Bebeklerimiz ve Biz

mücüm ya ege niye halen ateşli, şaşırdım kaldım, hiç bu kadar uzun süren ateş görmedim inan bana
size önerebileceğim çok çok iyi bi çocuk dr u var
muayenesi 2-3 saat sürüyor
biz emiri bir kere götürmüştük 2 yaşında
bana 5 yaşına kadar yapmam gereken herşeyi kağıda notlar alarak anlatmıştı, sohbet ederek
yaşlı bi dr ama inanılmaz bilgili
istersen telini bulayım cnm yaa
zaten 1 kerede herşeyi çözer

mavili canım bilmiyorum ya bu saatten sonra doktor değiştirmek biraz zor başka hastaneye gitmek istiyorum aslında ama şu aşı programının önemli kızmı bitsin bir şeyler eksik kalır diye korkuyorum.
ayşegül canım inan bende tam iyileşti ateşi yok diyorum 2 gün sonra yine fırlıyor anlamadımki:uhm:
ama çok diş var hepsi birden geliyor devit iğne alacam içirecem ya ne bu ya çocuk mahvoluyor en azından çabuklaşır işi:çok üzgünüm:

JEGECİM NABER CANIM...
alişimin anası şüklür bıdık iyi bugün..
benim kuzumda iyi teyzeleri...
kalkın bakem ütüye...
ben geçen gece 11 de oturdum 2,30 kalktım ütünün başından..
ve yine bi dünya çıktı

canım benim yaa am ben doktora sordum sebepsiz ataş ya acaba dişlermi geliyor diye çünkü daha hiç dişimiz çıkmadı dişten olmaz dedi bu kadar yüksek ateş yapmazmış devit iğneyide sordum ama onuda veremem dedi çünkü biz baştan beri devit kullanamadık bıngıldaktan dolayı hatta hiç vitamin bile kullanamıyoruz içinde d vitamini olduğu için ne yapacağız bilmiyorum inşallah çıkmaz yavrularımızın ateşi doğru diyorsun indi çıkmıyor diyoruz bi bakmışız fırlamış yine (( rahat olmıyım yinede bende...

cnm dr unu değiştirme sen yine ama bu dediğim dr a sadece bi kere götürmen yeterşi olur bence
şimdiye kadar kime tavsiye ettiysem memnun kaldı, zaten yeri uzak aksarayda ama herşeye değer yani
muayenesi süper

soğol şekerparem iyi bakalım da müünün dediği gibi oh iyi diyipde 2 gün sonra yine çıkmaz inşallahsenağlama
maaşallah ruzişe de çok şükür iyiymiş
ütü deme yafff sıcakta çekilmiyo valla jege yapsın serinmiş bursakaydirigubbakcemile5

mücüm sadece bi kontrol için hayatım.değiştirme zaten doktoru...
böyle çok zor dile kolay 20 gün geçti canım ya..
bak dream bi doktor tavsiye ediyo...
ablamın kızını da hep bi doktora götürdük çok yaşlı..ama inanılmaz güzel muayene ederdi...
yaşlı doktorlar çok deneyimli oluyorlar canım..

ayşegülcüm...
gece yap hayatım ütüyü....
ben yle yapıyorum
camların hepsini açıyorum..
ruzeyi yatırıyorum..
serin oluyor...

en nankör şey ew işi işte
sonu yokkkk

saol şekerim
iyiyim
allahtan pantolon we gömlekleri ütücüye weriyorum
kalanını ütülüyorum
iç çamaşırlar we çorapta dahil :)) gülsem mi ağlasam mı? :))

hanımlar merhaba hepinize hayırlı cumalar nasılsınız tatlı bebişeleriniz nasıl inşallah süpersinizdir eylülsenam beni öldürecek iki gündür yine neredeyse hiç emmiyor sürekli pompayla alıyorum yemek yiyip mamasını alıyor bana gelince ağlıyor ne yapayım kızlar deli olucam iyice senağlama

canım hoşgeldin demek emmek istemiyor bilemiyorum ki benim kuzuda iyice bıraktı nerdeyse emmeyi bende istiyordu 2 yaşına kadar emsin ama istemeyince zorlada verilmiyor :a015:

yemek yemeyide becerebilse dişddiz dedemcokacimcoook

saol şekerim
iyiyim
allahtan pantolon we gömlekleri ütücüye weriyorum
kalanını ütülüyorum
iç çamaşırlar we çorapta dahil :)) gülsem mi ağlasam mı? :))

bende herşeyi ütülüyorum.havluları yastık kılıflarını...
hastalık derecesinde...ama ben pantolon ve gömlekleri de ütülüyorum..nerden buldun ütücüyü...
kaça yapıyorlar o işi...

zehra canım sana zahmet olmassa sen doktorun ismini ,yerini bana özelden at canım yinede ben zaten şöyle adam gibi muayene edecek doktora götürmeyide istiyorum açıkcası.

ayşegül nasıl yani öylemi dedi gerçekten ya bu doktorların hepsi farklı dişten dolayı çok yüksek ateş olmaz ne demek ya :sm_confused:
tahlillerimiz temiz bizim kaç kere yaptılar yani.deviti niye kullanmıyorsunuz canım bıngıldak meselesi ne ben fransız kaldım bak bu durumda:uhm::uhm:
mavili ruze nasıl canım ateşi varmı hala ishali ne durumda götürdünüzmü dün doktora canım?ne dedi.

canım benim bende emzirmek istiyorum ama zilli istemiyor şimdiki bebeişlere akıl sır ermiyor daha dişleride çıkmadı dün doktoruna götürüp gösterdim ırsi olabilir dedi annem söyler ben dişlerimi geç çıkarmışım yani tıpkısının aynısı annesi bende 6 aykıken sütten kesilmişim ne tyapacağız şimdi keseceğizmi sütten ben heralde ağlamaktan hasta olurum anneler bi akıl verin:a015::1no2:

valla bende öyle hatta iki üç ay emmişim sadece kaydirigubbakcemile3
kesme tabii zorla sen yinede vermeye uğraş bilmiyorumki canım ne desem yalan olur şimdi sanakafamçokkarıştı

valla bende öyle hatta iki üç ay emmişim sadece kaydirigubbakcemile3
kesme tabii zorla sen yinede vermeye uğraş bilmiyorumki canım ne desem yalan olur şimdi sanakafamçokkarıştı

sağolcanım tuncayla mekseliyna böyle yapmamıştı a.sa.szaman ne göstericek ben pompayla sütümü alıp mamasına ekliyorum ama kendisinin emdiği zaman daha çok geliyor :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…