• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimize öğle yemeği olarak neler yediriyoruz?

kırmızı ve yeşil mercimek çorbasına kaçıncı ayda başladınız ben vermek istiyorum ama gaz yapar diye korkuyorum, ayrıca kimyonu ben azda olsa bütün çorbalarına katıyorum brokoliyi benim kız da pek sevmedi yoğurtla veriyorum ozaman yiyor çok güzel tarifler aldım sizden hepsini deneyeceğim bizim kız iştahsız hergün ne vereceğimi şaşırıyorum konuyu açan ve yazan arkadaşlara teşekkürler

birde balık çorbası vermek istiyorum çokmu erken biz yerken azar azar verdim bayılıyor balığa birazdaha beklemelimiyim

Benim oğlum 9 aylık artık ne pişirirsem onu veriyorum tabi çok baharatlı ve yağlı olmama koşulu ile. Benim dr 7. ayda sonra mecimek ve kıyma verilebilir hatta balıkta verin azar azar demişti. Umarım işe yarar yedikleri çünkü şimdi yedi yedi büyüyünce çok seçici oluyorlar büyük oğlumdan biliyorum.

birde balık çorbası vermek istiyorum çokmu erken biz yerken azar azar verdim bayılıyor balığa birazdaha beklemelimiyim

1 yaşını bekle canım bende tadına baktırdım dr uma da söledim balıkla işkembe corbasını azda olsa yedi başkalarını yemiyo diye.ama kesinlikle 1 yaşını beklmemi söyledi.allerji yapıyormuş bir-iki örnekle anlattı.özellikle balık corbasından örnek verdi.zaten sakatatlar içinde beklendiğini biliyorum ama yedi diye vermiştim.

1 yaşını bekle canım bende tadına baktırdım dr uma da söledim balıkla işkembe corbasını azda olsa yedi başkalarını yemiyo diye.ama kesinlikle 1 yaşını beklmemi söyledi.allerji yapıyormuş bir-iki örnekle anlattı.özellikle balık corbasından örnek verdi.zaten sakatatlar içinde beklendiğini biliyorum ama yedi diye vermiştim.

canım teşekkür ederim 1 yaşına kadar beklerima.s.

benim bebeğim 7 ayına gelmek üzere.7 aydan önce doktor et vermedi.ben de kabak havuç patates pirinç çok az yağ ile yapıyorum.bazen içine ıspanak pırasa gibi diğer sebzelerden de atıyorum.

Haftalık öğle yemeği menümüz:
-Karışık sebze çorbası (kabak, brokoli, havuç, patates, bezelye, taze fasulye vs.),
-Sulu köfte (sebzeli),
-Mercimek çorbası (tavuklu- sade),
-Kıymalı tarhana,
-Tavuk suyuna çorba (havuçlu),
-Dolma,
-Sebze yemeği (pilav ya da yoğurtla)
:39:

Back