- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.261
yerim ben bal oğlun ardayı, hiç resmi yok mu hülyacım yaa
nasıl büyümüştür kimbilir damadım
denize girdimi hiç, suyu sevdimi, yok mu hiç yeni fotosu yaaa
selam kızlar nasılsınız bende bandırmadayım anneme geldim özledim szileri hepinize iyi ahftasonları
kızlar garnunuzmu acukduu gelin çok güzel biber dolmam varrrrrr,
canım resim var da bir fırsat bulup ekleyemedim ki, suyu çok sevdi damadın hiç çıkmak istemedi
adanada benim oğlum teleme peynir gibi, süt gibi kaldı diğerlerinin yanında,
gelinimin bikinisini çok beğendim nasıl da yakışımış kuzuma maşallah, suyu da çok sevmiş zeynep, sanki saçları sararmış zehra, bana öyle geldi
kocişin de zayıflamış, seni gezdireyim diye peşinde:jeyyar:
merhabalar canım, demek sen de benim gibi annendesin, ne güzel bol bol hasret giderin bizim gibi
prensesin nasıl, kocaman olmuş maşallah, benim yerime de öp annesi:1hug:
insallah ruyamizda gormeyiz o gunleriHerkese günaydın, güzel haftasonları
Geçmişi okumadım, umarım herkes özelliklede bebişler iyidir. Biz iyiyiz şükürler olsun,
Evet güzel bir gündü gerçekten ( bu arada fırın kapları çok güzelmiş yaw iyi ki almışız), inşallah bursa'ya iadeyi ziyarete geliriz.
Aynen gözünde canlandığı gibi canım, fotolar tenzilede :).
cam kapı kapalı ise ortme canim ustunu kasma yanisanırım sersemlik bu olsa gerek..berfe bu gece nerdeyse hiç uyumadı..ağlamıyorda beni yanına al oynat diyor..gecenin 3 ünde halimi görecektiniz...yaww ide bu kız üstünü örtürmek istemiyor..üstünü örtünce uyanıyor..napcam ben bunu...
ay alemsin be arkadaşımgözün aydın canım benim en uzun ayrılığınız bu olsun güzel neşeli şen şakrak ve güzel haberlerle dolu bir haftasonu diliyorum kimleremi diliyorum başta yeliz sen olmak üzere
jege hanuma
ms eda hanuma
ekinnaz hanuma
zehra hanuma
mirror hanuma
nimet hanuma
tatarım hanuma
çoko hanuma
t&s kılıc hanuma
berfina sena hanuma
saranur hanuma
neşeyilmaz hanuma
başka kimse kaldımı bilmem varsa yine eklerim herkese güzel bir hafta sonu
not: bugün diyete başladım ama niye bilmem pek bi mutlu pek bi enerjikim hadi bakalım hayırlısı sanırım bu kez yeterli gazı verebildim kendime..:lepi:.
not2: jege hanum tuzun kuru tabi pikinileri giymiş ablası gibi dolaşsam bende kuzumun yanında senin gibi takmayın kıslar derdim cadı seniklava:
tebrik ediyoeum eşiinikızlar dün kocişim bana bi çiçek almış..hayır hayır bi demet gül deil..bildiğiniz saksı çiçeği..şekilsiz çiçeksiz acaip bi şey...tabii görünce şok oldum o romantik adam gitti..yarine ormantik bi adam geldi diye..meğersem aldığın bu çiçek küsen bi çiçekmiş..yolda eşimin elinde olduğu için küsmüş..yere koyup biraz bekledik..yavaş yavaş bütün yaprakları açıldı..üzerin de de mor bi çiçek açıldı..o kadar hoşuma gittiki..dokununca çiçeğe hemen küsüp yapraklarını kapatıyor..eşim senin kadar narin bi çiçek seni düşünüp aldım dedi..çok hoşuma gitti..
hepinize günaydın diyor ardacım
kızlar albume de yeni fotolar ekledim, bakarsanız seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?