Bebeklerimiz ve Biz

dsc00706om2.jpg

ooooooooooooooof
diyorum sabah sabah gözüm gönlüm açıldı be
izmir güzeli..allah evlatlarınla uzun sağlıklı huzurlu bir ömür versin

Herkese Kocaman Günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Güzel bir gün diliyorum hepimiz için
Dün akşam saat 21,00 da çıktım kuaförden kızımı aldığım gibi cuup yatağa yatış o yatış...
sabah yedide kalktım..Düğün öncesi çok iyi geldi valla
öpüyorum hepinizi

günaydınnn...
mutlu bir gün diliyorum herkese...
yelizzzz....
benimde öyle bi uykuya çok ihtiyacım var. ama nerde..güle güle kullan canım saçlarını..

bizde iyi sayılırız kızlar...
sabah kızımı giydirdim...
kendim giyiniyordum yatağın üsütünde oynuyordu o da...kaka yaptığını fark ettim ama ses ishal olmuş gibiydi...
altını açtım su gibi kaka yapmış..
temziledim götürdüm ruzeyi bıraktım...
dedim çocuk su gibi kaka yapıyo..pişik olmasın dikkat..verdiğin yemeklere de dikkat et..
ruze 3 gündür öyle demez mi?
şok oldum...
bu saatte mi söylenilir..doktora giderken sordum kakası nasıl diye...
niye hbaer vermiyor bu kadın..kızım ateşleniyor haberim olmuyor...
çocuğumun hasta olduğuna mı üzüleyim.bu kadının böyle yaptığına mı...
eşime söyledim akşam konuşacak annesiyle...
hayret bişi valla...sabah sabah

1.belkide seni telaşlandırmamak için söylememiştir.
2-3 gün artık söylemesi gerekiyordu allah korusun geç kalmamak lazım onunda müdale etmek lazım
ishal ve ateş çok önemli çocuk susuz kalmasın..bencede konuşsun eşin annesiyle..
Nasıl böyle bir sorumluğu alır anlamıyorum
bence k.waliden sadece ruzeye bakmak için bakıyor

herkese günaydın:a015:
uykusuz geçen bir gecenin akabinde yine işyerindeyim ve göz kapaklarım davul gibi şişik durumda ya kılzar daha nasıl dayanırım bilmiyorum ya ege 4-5 aylıkken 2 saat uyku ile bile geliyordum işe uykusuz ama şimdi gözümü açamıyorum :1no2:
yaşlanıyorum sanırımCADIARZU
Ege dün gece uyumakistemedi annem gündüz uyutmamasına rağmen ve erken kaldırmasına rağmen sabah gece 2 yi geçiyordu yattığında hadi dedim artık uyur kalkmaz nerde 3:30 da kalkmazmı sonra zaten uyumakla uyumamak arası geçti gece yataktan inmeye kalkmalar en son bize tokat atmalar vede ağrısı var gibi ağlamalar haklı çok dişi geliyor sonra şiiiiiiiiiiiişşşşşşşşş yapmıştım bu seferde dudaklarını büzüp hüngür hüngür ağlamaya başladı gecenin bir yarısında.hafif öksürükte başladı ateşi çok az oluyor başka bir sıkıntısı yok ama neden böyle yapıyor anlamadımkafamçokkarıştı

mavili canım kız ishal olmuş da haberin yok sıvı alımı nasıl peki?çok geçmiş olsun.
geceleri yapmıyor demkki ruze ishal olunca ,hay Allah ya kayınvaldeye bak sen ne hakkı varsa senden neyi saklıyor acaba.herhalde kendi kendine iyileşmesini bekliyor bence.
canım dikkat et ne kadar aralıklarla ıshali var öğren su versin bol bol birde akşam gidince karnını iki parmağınla cımbız hareketi yaparak çek ruzenin eğer büzüşüyorsa toparlanmıyorsa su kaybı fazla demektir yada serçe parmağını ağzına sok parmağın ıslanmıyorsa doktora götürmeyi ihmal etme canım ...

Günaydın mücüm canım benim yine uykusuz kalmışsınız
çocuklar hastalıklarda huy değiştirir der k.walidem düzelince inş. eski haline döner..
Önceden Egeyi emziriyordun..bir araştırmaya göre vucüt süt salgıladığı zaman özellikle gece emzirmelerinde
anne uykusunu almış gibi diri oluyormuş..sende şimdi ondan çok hissediyorsun uykusuzluğu

Umarım Ege miz en kısa sürede eskiye döner..

Son düzenleme:
ooooooooooooooof
diyorum sabah sabah gözüm gönlüm açıldı be
izmir güzeli..allah evlatlarınla uzun sağlıklı huzurlu bir ömür versin

Herkese Kocaman Günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Güzel bir gün diliyorum hepimiz için
Dün akşam saat 21,00 da çıktım kuaförden kızımı aldığım gibi cuup yatağa yatış o yatış...
sabah yedide kalktım..Düğün öncesi çok iyi geldi valla
öpüyorum hepinizi

nan soytarı garısı nispetmi yapıyorsun sabaha kadar danalarrrrrrrrrrrr gibi uyudunmukaydirigubbakcemile oh sefan olsun kuzun da üzmemiş seni uymuşsunuz nan:lepi: ben hasretim akşam9 da yatmalaralaelaelaelaelae
bende seni öpüyorumkaydirigubbakcemile3

1.belkide seni telaşlandırmamak için söylememiştir.
2-3 gün artık söylemesi gerekiyordu allah korusun geç kalmamak lazım onunda müdale etmek lazım
ishal ve ateş çok önemli çocuk susuz kalmasın..bencede konuşsun eşin annesiyle..
Nasıl böyle bir sorumluğu alır anlamıyorum
bence k.waliden sadece ruzeye bakmak için bakıyor

birgün değil iki gün değil...
doktor sordu kakası nasıl dedi.normal dedim...normalsse tahlil yapmayalım dedi...sulu mu diye sordu bi de adam...
bolbol su içiriyo tembihledim ama
bakmak için bakar mı?
ben onun bakısı değil babannesiyim.gelirken getirmedin onu..benim kanım der..
üfff.
gıcık....
herkese günaydın:a015:
uykusuz geçen bir gecenin akabinde yine işyerindeyim ve göz kapaklarım davul gibi şişik durumda ya kılzar daha nasıl dayanırım bilmiyorum ya ege 4-5 aylıkken 2 saat uyku ile bile geliyordum işe uykusuz ama şimdi gözümü açamıyorum :1no2:
yaşlanıyorum sanırımCADIARZU
Ege dün gece uyumakistemedi annem gündüz uyutmamasına rağmen ve erken kaldırmasına rağmen sabah gece 2 yi geçiyordu yattığında hadi dedim artık uyur kalkmaz nerde 3:30 da kalkmazmı sonra zaten uyumakla uyumamak arası geçti gece yataktan inmeye kalkmalar en son bize tokat atmalar vede ağrısı var gibi ağlamalar haklı çok dişi geliyor sonra şiiiiiiiiiiiişşşşşşşşş yapmıştım bu seferde dudaklarını büzüp hüngür hüngür ağlamaya başladı gecenin bir yarısında.hafif öksürükte başladı ateşi çok az oluyor başka bir sıkıntısı yok ama neden böyle yapıyor anlamadımkafamçokkarıştı

günaydın canım...
canı nasıl yanıyor kimbilir yavrunun..daha ne zaman patlayacak bu dişler....ama düşünüyorum da ruze ilk doğduğu zmanalr gaz sancısından hiç uyumazdı ve ben o gecelerde ona çok rahat bakardım..ama şimdi öyle değil..onların uyuma düzenine alıştığımız için böyle oluyor galiba.. e işler de yoğun..hayırlısıyla bir an evvel atlatsaydı kuzucuk şu dertlerini bi:teselli:

çok su içiyo canım mamadan fazla biberonu değil suluğu alıyor hep ağzına..ama mücüm o dediğin hareketi deneyeceğim...
niye haber vermez hala aklım almıyor..
ne düşündü acaba...şimdi ben konuşsam kesin muhalefet olur...
çocuk kaç gündür durmuyo.doğru düzgün uyumuyo..tatilde kucağa alıştıdın ondan uyumuyo diyo...ne alaka dedim uykuyla..ben onu kucağımda mı uyutuyorum...hiç bişey diyemedi..bi değişik aman

günaydın kızlara.s.
bugün yine 10 da kalktık,:utangac:
ne olcak bizim halimiz,-tatlicadiarzu-
çocuklarda uyuyo bendegamyoncuiremsu,
alıştık tembelliğe sırnaşık şey
çayı yeni koydun dahahihoyyyt
kahvaltı etmeyen varsa buyursuncokacimcoook

hey allahım biride uyumaktan şikayetçi...
bacım günaydın..bugünde ben dövcem valla seni..ne güzel uyuyorsun hayatım daha ne olsun....
az mı uykusuz kaldın bu zamana kadar...sefan olsun

ya bacım bizim kıyafetler ne oldu...
eğer başka yoksa kociş bugün parayı halletsin...bakabildin mi dolaba

özüm merte çok geçmiş olsuna.s.
hulya pastayı ben göremiyorum anacım:delphin:
mavili anam patlayan diş var patlamak üzere olan var bu bebe 20 gündür hasta yani offf ya bu haftasonu yiğne hastanedeyiz kesinsenağlama
canım suya dikkat et sen yinede çorba ver ,şeftali yap ver muzla kakasını toparlar en azından birde milipanın ishal maması varmış aklında bulunsun çok ileri derece ishal için tabi.
yelizim oh be canım boşver ne güzel keyfini çıkarın işte ağustosun 18 le başlayan hafta tatileçıkıyoruz egenin hastalığını geçmesi için dua ediyorum:Saruboceq: yoksa tatilimiz muhteşem geçer bu şekildekafamçokkarıştı
zehra danası mı gelmiş yeni kalktı demi ee hanfendi güzellik uykusunu ancak bitirdi şimdi cirlop gibi olmuştur yüzü gözü:dilcikar: benimse balon gibi suratım birde suratsızımki offffffffffff gören kaçar ne çekilmez olunuyor uykusuzken kadinlar benim gibi güzel bir hatun bile çirkinleşebiliyorsırnaşık şeylülülülülülükaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar
bugün yine 10 da kalktık,:utangac:
ne olcak bizim halimiz,-tatlicadiarzu-
çocuklarda uyuyo bendegamyoncuiremsu,
alıştık tembelliğe sırnaşık şey
çayı yeni koydun daha
kahvaltı etmeyen varsa buyursuncokacimcoook

delüüüüüüüüüüüüü garııııı:dilcikar::mymeka: öğlen yemeğine yiyecez nan biz nerdeyse:delphin:
eyece uyudun şiştinmi danamkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

Günaydın kızlar

Bir gezmelere gittim yine kaynatmışsınız, bizde dün kızımla çıktık dolaştık iyi geldi çok sıkılmıştım. Eve geldik prensesimi yıkadım, yemeği yaptım biraz sonra eşim aradı; hadi hazırlanın bana birşeyler almaya gidelim dedi. Çıktık alış-veriş yap, dön yemek ye saat 10 oldu. Kızımı uyutma çalışmalarına başladım ama nafile alış-veriş yaparkende yarım saat kestirmişti, yine uyuması 12 yi buldu.

Hülya'cım Berkan'ın doğum günü kutlu olsun, sağlıkla-sıhatle büyür inşallah. Maşallah çok tatlısınız, berkan aynı sen annesi, Arda'da babaya benziyor herhalde. Benim kızımda az bana benzeseydi keşke

Yeliz'cim kardeşine allah sabır versin diyorum, ama çok takmamaya çalışsın en güzel günler hep böyle şeylerden tatsız geçer. Eşi hayatta olsada yapıcağından geri kalmazdı emin ol, eşi olmaması kötü tabi tek uğraşısı oğlu. Ama baştan sınırlarını belirlesin sonradan çok zor olur (oluyor:çok üzgünüm:), herşey zamanla yerine oturur belki ama o süre boşuna kırgınlıklar oluyor, onun için en baştan tavır koymak daha iyi. Evinde eşiyle mutlu olur inş.

Mavili mayon gerçekten çok güzelmiş, bende hamileyken öyle birşey beğenmiştim hatta bu sene bile düşündüm ama biryere gitmeyince gerek kalmadı. Ya doğumdan sonra bende aynı sendromlara girdim, hep birşeyler yapmak istiyorum. Evi değiştireyim, kendimi, hayatımı. Sanırım bocalıyoruz ya da panikliyoruz.
Kayınvalidene diyecek söz bulamıyorum, sen getirmedin ne demek ya onun kanıymış, o önce senin evladın ötesi boş.

zehra'cım eşine geçmiş olsun, sen onu pamuklara sarmalar sarar iyileştirirsin eminim kaydirigubbakcemile5.

Seniha sanada iyi tatiller, tatil dönüşü temiz ev çok güzel oluyor gerçekten.

Müü ege aşmış kendini iyice ya, bebekliğine geri dönmüş. Yaa sen onu babasına ver yemekten sonra boğuşsunlar yorulsun, yürüyüşe falan çıkın belki işe yarar. Ayy diyenede bak dün gece ben bayılıyorum uyku diye bizim ki delirdi oynuyor, en sonunda eşime artık buna vitamin falan vermeyeceğim dedim.

Jege sen gezmelere doymadın mı yaw /(doyulur mu hiç yaw), bu arada mavi fonlu resimlerimizi yollasana

Bizimde bugün dr. günümüz, bakalım neler diyecek (birde ben tartılacağım bakalım). Herkese güzel bol gezmeli, huzurlu bir gün diliyorum.

ohhh Ms.Eda hanım gezmelere gittin geldin sonra tekrar gittin sefan olsun hayatım ne güzel işte bugünlerin tadını çıkarıyorsun bende evde patlıyorum akşam gel yemek hazırla yensin kaldır egeyi doyur kocaya çay kahve:sm_cool:canım egeyi dün hiç uyutturmadım anneme ama yine canavar gibiydi üstelik hastada eşime veriyorum kız vermemmi biraz takılıyorlar ama eşim bezgin bekir benim yakaydirigubbakcemile
egeyle bayağı hopladık zıpladık yemek yedirdim sonra uykusu iyice gelsin diye banyo yaptık ikimiz,sonrada şurubunuda verdim rahay uyusun diye ama yok uyumadı ama hastalıktan canım ya:çok üzgünüm:
demin aradım evi kalktımı diye erkenden kalkmış arkamdan kahvaltısını kusmuş şurup vermiş annemde onuda kusmuş:1no2:
ateşide varmış yine yaaaaaaaaaaa off poziitif düşünmeme lazım ama poizitif ol ol olllll diyorum kendime niye çünkü her bebek bu aşamalardan geçiyor rahat ve relax olmam lazım:içelim:

Pozitif olmak zorundayız tabi, ama ege maşallah iyi görünüyor. Mü canım zor ama Allah daha kötü hastalıklar vermesin bunlar geçecek, böyle düşün.

Back