Bebeklerimiz ve Biz

canım zeyno senin kokuna fena alışmış... işin zor valla ama biraz sıkıntı çekecek olsanda kısa kısa kacamaklarla belki alıştırabilirsin canım... biz üç kişi yatıyoruz artık çağataydada öle olmuştu ama sonra kolay ayırmmıştım kıyamıyorum ne bileyim kendi başına yatmasına :CüvCüv:allah kolaylık versin canım güzel bir haftasonu diliyorum sana ve ailene

mavilim gerçektende çok yakışırdı o elbise ruzişime
gönderdiğim kolide bide turkuaz mavisi bi elbise var, hele onu görsen bayılırsın, onu giydirip hemen bi resmini çek koy cimcimenin

cnm sanada iyi haftasonları cnm benim
oğluşlarınla , eşinle güzel bi haftasonu keyfi yaparsınız inşallahŞeniz

tatilede az kaldı mavicem:dance:
ne çok isterdim senin yerinde olup güzelçamlıya gelmeyikaydirigubbakcemile2
çok seviyorum oraları yaa:lepi:
hep çocukluğum geliyo aklıma oralardagamyoncuiremsu

kızlar merhaba,
hasta bebişlere geçmiş olsun
bebim kuzu bugün çok halsiz öksürüyor burnu akıyor uyumak istiyor (((((
bir iyi olmadı kuzum ((((

çok canım sıkılıyor...

çocuklara ne oluyo böyle yaa:1shok:
çok geçmiş olsun ayşegülcüm
cnm şöyle iyi bi çocuk dr araştırıp götürsene alişimi
neyi var neyi yok bi kontrolden geçsin
biliyorum tahlilleri temiz demiştin ama dr dru tutmuyo

müyle görüştüm şimdi ege yine hastaymış kusmuş, tekrar dr a götürüyolardı egeyi, 1 kg vermiş egem şimdiden:çok üzgünüm:

allah kolaylık versin ,bizimde öyle oğlumla beraber yatıyoruz ,yerine yatırıyorum uyanıyo emıyo sabaha kadar emiyom diyo doğru düzgün bişey yemıyo
ama kızımda öyleydi bizim yatağa çok alışmıştı 5 yaşında hala bizim yatakta yatmayı sever bakalım oğlumu nasıl ayıracaz
emmeyi bırakalım onada bı düzen getircez,2 yaşına kadar düşünüyorum zayıf ama olsun emsin bakalım
eşinide ihmal etme canım fısatları değerlendirin çocuklar ayrılmıyo ama
diğer arkadaşlar nasılsınız bebişleride öptüm

zehracım walla benimki de cok uyanıyo ama 13 aydır daha 1 kez felan yanımda yatmıştır.onun dışında hep odasına uçuyorum zırt pırt
bence önelmini al cnm

goncacım fırsat mı oluyo ki değerlendirelim cnm yaananiknanikşakkıdı
karıdan da olduk bu cadı yüzünden diyo sabah eşim zeynebi severken:1rolleyes::roflol:kaydirigubbakcemile2

goncacım fırsat mı oluyo ki değerlendirelim cnm yaananiknanikşakkıdı
karıdan da olduk bu cadı yüzünden diyo sabah eşim zeynebi severken:1rolleyes::roflol:kaydirigubbakcemile2

güzelim valla bende öyleydim ama buaralar eşimle ilgilenmeye çalışıyorum çünkü ilgisizlik erkekleri başka tarafa meyl ettiriyo ,bebişleri uyutunca bakın keyfinize
çalışan bir bayansın tabikide bir çok zorluğuda oluyodur kolay gelsin
jege sanada merhaba

cnm ben çalışmıyorum aslında, mesleğim muhasebe diye yazdım
uzun bi sürede çalışamam sanırım:a015:

zehracım walla benimki de cok uyanıyo ama 13 aydır daha 1 kez felan yanımda yatmıştır.onun dışında hep odasına uçuyorum zırt pırt
bence önelmini al cnm

cnm bende zeynebin odasında yatıyorum zatensengözlerimebaksanab
yatağıma hasret kaldım şu son zamanlarda
emirde böyleydi küçükken:bbo:
öylede bi inat ki şimdidenfisfisfis
meme ağzına girene adar susmadan ağlıyo:a015:

selam kızlar nasılsınız, az önce zehramla görüştük sesini duymak çok iyi geldi bana
arda da zeynep gibi tüm gece emerek uyuyor, bıraktırdğım an uyanıyor, noluyor bebişlere anlamadım

mücüm egeyi doktora götürüyorum, umarım bu sefer egemin hastalığına çare olur inş
ekinnazımın ablasına da çok üzüldüm, allah şifa versin canım
sibelcim eşin bir an önce evine ulaşsın, yazılanları okuyunca ben bile burdan çok etkilendim canım
alişin anası senin niye canın sıkılıyorum bebeğim

saç rengim nasıl olmuş kızlar albume resmimi ekledim bir bakar mısınız

Son düzenleme:
hülyacım inan bana senin sesini duymak, senle sohbet etmek bana da çok iyi geliyo cnm
saçının rengide gerçekten çok doğal olmuş, niye beğenmedin ki anlamadım
resimlerde de çok hoş çıkmışsın
hele eşinle el ele otururken ki fotonda oraya da yazdım, yeni nişanlı çift gibi görünüyosunuz

canım benim kalp kalbe karşıdır bitanem, insan seninle saatlerce konuşsa sıkılmaz, çok pozitifsin, samimisin, seni çok sefiyom bebekimm:asigim:

saç rengim konusuna gelince ben daha koyu tonlarda olmasını istiyordum, ama zamanla gözüm alışacak gibi, sarı saç insanı daha bir olgun gösteriyor sanki

sen beğendiysen tamamdır aşkımm, senin gibi bir afetten bunu duydum yeter banakaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

herkese iyi haftasonları kızlar...
tatarım gizoşuma geçmiş olsun canım...
dream cım zeyno senin kokuna alışmış ondan huysuzlanıyordur..berfede öyle benim yanımda uyuyor uyunca yatağına koyuyorum...
mavicem sen nasılsın rejim nasıl gidiyor..ben bu günlerde biraz kaçırdım sanırım..gelen giden derken insan kendine vakit ayıramıyor...

sağol canım valla ne oluyor bilmiyorum şimdi doktordan geldik yine başka bi doktor yaşlı eşimin bi tanıdığı muayene etti bişeyi yok dedi ama öksürüyor benmi çok pimpirikliyim acaba valla ne düşüneceğimi şaşırdım hastalık hastası oldum sanırımkafamçokkarıştı
egemede çok üzüldüm hay Allah bir iyileşemedi yavrum

dream canım zeyno seni yanından bırakmıyormuş bak sen fındığa bir an önce alışır inşallah sanada yazık onada yazık, ben hiç almadım yanıma alışkın kendi uyumaya maaşallahı var...

hoşgeldin hemişim oğlum işte bi iyi bi hasta onun için canım sıkılıyor tatlım:çok üzgünüm:

canım Berfeyede geçmiş olsun bir saniye gözümüzü ayırmaya gelmiyorlar nasıl döndüklerini bile anlayamıyoruz, çok kötü hissediyor insan kendini benimkide 2 kez yataktan düştü 1 kezde mama sandalyesinden:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…