- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.741
günyadın kızlarrrrrŞeniz
kucak dolusu sevgiler, öpücüklera.s.
hepimiz için mutlu, sağlıklı,güzel bi haftasonu olmasını diliyorumkaydirigubbakcemile5
nazar değdi kuzuma
sabah erken kaldırdı bugün biziCADIARZU
bide böyle nereye kadar dayanırım bilmiyorum
(daha doğrusu eşim nereye kadar dayanırnaniknanik)
hep zeynebin yatağında, meme ağzında uyuyorumkaydirigubbakcemile2
çok sık uyanıyo:a015:
, kendi yatağıma geçtiğimde de hemen uyanıp ağlıyokafamçokkarıştı
ne olacak böyle kızlar yaa?şakkıdı
gunaydın kızlar
dün gizemi doktora götürdüm bogazları iltihap olmuş büsürü ilaç verdi lergerci kendisi iyi ama arada öksürüyor hırıltısı var diye götürmüştüm badimcik dedi doktor
canım zeyno senin kokuna fena alışmış... işin zor valla ama biraz sıkıntı çekecek olsanda kısa kısa kacamaklarla belki alıştırabilirsin canım... biz üç kişi yatıyoruz artık çağataydada öle olmuştu ama sonra kolay ayırmmıştım kıyamıyorum ne bileyim kendi başına yatmasına :CüvCüv:allah kolaylık versin canım güzel bir haftasonu diliyorum sana ve ailene
günyadın kızlarrrrrŞeniz
kucak dolusu sevgiler, öpücüklera.s.
hepimiz için mutlu, sağlıklı,güzel bi haftasonu olmasını diliyorumkaydirigubbakcemile5
nazar değdi kuzuma
sabah erken kaldırdı bugün biziCADIARZU
bide böyle nereye kadar dayanırım bilmiyorum
(daha doğrusu eşim nereye kadar dayanırnaniknanik)
hep zeynebin yatağında, meme ağzında uyuyorumkaydirigubbakcemile2
çok sık uyanıyo:a015:
, kendi yatağıma geçtiğimde de hemen uyanıp ağlıyokafamçokkarıştı
ne olacak böyle kızlar yaa?şakkıdı
goncacım fırsat mı oluyo ki değerlendirelim cnm yaananiknanikşakkıdı
karıdan da olduk bu cadı yüzünden diyo sabah eşim zeynebi severken:1rolleyes::roflol:kaydirigubbakcemile2
güzelim valla bende öyleydim ama buaralar eşimle ilgilenmeye çalışıyorum çünkü ilgisizlik erkekleri başka tarafa meyl ettiriyo ,bebişleri uyutunca bakın keyfinize
çalışan bir bayansın tabikide bir çok zorluğuda oluyodur kolay gelsin
jege sanada merhaba
zehracım walla benimki de cok uyanıyo ama 13 aydır daha 1 kez felan yanımda yatmıştır.onun dışında hep odasına uçuyorum zırt pırt
bence önelmini al cnm
hülyacım inan bana senin sesini duymak, senle sohbet etmek bana da çok iyi geliyo cnm
saçının rengide gerçekten çok doğal olmuş, niye beğenmedin ki anlamadım
resimlerde de çok hoş çıkmışsın
hele eşinle el ele otururken ki fotonda oraya da yazdım, yeni nişanlı çift gibi görünüyosunuz
çocuklara ne oluyo böyle yaa:1shok:
çok geçmiş olsun ayşegülcüm
cnm şöyle iyi bi çocuk dr araştırıp götürsene alişimi
neyi var neyi yok bi kontrolden geçsin
biliyorum tahlilleri temiz demiştin ama dr dru tutmuyo
müyle görüştüm şimdi ege yine hastaymış kusmuş, tekrar dr a götürüyolardı egeyi, 1 kg vermiş egem şimdiden:çok üzgünüm:
selam kızlar nasılsınız, az önce zehramla görüştük sesini duymak çok iyi geldi bana
arda da zeynep gibi tüm gece emerek uyuyor, bıraktırdğım an uyanıyor, noluyor bebişlere anlamadım
mücüm egeyi doktora götürüyorum, umarım bu sefer egemin hastalığına çare olur inş
ekinnazımın ablasına da çok üzüldüm, allah şifa versin canım
sibelcim eşin bir an önce evine ulaşsın, yazılanları okuyunca ben bile burdan çok etkilendim canım
alişin anası senin niye canın sıkılıyorum bebeğim
saç rengim nasıl olmuş kızlar albume resmimi ekledim bir bakar mısınız
ya kızlar bizim bu başımızda ki karabulut ne ya..üff....berfeyi yiğenim kucağında tutuyordu...yaramaz olduğunu bildiği için gözü gibide bakardı yavrum..yiğenim dediysem de 22 yaşında...neyse bu kanepeye yatırıyor..dalgınlığına gelmiş sanırım kütt berfe sırt üstü yerde..kuzum 10 dakika içini çeke çeke ağladı..o kadar üzgünüm ki ilk defa düştü kuzum...biraz vakit geçincede uyuttum bebeğimi..ama canım çık sıkkın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?