Bebeklerimiz ve Biz

Yıldızlarda kayar durmaz yerinde
Solar güzelleğin kalmaz yüzünde
Sensiz can verirkeeeen son nefesimde
bir yudum su vermeye gelemezmisin gelemezmisin

Sabah sabah bu ne bunalım yahuu biri bana cimcik atsın

(Ferdi tayfur un şarkısını Kıraç yorumlamış ama süper olmuşşş)

Herkese günaydın,

kızım bu gece 5 kere kalktı sağolsun, bende de uyku muyku kalmadı, kalktım kahvaltı yaptım sizlere bir bakayım dedim, gece kuşları kaynatmış.

Tatar bulaşık mak. iyi günlerde kullan, mavice ve berfin'e katılıyorum onunda boşaltması dert ama gerçekten rahatlık heleki kalabalık aileler için.

Mavice sana da günaydın, diete devam bak yağlar gidiyor bile, elma sirkesine başladın mı?

Ya ben emziriyorum diye birşeye başlamadım ama aslında elma sirkesi içsem birşey olmaz herhalde

Mavili size de geçmiş olsun canım,
Ekin sana iki kere geçmiş olsun,

Yeliz, müü, mavili ve tüm çalışanlara kolay gelsin. Jege hanımında eşi Bursa'lı olduğu için oralara gelin gitti kendisi.

Jege hanım yirim senin gurbetini, iki saat uzakta anne babası birde mızmızlanıyor. Az bekle ben tranvayı oraya kadar uzatacağım, bir bineceksin hoop annenlerin kapısında ineceksin. Sabah kahvaltıya falan gelir gidersin :).

Zehra hanım bu aralar çok tembel oldu hala uykuda herhalde, evde ki hatunlara da kolay gelsin diyorum

Canım denizde öyle geziyor merak etme bu mevsimde giymeyecekde ne zaman giyecek
ama o konuda korkma terli olduğu zaman sırtına mendil koy
keşke biz olabilsek...kızım hasta oldukça bana gelsin diyorum geliyor ama ondan geçtikden sonra bir kıymeti olmuyor...anne olmak böyle bişey işte
allah sağlık sıhat afiyet huzur mutluluk şans para kariyer..onları ne mutlu edecekse versin.

Ms.Eda Güzel Asyanın Annesi Günaydın cnm
Teşekkür ederim.
Bence başlayabilirsin elma sirkesine bir zararı olucağına inanmıyorum çok faydalı birşey.
Demek gelin gitti heee bak jege ye azıcık cazibe kullanıp getiremedimi adamı buraya.
Ama Bursa da yaşanacak yermiş ya ( hiç gitmedim ama) çok güzel olduğunu söylerler.

saol canım..gece ağlayarak uyanıyor...
kuzum...çıtçıtlı bady ile geziyordu..artık ince giydirmek istemiyorum ama bu seferdee terlerse diye tereddüte düşüyorum.geçer inşallah...
niye yavrular hasta oluyor biz olsak onların yerine..

Elif'çim gece üzeri açık yattığı için ben bir haftadır ince bir takım giydirip yatırıyorum. Body ile yatırıyordum, emzirmeye kalktığımda üstünü açmış ve soğuk oluyordu. Şimdi bende rahat uyuyorum aklım kalmıyor, geceler serin olmaya başladı artık.

Son düzenleme:
Ne yapsın Yeliz'cim işi gücü kurulu düzeni orada bırakıp gelmek kolay değil ama allah'tan yakın yerde yine. Deno hanımda hazır mı dayısının düğünü için :), onunda bakımlarını yaptır annesi :).

Ewet Doğru diyorsun Ms.Eda dediğin gibi yakın ( Tez'in kullaklarını amma çınlattım he uyku tutmamıştır şimdi) :)

Deno nun 1 tane teyzesi var cnm Dayısı yok o evleniyor..
Yaptırmammı kız kızıma büyük teyzesi( benim teyzem yurtdışından) gelinlik getirmişti onu giydircem
kafasınada çiçekcide papatyalardan taç yaptırıcam ( umarım yapabilirler) olmazda çiçekli toka
taktırcam kuaförde..+yedekdede 2 elbisesi var ananesi aldı.. :) kokoş benden süslü :)

Ben erkek kardeşin evlenecek sanıyorum, gelinimiz falan gibi aklımda kalmış. Kızkardeşinse ooo daha güzel. Allah mutlu mesut etsin inşallah. Asya hanımda uyandı, balkonda kahvaltısını yaptıracağım,

benden de kocaman bi günaydın..yelizcim nasılsın+bende uyumak istiyorum..
akşama bebeğimi doktora götürdük..boğazında kızarıklık var dedi...
hafif boğaz enfeksiyonu olmuş yani..nasıl becerdik bilmiyorum valla..
peditus verdi doktor...
zorla içirdim..
sabah da kaynanama bıraktım kapıyı çektim arkamdan bi ağladı anlatamam..akşam olur mu ya?
nefret ediyorum çalışmaktan
sanada günaydın canım güzel anneler hepinize günaydına.s. geçmiş olsun tatlım inşallah hemencik iyileşir :Saruboceq:okadarda dikkat ediyoruz ama nasıl hasta oluyorlar anlamıyorum benimki 2 ay önce boğazında kızarıklık var soğuk algınlığı dedi ilaçları kulandığım halde geçmiyor doğru dürüst göğüste benim bebiştede hırlama var :çok üzgünüm:
ALLAH ım yardımcın olsun çalımak zor helede bebişten ayrı kalmak tekrar geçmiş olsun canım

Mavilim geçmiş olsun cnm bu tür vakkalar şuanda herkesde var denizde boğaz enfeksiyonu olmuştu
peditus geöirmedi bizi başka ilaçlarda verdi..sonra biraz tırıltı kaldı göğsünde çok şükür oda geçti..
Sabah denizde uyanmadı akşam görümcemlere gitmiştik akşam 22,30 da geldi tabi o saate kadar uyumadı
görümcemin oğluyla coştular...eve gelince hemen uyandı sabahda uyanmadı..aldım kucağıma ağladı
uyumak istiyorum dercesine...sabahda ben arabadan inerken arkamdan ağladı...bende gelicem diye..
benim bebişte hırlama çok az kaldı sürekli üstü açık yatıyor ve çok terliyor sürekli etrafında pervane oluyorum sırtı terli kalmasın aman üşütmesin diye ama nafile:sm_confused: üstüne titredikçe hastalıkları bitmiyor babamız gitmeden aşısına götürdük karnını doyurup uyuttum valla o kadar stres yüklüyümki deşarj olmaya ihtiyacım var canım benim nasılda ağladı onun ağlaması beni çok üzüyor senağlamakıyamam meleğime
seninkide sabah sabah ağlamış üzüldüm bak şimdi canım yavrum

saol canım..gece ağlayarak uyanıyor...
kuzum...çıtçıtlı bady ile geziyordu..artık ince giydirmek istemiyorum ama bu seferdee terlerse diye tereddüte düşüyorum.geçer inşallah...
niye yavrular hasta oluyor biz olsak onların yerine..
canım ince giydirdiğimiz halde terliyorlar biz annelerde ne yapacağımızı şaşırdık hasta olmalarını hiç istemiyorum ben 3 üne de dayanamıyorum üzülüyorum hasta olduklarında eylülümede hiç dayanamıyorum daha çok küçük ALLAHım esirgesin yavrularımızı bütün kötülüklerden hastalıktan :nazar:

Yıldızlarda kayar durmaz yerinde
Solar güzelleğin kalmaz yüzünde
Sensiz can verirkeeeen son nefesimde
bir yudum su vermeye gelemezmisin gelemezmisin

Sabah sabah bu ne bunalım yahuu biri bana cimcik atsın

(Ferdi tayfur un şarkısını Kıraç yorumlamış ama süper olmuşşş)
gel canom sende bendensin biz ayıkamadık sanırım ben sabahladım yine bugün üstümde bi ağırlık habire esneme biri şöyle bir silkelese beni belki kendime gelirim:1closedeyes:

Facebook'taki gibi, birinin profil sayfasına girdiğinde ortak arkadaşlarınız varsa gösteriyor.
aldılar çizelgelerimizi bunlarımı verdiler banane ben bebişimin çizelgesini geri istiyorum dimi ama yerimsenibenyerimseniben

İki Kız kardeşiz biz Başka yok Sonu başı :)
Evet daha Güzel ama bir okadarda Hüzünlü ..:(
Saol cnm amin cümlemizin..
Demek uyandı sultan yapsın bakalım kahvaltısını serin serinn...

Eylül Sena nın Annesi günaydın canım
nasıl nasıl iyimi aşıdan sonra..
Valla ağladı camnım sabah sabah benimde içim parçalandı...Aradım şimdi uyuyormuş..
uykusunu alamadı prenses..

bizde iki kız kardeşiz canım benden 8 yaş küçük işletme okuyor 5 kardeşiz :nazar:3 erkek 2 kız bizimki cadı biraz -tatlicadiarzu-arada bir abla sen bana bazen abla desene diyor kendide bana zeynep diyor:roflol: ALLAHım canımın mezuniyetini düğününüde görmeyi nasip etsin inşallah :nazar:

yelizcim öyle valla.içi yanıyor insanın hiç böyle olacağım aklıma gelmezdi...
edacım hoşgeldin canım..
bende ince pijamayla yatırayım artık..havalar serinledi gerçekten..
gece bıdıdğım gece 3 de kalktı ve yanıoyodu resmen...
ama hiç üstünü örtmüyor ki...
tatar makine mi almış ben niye görmemedim o yazıyı güle güle kullan hayatım bende alacağım ne aldı ki acaba
berfinsena teşekkür ederim canım...

Son düzenleme:
Eylül Sena nın Annesi günaydın canım
nasıl nasıl iyimi aşıdan sonra..
Valla ağladı camnım sabah sabah benimde içim parçalandı...Aradım şimdi uyuyormuş..
uykusunu alamadı prenses..
sanada günaydın canım uyuyor şimdi bende kalkıcam pc den çamaşır asıcam akşamdan yaptım işimi bebişimle ilgilenirim bugün onu bıırakamam yürüteçte bacağı ağrır emekleyincede acır ben kızımı bırakamam haklıyım ama teyzesi dimi yerimseniben

Bizimkide çok fena canım bu kız kardeşler çok fena oluyorlar çok şımarıklar
bizimde aramızda 3,5 yaş var biz topu toğu iki kızız başkada yok olucaktı ama olamadı.kısmet değilmiş

bencede cnm kızınla bol bol vakit geçir cnm anlaşılan senin canın onunkinden daha çok acımız aşı yapıldığında.

kızlar hepinize selemlar,
oğlum dünden beri ateşli gece 3 de 39 oldu acile götürdük sabah 6 ya kadar hastanedeydik azcık düştü kan tahlili yaptırdık temiz çıktı idrar istedi ama oülum işemedi eve geldik sabah yine 39 du tekrar götürdük herzamanki dr.a idrar vereceğiz çişini bekliyorum fitil koydu dr.şimdi uyuyor bu ara 6.hastalık diye bir vaka varmış çok fazla görülüyormuş hemde :((((( inşallah değildir :((((((((((((((((((((

Herkese günaydın,

kızım bu gece 5 kere kalktı sağolsun, bende de uyku muyku kalmadı, kalktım kahvaltı yaptım sizlere bir bakayım dedim, gece kuşları kaynatmış.

Tatar bulaşık mak. iyi günlerde kullan, mavice ve berfin'e katılıyorum onunda boşaltması dert ama gerçekten rahatlık heleki kalabalık aileler için.

Mavice sana da günaydın, diete devam bak yağlar gidiyor bile, elma sirkesine başladın mı?

Ya ben emziriyorum diye birşeye başlamadım ama aslında elma sirkesi içsem birşey olmaz herhalde

Mavili size de geçmiş olsun canım,
Ekin sana iki kere geçmiş olsun,

Yeliz, müü, mavili ve tüm çalışanlara kolay gelsin. Jege hanımında eşi Bursa'lı olduğu için oralara gelin gitti kendisi.

Jege hanım yirim senin gurbetini, iki saat uzakta anne babası birde mızmızlanıyor. Az bekle ben tranvayı oraya kadar uzatacağım, bir bineceksin hoop annenlerin kapısında ineceksin. Sabah kahvaltıya falan gelir gidersin :).

Zehra hanım bu aralar çok tembel oldu hala uykuda herhalde, evde ki hatunlara da kolay gelsin diyorum

canım saolsın diyet gayet ii gidiyor elma sirkesinede basladım ama sirkeden zati nefret ediyordum ii ce ettim... ama olsun pes etmek yok... valla bu kez pek karalıyım bakalım ne olcek öpüyorum seni ve meleğini...Şeniz

ayşegülcüm çok geçmiş olsun cnm
allah beterinden korusun nedir bu bebeklerdeki şu aralar çıkan ateşleri..
umarım tahlillerinde bişey çıkmaz

Back