- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.701
saol şekerimselam kıslar nasılsınız mirrorum ege daha tam düzelemedi galiba tekrar tekrar gecmiş olsun canımya
mavilim ruzenin daha ii olamsına sevindim sizede gecmiş olsuncanım bu rada mavili ben senin yeni resimleri göremiyorummmmm.hihoyyyt.
çokocum saçlarını güe güle kullan canımkaydirigubbakcemile5 oğluşunun kendiside pastasıda çok güzeldi yeni yaşı kutlu olsun rabbim sağlıklı ve başarılı uzuuuuunnn bir ömür nasip etsin delikanlına:Saruboceq:
jegecim sen nasılsın derin hanım nasılllar öpüyorum tatlımyerimseniben
berifnasena sanırım meleğin seni bayağı üzmüş olsun canımya benim büyük iki ay emmişti insan kendini reddedilmiş gibi bir tuhaf hissediyo. sağlığı yerindemi yemesi ii mi cokacimcoookeğer bunlara cevabın evetse pompayla verebildiğin yere kadar ver öpüyorum seni ve cadınıŞeniz
mev*can buralardamı bilmiyorum sanada berfeyede öpücükler yolluyoruma.s.
kızlar bu arada diyetler nasıl gidiyor pazartesi sonuclara bakıcazkaydirigubbakcemile2
saol şekerim
ütü yapıyorumm
gırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım hoşgfeldin...
resimlerde benim mayolu resimler vardı o yüzden sadece kontaklara açtım..seni ekledim hayatım kabul edersen görebilirsin
hayırlı cumalar herkese...buzdolabım geldi:))) bende onun bahanesiyle dip köşe temizliyorum...akşam oldu işim bitmedi..bu arada dolap çok süpermiş ve de servisine sordum parmak izi tutmayan modelmiş..hakikatende bi sorun olmadı..çok mutluyum...
SLM KIZLAR NASILSINIZ.ben çok kötüyüm
ablam rsmen sinir kırizi geçirdi ya
eniştem doktora götürdü serum felan bağlamışlar
bu gece hastanede kalacakmış
birazdan bende gidicem nazada babası bakacak artık
gece hastanede ablamın yanında kalırım belki
çok sinirlerim bozuldu ya .ağlıyarak yazıyorum size
sizlerle konuşunca biraz rahatlıyorum canlarım
slm kızlar nasılınız bebekler nasıl?uzun zaman oldu görüşmeyeli.birçok yeni nick var nickler değişmiş ve yeni birçok arkadaş var sanırım.benim sınav açıklandı dereceye girdim,çok şükür emeklerimin karşılığını aldım:))benim kız da iyi çok şükür sıralıyor ama henüz yürümüyor sizler nasılsınız??
zehra seninki birden yürümeye başlayacak bence:)nasıldı tatiliniz akçayda nerelere gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?