• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerimize masal okuyalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
E

EU3

Ziyaretçi
Evet bir sitede okudum bu aydan itibaren kitap okumamız, onların erken konuşmalarını ve aynı zaman da kelime dağarcıklarını arttırdığını yazıyordu.Tamam okuduklarımızı anlamıyorlar amam söylenenleri bir kaset gibi kayda alıyorlar hem de çok hoşlarına gidiyor ben 3 gündür okuyorum çok hoşuna gidiyor bebeğim de benimle beraber sesler çıkarıyor:dance::nazar:

bende geçenlerde okumuştum bu günlerde bebeğimize her gün düzenli olarak aynı masalı okursak doğduktan sonra da aynı masalı okuyunca tepki veriyorlarmış huzursuzlukları gidiyormuş, bunun yanısıra her akşam kitap okuyarak uyumaya alıştırılan çocuklar büyüdüklerinde de kitap okumadan uyuyamıyorlarmış böyle bir alışkanlık kazanmış oluyorlarmış

benim bebeğim 8 ay 25 günlük bir kaç kez okuyayım dedim kitaba saldırıyo okumak zor yani
siz ne zaman okuyosunuz

bende birkaç defa okumaya çalıştım ama hiç ilgi göstermedi
henüz erken herhalde

benim bebeğim 8 ay 25 günlük bir kaç kez okuyayım dedim kitaba saldırıyo okumak zor yani
siz ne zaman okuyosunuz

:) bizde birkaç aydır okumayı deniyoruz evde parçalamadık kitap kalmadı şimdi bez veya plastik kitaplar var onlardan aldık 4-5 sayfalık hikaye sonunu okuyamadan beyefendi kitabı yemeye başlıyor

yenmeyen kitaplar var kızlar onlardan alabilirsiniz:))ben de okuyorum ama 20 sn falan sürüyor ilgisi sonra başka şeylere yöneliyor olsun zamanla hikayeyi anlamaya başlayınca dinlerler

benimki kendisi de okuyor bazen :)

cimg3985hz7.jpg

w800.png

bende okumak istiyorum ama öyle tatlı tatlı yatmazki benim bebeğim sürekli hareket halinde olucağız oyuncak tv bunların hiç biriyle ilgilenmiyor neyse bir yolunu bulmaya çalışıyayım.

bizde 'Sözcükler' diye bi kitap aldık onu okuyoz bi süre bakıyo sonra gitmek istiyo

Bende okumaya çalıştım ama olmadı başlıyoruz bir iki kelime okuyorum ya kitaba saldırıyor yada hiç ilgilenmiyor aglıyor

aynen kitaba saldıryor:)
bi arkdaşım cocugumla hergüne bir dua diye bir kitap verdi,hergün bir tane oku diye ama,kapagıyla oynamayı cok seviyor,20 sn anca benim de okumam.daha ufakken anlatırdım,şimdi onu da dinlemez oldu,hemen dönüyor,tırmanmaya çalısıyor filan.

Back