- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.441
sağol canım tahlillerde bişey çıkmadı sebepsiz yüksek ateş sürekli tekrarlıyor hergün doktor kontrolünde düşürmeye çalışacağızsenağlama 6.hastalık diye bir hastalık varmış 3-4 gün sebepsiz yüksek ateşten sonra deride döküntü olurmuş ama onun için teşhiş koymak anca döküntüden sonra olabiliyormuş şimdiden hiç bişey yapamıyoruz ve viral bir bakteri olduğu için antibiyotik tedavisi uygulanmıyormuş bunuda öğrenmiş olduk inşallah ateş kontrol altına alınır biran öncesenağlama
saol guzelimberfinsena canım çok teşekkür ederim olmasınlar ama oluyorlar işte keşke dediğin gibi biz olabilsek onların yerine ama maalesef(((((((((
tenzilecim teşekkür ederim, derin hanım nasıl?????????
kızlar hepinize selemlar,
oğlum dünden beri ateşli gece 3 de 39 oldu acile götürdük sabah 6 ya kadar hastanedeydik azcık düştü kan tahlili yaptırdık temiz çıktı idrar istedi ama oülum işemedi eve geldik sabah yine 39 du tekrar götürdük herzamanki dr.a idrar vereceğiz çişini bekliyorum fitil koydu dr.şimdi uyuyor bu ara 6.hastalık diye bir vaka varmış çok fazla görülüyormuş hemde(((( inşallah değildir (((((((((((((((((((
selam kızlar bir haftadır devam eden karın ağrılarıma dayanamayıp bugun doktora gittim, sabah dokuzdan üçe kadar tahlillerle uğraştık, ağrılarım üşütmekten kaynaklanıyorumuş, galiba klimadan oldu tüm gece ardayı emzirdiğim için açıkta kalan karın kaslarım üşümüş neticesinde bu ağrılar oluşmuş
ancak yapılan ultrason muayenesi sonucunda karaciğerimde 1 cm büyüklüğünde tümör tespit edildi
doktor iyi huylu olduğunu ancak üç ayda bir kontrol edilmesi gerektiğini söyledi
büyüme yapabiliyormuş, yaparsa ameliyatla alınacakmış, fazla kafama takmamaya çalışıyorum
çok şükür ki iyi huyluymuş
neyse sizi fazla sıkmayayım, hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?