- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.761
slmmmmm kucak dolusu sevgi ve öpücükle tekrar aranızdayım uzun zamandır yoktum belki unutmuşsunuzdur beni ama olsun işte geldim bebişler kocaman olmuş arkadaşlar tanerimde büyüyor çok zor günler geçirdim 4 diş çıkardı arka arkaya okadar yıprattıki dişler yavrumu zaten küçüktü zayıflayınca hiç kalmadı görseniz 5 6 aylık bebek gibi ama olsun ne yapalım düzelir inş bebeklerimiz ve anneleri nasıllar acaba yeni gelan arkadaşlar hoş geldiniz bu arada
merhaba halleycimslmmmmm kucak dolusu sevgi ve öpücükle tekrar aranızdayım uzun zamandır yoktum belki unutmuşsunuzdur beni ama olsun işte geldim bebişler kocaman olmuş arkadaşlar tanerimde büyüyor çok zor günler geçirdim 4 diş çıkardı arka arkaya okadar yıprattıki dişler yavrumu zaten küçüktü zayıflayınca hiç kalmadı görseniz 5 6 aylık bebek gibi ama olsun ne yapalım düzelir inş bebeklerimiz ve anneleri nasıllar acaba yeni gelan arkadaşlar hoş geldiniz bu arada
güzelim valla bende öyleydim ama buaralar eşimle ilgilenmeye çalışıyorum çünkü ilgisizlik erkekleri başka tarafa meyl ettiriyo ,bebişleri uyutunca bakın keyfinize
çalışan bir bayansın tabikide bir çok zorluğuda oluyodur kolay gelsin
jege sanada merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?