Bebeklerimiz ve Biz

canım çok gecmiş olsun alimize umarım ciddi birşey değildir.... nazar değdi kuzuma süsleyip püsleyip doğumgunu yaptın bi de saçları sarıya boyadın kesin nazar değdi kuzuma canım benim ya çok geçmiş olsun tez zamanda ii leşir inşallah:teselli:

canım ya gecmıs olsun alıse tez zamnda ıglesır ınsallah
dream canım gozun aydın kardesın gelmıs
bende kırklarelıne geldım kayınvalıdeme oturuyoruz ardayı uyutmusken gıreyım dedım opuldunuz sekerler

canım ya gecmıs olsun alıse tez zamnda ıglesır ınsallah
dream canım gozun aydın kardesın gelmıs
bende kırklarelıne geldım kayınvalıdeme oturuyoruz ardayı uyutmusken gıreyım dedım opuldunuz sekerler

alişime çok geçmiş olsun canım....
zehram sen ne yapıyorsun nasılsın....
dünürüm sende hoşgeldin damadım nasıl..özletiyon valla kendine..afyona yolculuk ne zaman....

oh oh ne güzel..denizi olan şehir bi bambaşka sanırım..bizde napalım ankaranın kavurucu sıcağında babamızdan telefon bekliyoruz..berfe hanımı gezdircez de biraz...

Selam kızlar
bugünde bir yoğunlukki sormasın bir mesaj yazıyorum pat kapatıyorum

Jegecim önemli değil cnm onlarda çok istedi 08,08,08 saat :20,00 da ama kısmet 9 unaymış
demek senin zillide 7,7,7 de gelecekti ama 2 gün 2 gündür dedi :)
Bursada kalmanız çok iyi olmuş o zaman hem tatiğide buldun artık sıkıldıkça günü birlik bile gelebilirsin

Dream cim haber hayatım zeynom nasıl...?

Bende bu akşam saçlarımı boyatıcam
yarın akşamda kuaföre gidicem zar zor randevu aldım full dolularmış..(sona bırakınca böyle oluyor)

selam kızlar bir haftadır devam eden karın ağrılarıma dayanamayıp bugun doktora gittim, sabah dokuzdan üçe kadar tahlillerle uğraştık, ağrılarım üşütmekten kaynaklanıyorumuş, galiba klimadan oldu tüm gece ardayı emzirdiğim için açıkta kalan karın kaslarım üşümüş neticesinde bu ağrılar oluşmuş

ancak yapılan ultrason muayenesi sonucunda karaciğerimde 1 cm büyüklüğünde tümör tespit edildi
doktor iyi huylu olduğunu ancak üç ayda bir kontrol edilmesi gerektiğini söyledi
büyüme yapabiliyormuş, yaparsa ameliyatla alınacakmış, fazla kafama takmamaya çalışıyorum
çok şükür ki iyi huyluymuş

neyse sizi fazla sıkmayayım, hepinizi kocaman öpüyorum

soytarıcım online gözüküyoz ama bizim yaramazlarda online....napıyosun iyisindir umarım..küsme kız....
ts kılıç seninde gözün aydın canım....
çokocum sanada çok geçmiş olsun..neyseki kötü bi şey deilmiş..aman kontrolerine dikkat et...

slm kızalr nasılsınız
ay canım cok gecmişolsun :çok üzgünüm:

gecmiş olsun canım sakınnnnnnnihmal etme devamlı konturol ettir :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…