Doğuma Hazırlık Bebeklerimize Hangi Ismi Düşünüyoruz Hanimlar ? Paylaşalim Mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
54
HANIMLAR BEBEĞİNİZE PLANDINIZ MI HANGİ İSMİ KOYACAĞINIZI? BANA DOKTORUM ŞİMDİLİK KIZ DEDİ... İNŞALLAH DA HAYIRLISI İLE SAĞLIKLI BİR KIZ EVLADIM OLUR. BENİM VE BEBEK BEKLEYEN TÜM ANNELERİN. VE BEN ALLAH NASİP EDERSE KIZIMA NEZİRE MUAZZEZ İSMİNİ VERECEĞİM. NEZİRE KAYINVALİDEMİN İSMİYDİ(RAHMETLİ) MUAZZEZ DE KENDİ ANNEMİN İSMİ... İKİSİNİ DE ÇOK SEVİYORUM. O YÜZDEN ONLARIN ADINI VERECEĞİM NASİP OLURSA...BENİM BİRDE İKİ OĞLUŞUM VAR ASLANLAR GİBİ... BİRİNİN ADI CÜNEYT VE DİĞERİ SAMET BEYLER...RABBİM HERKESİN EVLADINI AİLESİNE BAĞIŞLASIN..(AMİN)a.s.:asigim:

henüz düşünmedik ama kızımız olacak bizim inşallah eylül ecrin koyacağız galiba

ben kızım olursa ismini BERRA koymayı düşünüyorum,
erkek olursa ÖMER KAAN (doktor erkek gibi görünüyo ama kesin değil demişti)
annemi ve kayınvalidemi çok seviyorum.onların isimlerini koymayı isterdim ama ikisinin ismide FATMA ve ''yeteri kadar fatma var ailede başka isim koy 22 dediler(halamın ismide fatma)tatlicadiarzu

benim ogluşum olacak:nazar: adını ayberk diye düşünmüştük ama hale sayesinde batın isminide takmış durumdayım bu sıralar

merhaba bizim cinsiyeti belli deil ama kız olursa zeuynep ceylin koyucaz zeynep eşimin ceylin de benim favori ismim

bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum.eğer hamile kalırsam bu aralar iyice düşünüyorum.ama hala korunuyoruz.hejar koyacağım kızımın ismini.ama eğer erkek olursa şeyar koyacağım.

benim de oğlum olacak ınsa allah
saglıklı bır bebek olsun herkesın kı benımkı de ınsa allah
levent, emirhan ve eralp arasında gidip geliyoruz esimle fisfisfis

bizim henüz cinsiyeti belli değil ama
kız olursa selin erkek olursa emir düşünüyoruz bizde
önce sağlıklı olsunlarda

merhaba bizimde cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa asi erkek olursa tuna koymayı düşünüyoruz

Bizim kız.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.. Bizim de favorilerimiz arasında bahar, irem, melis, eylül var ama çok kararsısız.. Bu konu çok önemli bence arkadaşlar.. gerçi bilmiyorum ben mi çok önemsiyorum ama, ben her yaşa uygun, ileride mevki sahibiolduğunda dalga geçilmeyecek, güzel anlamlı, belli kategorilere ait olmayan, bir ömür gururla taşıyabileceği bir isim olsun istiyorum.. bu yüzden biraz zor olacak galiba karar vermek..

dr büyük ihtimal erkek demişti kesin degil yinede cuma günü öğrencem inşallah.neyse erkekolursa ege istiyorum eşimde berk. kız olursada ipek yada eylül

benim oğluşum olacak ben adını mehmet emin koymak istedim ama eşim mehmet akif olsun dedi ok dedim aslında benim favori erkek ismim enes ama eşim nedense şiddetle karşı çıkıyo:KK43:(((neyse oğlumuzun ismi mehmet akif.
ama evde bi oğlumuz daha fatihimiz var 6 yaşında.drumun da 2 oğlu varmış ve ısrarla bi aileye bi kız lazım diyo ve gördüm ama yinede soru işareti koyucam diyo ikidir.eğer bu ısrara kız olursa:)))ayşe ecrin olucak.bakalım hayırlısı olsunda....

bizde çok gelgit yaşıyoruz.son durum ;cinsiyeti henüz belli değil ama erkekse;alperen(babası istiyor) baturalp (ben istiyorum.)kız olursa ecem veya ceren (ben) elif,zeynep (babası istiyor).ama sık sık isim değiştiriyoruz.çünkü isim çok önemli bir insan için.hem anne babanın evladına karşı ilk görevi.doğum anına kadar değişecek kararlarımız öyle görünüyor.sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı ve iyi evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin rabbim hepimize.amin.

kız olursa zeynep ikinci isim henüz kesin değil ama elvin adı hoşuma gidiyor.oğlan olursa ben ege babası kuzey istiyor belki ikisi de olur ama o da coğrafi bölge gibi oluyor kuzey ege:) bakaılm artık

bizim c.tesi kesinleşecek inşallah cinsiyet tabi önce sğlıklı olduğunu öğrenelim de. kız demişti dr geçen sefer.ben DEFNE istiyorum ama kökeni yunancaymış eşim de koyam yunan ismi diye tutturdu. yunan kökenli diye yunan mı olacak kızımız, hem de türkçede de karşılığı var diyorum. bakalım ikna edebilecekmiyim eşimi. erkek olursa da biri kayınpederimin ismi hüseyin diğer adı da kaan veya kerem olsun istiyoruz

bızde halen karasızız esım erkekse ben kızsa sen koyarsın dedı bende kabul ettım erkek olursa emının ahmet koyacak babsının adı bende yanına emre ısmını dusunuyorum, kız olursa karar veremedım ceren elıf beren deren ecem gıbı ısımlerı dusunuyorum

X