- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.561
Ya bencede vermeleri lazım ama laf anlamıyor kadın
tabiki hem kardeşim hem oğlu çekecek..
yeri geldiği zaman sen benim kızımsın canımsın diyor
arkasını döndüğü zaman işler çeviriyor
ne biliyim yaaa
ya aslında bu senenin trendiymiş tankini..özellikle göbek kısmı sorunlu bayanlar için üretilmiş..mankanlerin üstünde görseniz bendeki gibi embesil durmuyo...
pierre cardin marka canım...kendi satış yerinden 63 ytl ye aldım...satan kıs mayodan çok satıyorum elimde bedeni bile kalmadı dedi...
bulaşık makinem arçeliğin ilk modellerinden kaynnamdan kalma canım.miladı doldu artık...
kociş bi kıyak geçecek bakalım...
şu epilasyonu bende 2009 a kaydediyorum yavaş yavaş işleyeyim kocişe...
canım tankini yani süper ben beğendim kendime alacam bi denekaydirigubbakcemile5
canım bulaşık makinası şart al tabi bence hemen boshun 650 ye 3 programlısı vardı bak onlara canım.takistle alırsın hem.
ama benim herif işin kolayını bulmuş ben seni böyle beğendim, böyle sevdim diyor, hiç gereği yok diyip yan çiziyor:dilcikar:
canım hepsi aynı bu adamların konu maddi birşeye dokunursa bence böylede güzelsin çocuk doğurdun tabi olacak daha doğurmadan bozulanlar var deyip çok iyi motive edip aradan bir süre sonra bu söylediklerini unutup benim kociş gibi :bu bacakları nasıl eritecen hatta eritecez:uhm:yada kolun sarkmış zayıfladın bunları toparlamak lazım yada madem zayıfladın 60 a kadar düş demesi yokmuklava:kafamçokkarıştı kendiside sanki dal anacım dal yaniiii
kızlar kocişime tavuk suyuna şehriye çorba içirdim şimdi
dr a da gitmiş gelirken bi dünya ilaç ve antibiyotik yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?