- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.661
mavili canım bilmiyorum ya bu saatten sonra doktor değiştirmek biraz zor başka hastaneye gitmek istiyorum aslında ama şu aşı programının önemli kızmı bitsin bir şeyler eksik kalır diye korkuyorum.
ayşegül canım inan bende tam iyileşti ateşi yok diyorum 2 gün sonra yine fırlıyor anlamadımki:uhm:
ama çok diş var hepsi birden geliyor devit iğne alacam içirecem ya ne bu ya çocuk mahvoluyor en azından çabuklaşır işi:çok üzgünüm:
ooh rahatsın o zaman zehracım...
JEGECİM NABER CANIM...
alişimin anası şüklür bıdık iyi bugün..
benim kuzumda iyi teyzeleri...
kalkın bakem ütüye...
ben geçen gece 11 de oturdum 2,30 kalktım ütünün başından..
ve yine bi dünya çıktı
en nankör şey ew işi iştene rahatım sormayın gitsin:bbo:
şimdi yine çamaşır yıkanıyo, yine ütü dolayısıylekafamçokkarıştı
yemek yapıcam, ev süpürülüp silincekkaydirigubbakcemile
tabi zeynep hn dan fırsat bulduğumuz sürecesositososito
saol şekerimJEGECİM NABER CANIM...
alişimin anası şüklür bıdık iyi bugün..
benim kuzumda iyi teyzeleri...
kalkın bakem ütüye...
ben geçen gece 11 de oturdum 2,30 kalktım ütünün başından..
ve yine bi dünya çıktı
hanımlar merhaba hepinize hayırlı cumalar nasılsınız tatlı bebişeleriniz nasıl inşallah süpersinizdir eylülsenam beni öldürecek iki gündür yine neredeyse hiç emmiyor sürekli pompayla alıyorum yemek yiyip mamasını alıyor bana gelince ağlıyor ne yapayım kızlar deli olucam iyice senağlama
saol şekerim
iyiyim
allahtan pantolon we gömlekleri ütücüye weriyorum
kalanını ütülüyorum
iç çamaşırlar we çorapta dahil:)) gülsem mi ağlasam mı? :))
canım hoşgeldin demek emmek istemiyor bilemiyorum ki benim kuzuda iyice bıraktı nerdeyse emmeyi bende istiyordu 2 yaşına kadar emsin ama istemeyince zorlada verilmiyor :a015:
yemek yemeyide becerebilse dişddiz dedemcokacimcoook
canım benim bende emzirmek istiyorum ama zilli istemiyor şimdiki bebeişlere akıl sır ermiyor daha dişleride çıkmadı dün doktoruna götürüp gösterdim ırsi olabilir dedi annem söyler ben dişlerimi geç çıkarmışım yani tıpkısının aynısı annesi bende 6 aykıken sütten kesilmişim ne tyapacağız şimdi keseceğizmi sütten ben heralde ağlamaktan hasta olurum anneler bi akıl verin:a015::1no2:
valla bende öyle hatta iki üç ay emmişim sadece kaydirigubbakcemile3
kesme tabii zorla sen yinede vermeye uğraş bilmiyorumki canım ne desem yalan olur şimdi sanakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?