan oyuncağını kullanamaz diye çıkarmıyordum geçen gün üst katlarını alarak denedim hemen öğrendi topları çın çın ötüyor elinden düşürmüyor bide içine atınca yere değince ses çıkarıyor çok seviniyor. tavsiye ederim.

Eklentiler

• $oyunakle01168.jpg
    $oyunakle01168.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 112
  • $oyunint71050.jpg
    $oyunint71050.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 116
  • $oyunint2078.jpg
    $oyunint2078.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 110
buda ek gıdaya başladığımız dönemde bana hiç zorluk çıkartmayan oyuncağımız (dı ben suya tutunca müziği ve ışıkları kesildi oğlum çok üzüldü ) basınca atlı karınca dönüyor ve müzik çalıyor beş altı tane farklı.

Eklentiler

• $oyunakle01189.jpg
    $oyunakle01189.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 107
ben indirimli diye şekildeki küpü almıştım ama parçaları çok ufak ve kenarları keskin plastik henüz kare vs atamıyor büyük kapaktan içeri atıyoruz. seninkini daha çok beğendim yeliz onun markasını söylermisin çok oynamak istiyor ama yalnızken veremiyorum sen deki yumuşak sanırım .

bu hafta bursaya gideceğim gitmişken oğluşumada oyuncak bakacağım burada her istediğimi bulamıyorum netten bakıyorum çoğunu bulamıyorum..

9 aylık tatlım. malesef bende bulamıyorum. internetten alıyorum. bazen hiç ummadığım boyutlarda geldi bazıları ufacık, kullanışsız.Bende izmire gittiğimde almaya çalışıyorum.Şimdilerde tam oyun çocuğu oldu.bide yemek yerken hemen hepsini elden geçiriyoruz anca öyle yiyor.

Back