Bebeklerimiz ve Biz

soytarıcım allah kardeşine yardım etsin tatlım, böyleleri ile uğraşmak gerçekten zor

bunu ancak yaşayanlar bilir, aradaki seviyeyi iyi korumak lazım

bu kadından herşey beklenir vallakaydirigubbakcemile

mavilim canım benim bakımlı kadın olma yolunda hızla ilerliyorsun canım, aman pes etme
gerçi öyle pek ihtiyacında da yok canım, sen kendin fazla kafaya takıyorsun:jeyyar:
doğumdan sonra hepimiz aynı moddayız aslında
benimde değiştirmek, yenilemek istediğim o kadar çok bölgem var ki

ama benim herif işin kolayını bulmuş ben seni böyle beğendim, böyle sevdim diyor, hiç gereği yok diyip yan çiziyor:dilcikar:

hee benim herifde ben seni olduğun gibi seviyorum diyor..ama karı milletiyiz işte...
ne biliyim başka karılar bakımlı filan ..napıyım...

soytarıcım bilmiyordum canım babasının olmadığını...ama baba olmadıı içinde kayanana böyle...rabbim kardeşine çok çok sabırlar versin...
yuvaları çok mutlu olur inaşallah

Mavili bacim bana mail atsana ya tatil resimlerinizi outlook dan
ben akşama kuaföre gidicem işimde uzun merakdan çatlarim :):):):)

canım valla kardeşine Allah sabır versin.bence kadın biraz tehlikelişakkıdı ama kardeşinin eşinin dıurumuda iyiymiş canımanladıüım kadarı ile bir şekilde ödenir ama sıkıntı yaşanır tabi ben en çok senin aldığın halıyı beğenmemesine kızdımklava: sonuçta senin gönlünden geçmiş almışsın kardeşinde memnun ona karışmak düşmez.
güle güle taksın ama kızığaaaaaaaaaaaaaaaammmmm ya pırlanta bir de ö yönden bakmak lazımhihoyyyt bu iyi tarafı ama diğer karışacağı şeyler olurda buda kötü tarafı kadının durumuda iyi lüks yaşıyor sanırım yakın olacaklar ama kardeşinle eşine bir faydası olmadıktan sonra üzücü tabi.

zehra adama iyi bakıyon nan aferün sana çorba iyi fikir:CüvCüv:
kız nasıl üşüttükü bu havalarda bir sürü antibiyotikde hiç çekilmezmirmirmirmir

kılzar ben kaçıyorum saat geldi ama zaten kk ne giriş yapamıyorumki doğru dürüst hepinize iyi akşamlar gecede kesintisiz uykular benimçok ihtiyacım vardaaaaaaaaaaa.s.

benden de iyi akşamlar kızlar..
hpeinizi çok öpüyorum..kardeşimi uğurlamaya gideceğüm...
hoşçakalın...

dream cnm geçmiş olsun eşine
iyi bakıyon herifine maşallah :)

iyi akşamlar mavilim umarım son ayrılığınız olur kardeşinle
sanada iyi akşamlar mücümmm

çoko berkanın doğum günü kutlu olsun pastasıda kendi gibi çok güzelmiş :))))
sağlıklı sıhhatli bir ömür dilerim...

nasılda yakışıklı olmuş maşallah berkana:teselli:
kendi sarı bide sarı giymiş, yakmış ortalığı resmen
allah nazarlardan esirgesin cnm benim
bide gül yüzünüzü gösterse şu anan:mymeka:
inşallah kısmet olurda bi gün sarılır öperim sizleri

pastanda çok güzel berkancım:lepi:
şöyle torpilli bi kaç dilimde bize gönderin be yaaacokacimcoook
anan paraya kıyıp güzel üstler almış , pastalar yaptırmışşakkıdı
bide seni cimri bilirdik kız hülyaaaasırnaşık şey

aman da aman beyfendinin pastası da tam erkek işi olmuş
afiet olsun
yeni yaşı kutlu mutlu olsun oğlunun hulyacım

iyi geceler arkadaşlar

Çokocum, prensinin doğum günü kutlu olsun.
Kızlar siteye yeni giriyom, canım şehrimdeyim, çook özlemişim. Ama Mertim yine hasta oldu. Boğaz enfeksiyonu geçmemiş tam, yola çıkacağımız günden bi gün önce ateşler içindeydi. 5 gündür baygın gözlerle, hasta dolaştık. Hala tam toparlanamadı. Yol ve yeni ortam da yordu tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…