- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.421
Mücüm öperim seni cnm
şimdiden ağlamaya başladi ama bizim bir + miz var beraber çikiyoruz ya dişari
pek ağlamiyor onu evde birakip çiksan dediğin doğru
Ben bir yemek yiyim..görüşürüz sonra
tatlım hoşgeldina.s.berfinsena canım hırırltı geçmedimi 2 aydır bence götür ve tam bir tetkik iste hemen canım.bu mavsimler çok tehlikeli diyemeyeceğim çünkü her mevsim tehlikeli ben gece 3-4 e saat kurup kalkıyorum bazen niye dersen bende uyuyorum sabaha kadar egede uyuyor bazen ve hiç uyanmadığımda o üstün açmış çoraplarını çıkarmış olabiliyor-tatlicadiarzu- kalkıp mutlaka sırtını vede karnını kontrol ediyorum ama yinede hasta olabiliyor düşün
tatlım hoşgeldina.s.
canım benim daha 3 gün önce kotrole götürdüka.s sürekli doktor görüyor sabaha kadar etrafında pervaneyim ALLAH şükür azalma var önceki gibi değil sadece tam geçmedi havalar çok sıcak biz en çok oturma odasındayız klima salonda ama yine de etkiliyor :çok üzgünüm:fazla açmıyorum ama yinede etkileniyor birde benim kız 10 gündür bizim yatağı işgal ettikendi yatağında yatmıyor bizim yatakta döne döne yatıyor kocişle bizde yatağın ucundaki kanapede kucak kucağa yatıyoruz:jeyyar: bazen ben eylülümün yanına kaçıyorum bu zilli ancak kış gelirse verecek yatağımızı herhalde bugün 3 ümüz beraber uyuduk baba kız attılar beni ortaya öyle uyuduk yerimseniben
geçmiş olsun canım....
nesi varmış ben anlamadım şimdi.6. hastalık neymiş.sizin kaç tane oldu i...
sağol canım tahlillerde bişey çıkmadı sebepsiz yüksek ateş sürekli tekrarlıyor hergün doktor kontrolünde düşürmeye çalışacağızsenağlama 6.hastalık diye bir hastalık varmış 3-4 gün sebepsiz yüksek ateşten sonra deride döküntü olurmuş ama onun için teşhiş koymak anca döküntüden sonra olabiliyormuş şimdiden hiç bişey yapamıyoruz ve viral bir bakteri olduğu için antibiyotik tedavisi uygulanmıyormuş bunuda öğrenmiş olduk inşallah ateş kontrol altına alınır biran öncesenağlama
inşallah bir an evvel düzelir canım ya....okudum 6. hasatlığı ama dediğin gibi beklemek lazımmış...
çocuklar telef oldu gerçekten ama alişimle egem çok hasta oldu..bi de gzoş çok hastalanıyor.rabbim tüm bebeklerimizi korusun inşallah...iyilik şifalar versin...
geçmiş olsun canım çok üzüldüm :çok üzgünüm:yavrularımız hiç hasta olmasın onların canı yanınca çıldırıyorum :çok üzgünümsağol canım tahlillerde bişey çıkmadı sebepsiz yüksek ateş sürekli tekrarlıyor hergün doktor kontrolünde düşürmeye çalışacağızsenağlama 6.hastalık diye bir hastalık varmış 3-4 gün sebepsiz yüksek ateşten sonra deride döküntü olurmuş ama onun için teşhiş koymak anca döküntüden sonra olabiliyormuş şimdiden hiç bişey yapamıyoruz ve viral bir bakteri olduğu için antibiyotik tedavisi uygulanmıyormuş bunuda öğrenmiş olduk inşallah ateş kontrol altına alınır biran öncesenağlama
3 - 4 canta olmuyor bendeJegecim ağlama kız benide ağlatıcan bak ne güzel bir yolunu bulmuşsun
taktik belli bundan sonra burnunun direği sızladığı zaman atla feribota hooop burdasın
ama çanta olayını ne yapıyorsun ben 1 günlük biryere gitsem bile 3-4 çanta oluyor..
Bu arada hiç sormadım neden Bursada yaşıyorsunuz Eşinin işi gereğimi...?
aah cnm ya tuuhSaol canım erken tebriğin için herşey bu müü karısının başının altından çıktı..
o yanlış anladı herkesde aynen onun anladığı gibi anladı. kız kardeşimin nikahı
bu cumartesi 09,08,08 de yani
bu cuma izinliyim malum kına gecemiz cuma akşamı..
sorma cnm bende ilk marmariste cok sık bir teras barda canlı performansla dinledimYıldızlarda kayar durmaz yerinde
Solar güzelleğin kalmaz yüzünde
Sensiz can verirkeeeen son nefesimde
bir yudum su vermeye gelemezmisin gelemezmisin
Sabah sabah bu ne bunalım yahuu biri bana cimcik atsın
(Ferdi tayfur un şarkısını Kıraç yorumlamış ama süper olmuşşş)
yawru madem o kadar yakın seni bekliyorum en kısa zamandaHerkese günaydın,
kızım bu gece 5 kere kalktı sağolsun, bende de uyku muyku kalmadı, kalktım kahvaltı yaptım sizlere bir bakayım dedim, gece kuşları kaynatmış.
Tatar bulaşık mak. iyi günlerde kullan, mavice ve berfin'e katılıyorum onunda boşaltması dert ama gerçekten rahatlık heleki kalabalık aileler için.
Mavice sana da günaydın, diete devam bak yağlar gidiyor bile, elma sirkesine başladın mı?
Ya ben emziriyorum diye birşeye başlamadım ama aslında elma sirkesi içsem birşey olmaz herhalde
Mavili size de geçmiş olsun canım,
Ekin sana iki kere geçmiş olsun,
Yeliz, müü, mavili ve tüm çalışanlara kolay gelsin. Jege hanımında eşi Bursa'lı olduğu için oralara gelin gitti kendisi.
Jege hanım yirim senin gurbetini, iki saat uzakta anne babası birde mızmızlanıyor. Az bekle ben tranvayı oraya kadar uzatacağım, bir bineceksin hoop annenlerin kapısında ineceksin. Sabah kahvaltıya falan gelir gidersin :).
Zehra hanım bu aralar çok tembel oldu hala uykuda herhalde, evde ki hatunlara da kolay gelsin diyorum
sorma cnmMs.Eda Güzel Asyanın Annesi Günaydın cnm
Teşekkür ederim.
Bence başlayabilirsin elma sirkesine bir zararı olucağına inanmıyorum çok faydalı birşey.
Demek gelin gitti heee bak jege ye azıcık cazibe kullanıp getiremedimi adamı buraya.
Ama Bursa da yaşanacak yermiş ya ( hiç gitmedim ama) çok güzel olduğunu söylerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?