Bebeklerimiz ve Biz

herkese tünaydın kızlar..iyi bi hafta olması dileğiyle..
mavilim hoşgeldin hani tatil resimleri bacım..bide eda ile diyosun bu burdan bi arkadaş mı desem..
neyseki kızlar kazasız belasız atllattım bu haftayı..berfe 2 gündür bi kaç vukuat daha işledi ama çok ta önemli deil..umarım yaramazlıkları bi son bulur...

mücüm çok geçmiş olsun canım..çok üzüldüm
az önce aradım kaynanamı benim kız çok fena ishal olmuş..
eşim akşam hemen acile götürelim dedi...
salgın var galiba yine...
zor uyutmuş kaynanam..beni de arıyor galiba...
allah yardımcın olsun canım..benimde gelir gelmez başladı işler...
ege mikrop mu kapmış canım..teşhis ne koydular...bide ateşi en yüksek kaç oluyordu canım

mavicem berfinsenam hu hu diyet ekibi ne alemdesiniz bakalım..benim bünye açlığa alışmak üzere..gram gram gidiyor benden kilolar..bol bol su içip meyve yiyorum..sizden ne var ne yok...

mücüm olmadı canım bu cumartesi düğün
egenin biraz düzelmesine sevindim..umarım birdaha tekrarlamaz.
mev.can saol canım moral verdin

Elifcim bence akşamı beklemeyin canım herkesde şuanda salgın var
bu musluk suyundan oluyormuş cnm hemen götürün hastaneye daha fazla su kaybı olmadan...
çok çok geçmiş olsun

herkese tünaydın kızlar..iyi bi hafta olması dileğiyle..
mavilim hoşgeldin hani tatil resimleri bacım..bide eda ile diyosun bu burdan bi arkadaş mı desem..
neyseki kızlar kazasız belasız atllattım bu haftayı..berfe 2 gündür bi kaç vukuat daha işledi ama çok ta önemli deil..umarım yaramazlıkları bi son bulur...

hoşbulduk canım.....
makineyi sabah telaştan evde unutmuşum canım..yarın ilk iş haleedeceğim canım..eda...kelebek.81 canım
burdan tanışmıştık..ama çok iyi dostuz artık...
hamişkene çok aktifti şimdi bir adet insan azmanı var vakit bulamıyo işte

ha evet canım doğru ya..ben hatırlıyorum o arkadaşı sanırım oda bizle aynı dönemlerde hamileydi..eee bebek olunca başka şeylere vakit olmuyor dimi:))

bu musluk suyundan oluyormuş cnm hemen götürün hastaneye daha fazla su kaybı olmadan...
çok çok geçmiş olsun

ya......ama izin vermzler daha yeni geldik...
ama ben hiç musluk suyu vermiyorum ki...
gerçi herkes bizim melihin sularının çok kötü olduğunu söylüyor....ay ne yapsam akşamdan önce gidemeyiz yaa:Saruboceq:

mavilim ankaranın suyu gerçekten çok kötü oldu..musluk suyu içirmesekte yemeklerimizi ,çaylarımızı,bebişlerimizin çorbalarını bu suyla yapıyoruz..hepsinden ötesi bide emziriyoruz..su dan olabilir..tabii havalardan da..benim kızımda hafif cır cır olmuş..yoksam seninki diş felanmı çıkarıyor ki...

mücüm çok geçmiş olsun canım..çok üzüldüm
az önce aradım kaynanamı benim kız çok fena ishal olmuş..
eşim akşam hemen acile götürelim dedi...
salgın var galiba yine...
zor uyutmuş kaynanam..beni de arıyor galiba...
allah yardımcın olsun canım..benimde gelir gelmez başladı işler...
ege mikrop mu kapmış canım..teşhis ne koydular...bide ateşi en yüksek kaç oluyordu canım

saüol canıom sanada çok geçmiş olsun.canım doktor bize şöyle dedi bu aylar bebekler için en tehliklei aylar dedi özellikle salgının olduğu ateş ishalin bol olduğu bir dönemmiş:uhm:
canım ateşi 40 derece oluyordu genelde yani 39 dan aşağı düşmedi kaç gün boyunca.ishalide her 10-15 dakikada birdi abartmıyorum çocuğun kıçı durmuyordu resmen çeşme gibi.şiimdi günde 6-7 indi neyseki.
canım salgının bir önemli nedenidie musluk suları kesinlikle tatlı su almış olsanda ruze iyileşinceye kadar kaynatıp ver zaten musluk suyunu asla verme.musluk suyu ile yemeklerini yapma sütünü falan musluk suyu ile hazırlama canım. en çok banyo yaparkene yutuyorlarmış egeninde zzaten yemekleri hazır alınmıiş su ile yapılıyor ama tabi malum yaz ayları banyo sık oounca banyoda lıkır lıkır su yutuyordu hep.
rota vrüsü baktılar gaytasına baktılar Allahtan birşey yok ama virütik bir salgın işte sanırım.bir de 5 dişi aktif hale gelmiş onunda etkisi var yani bu hastalıkta.bence akşama hemen götürün ruzeyi canım hatta çık bence bekletmeyin derim işleri halledebilirsen hemen çıkın deim ben.

çok çok geçmiş olsun

canım ne zamandı düğününüz.
çok sağol canım ege iyiye gidiyor valla tatile gidicez korkuyorum tatilde hastalanır diye:çok üzgünüm:

mavilim ankaranın suyu gerçekten çok kötü oldu..musluk suyu içirmesekte yemeklerimizi ,çaylarımızı,bebişlerimizin çorbalarını bu suyla yapıyoruz..hepsinden ötesi bide emziriyoruz..su dan olabilir..tabii havalardan da..benim kızımda hafif cır cır olmuş..yoksam seninki diş felanmı çıkarıyor ki...

evet canım bide adam bastıra bastıra suda bişi yok diye...
habire rapor çıkartıyo...
ben çayı falan hazır su ile demliyorum ama yinede olmuyor...
kaynanamı tembihliyorum ama dikkat ediyor mu bilmiyorum:1no2:

saüol canıom sanada çok geçmiş olsun.canım doktor bize şöyle dedi bu aylar bebekler için en tehliklei aylar dedi özellikle salgının olduğu ateş ishalin bol olduğu bir dönemmiş:uhm:
canım ateşi 40 derece oluyordu genelde yani 39 dan aşağı düşmedi kaç gün boyunca.ishalide her 10-15 dakikada birdi abartmıyorum çocuğun kıçı durmuyordu resmen çeşme gibi.şiimdi günde 6-7 indi neyseki.
canım salgının bir önemli nedenidie musluk suları kesinlikle tatlı su almış olsanda ruze iyileşinceye kadar kaynatıp ver zaten musluk suyunu asla verme.musluk suyu ile yemeklerini yapma sütünü falan musluk suyu ile hazırlama canım. en çok banyo yaparkene yutuyorlarmış egeninde zzaten yemekleri hazır alınmıiş su ile yapılıyor ama tabi malum yaz ayları banyo sık oounca banyoda lıkır lıkır su yutuyordu hep.
rota vrüsü baktılar gaytasına baktılar Allahtan birşey yok ama virütik bir salgın işte sanırım.bir de 5 dişi aktif hale gelmiş onunda etkisi var yani bu hastalıkta.bence akşama hemen götürün ruzeyi canım hatta çık bence bekletmeyin derim işleri halledebilirsen hemen çıkın deim ben.

anladım canım evet haklısın ruzede banyoda yutmuştur..
ağzını hiç kapatmıyor...
şimdi çıkmamaız mümkün değil.akşam ilk işim onu götürmek olacak...çok endişelendim şimdi..
rabbim evlatlarımızı korusun..tekrar çok geçmiş olsun canım benim....
ben belki diş olabilir diyorum ama yinede bilmiyorum
banyoyuda mı hazır suyla yapsak ne yapsak bilemedim ki...
hergün bi damcana su gider vallasositososito

Sakin bir haftasonundan sonra tünaydın kızlar, herkese iyi haftalar

Hastalar daha iyi sanırım, kızımı yıkamaya korkar oldum ege'nin hastalığından sonra, acaba içme suyuylamı yıkasam bile diyorum ama nereye kadar.
Elif hoşgeldin ve geçmiş olsun

Bende kızımı yıkadım uyuttum biraz ortalığı toparlayacağım. Kolay gelsinnnn

kızlar................
berfem bugün itibariyle üsten ilk dişinide çıkarmış bulunmakta...etti toplam 3 diş........
yandı benim göğüsler:)))

selam kızlar nasılsınız bakalım ben iiyim haftasonu özellikle pazarım misafir ağılama düğün felan çok yoğun ve yorucu geçti bu sabahta büyük prensimi çağatayımı ana sınıfına yazdırmaya gittim kuzum okullu oldu çok duygulandım benim meleğim büyümüşte okul çağına gelmiş doğumu daha dünmüş gibi aklımda...darısı hepinizin kuzularının ve benim çağanımın başına kıslar.... mirrorum ege daha ii dir umarım zeharcım eşin dönmüş gözün aydın bebeğüm mavili hoşgeldin canım umarım ruzenin ciddi birşeyi yoktur geçmiş olsun.. ms eda sen nasılsın canım ekün garusu gitti galiba ohhhh gezsün bakalım....mev*canım sen nasılsın canım diyet nasıl gidiyor bakalım bende haberler ii hiç zorlanmadım inşallah hep böyle gider

çokocum canım prensin çok tatlı olmus canım allah bağışalsın evet butlarda tam ısırmalık..
ayrıca hoşgeldin tatlım..

tatarım kuduruk gizoşada maşallahh eee en hareketli zamanları.. cadı cadı
ayrıca kıslar bişi sorucam yahu bende kimsenin ruh hali takip çizelgeleri rep puanları felan görünmüyor yanlızca bendemi böle acep
unuttuğum kimse varmı bilmiyorum hepinize güzel bir hafta ve bebişlerinize sağlık diliyorum görüşmek üzereŞeniza.s.

kızlar................
berfem bugün itibariyle üsten ilk dişinide çıkarmış bulunmakta...etti toplam 3 diş........
yandı benim göğüsler:)))

güzel anneler merhaba a.s.
canım berfemin incileri hayırlı olsun:nazar: ne güzel ısırır şimdi darısı benim eylülsenama :Saruboceq: yoğun iştemposu beni bekliyor halıları topladım kocişle yıkamaya gönderdim bende ev temizliği yapıyorumlayhayhoy arada k.k. ya takılıyorum sizsiz olmuyor hepinizi bebişlerinizi kocaman öptüm görüşürüz Şeniz

mavice gözün aydın canım...üniversiteye yazdırdığın günleri de görürsün inşallah canım...
mevcancım hayırlı olsun hayatım yeni inciniz..benim kıza eda teyzesi yada kaynanası diyelim takma diş alacakmış zaten

mutlu, huzurlu, keyifli bir hafta geçirmeniz dileğiyle tatlı annişler ve bebişleri

izmir bugun yanıyor, nerdeyse birhaftadır devam eden karın ağrım bugun hafifledi gibi

geçmeseydi dr.a gidecektim bugun, galiba klimadan oluyor, dün akşam klima çalıştırmadan yattık

bugun daha iyiyim çok şükür

bebişlerimizin dişleri hayırlı olsun, mavilicim güzel tatil yapmış eğlenmiş ruzecik de hemen iyileşir inş

soytarımın şimdiden saçları hayırlı olsun, güle güle kullansın

ekinnazım da gezmede oh tadını çıkarsın, edacım kolay gelsin

mirrorlım delümmm nasılsın egem daha iyi galiba, fotolarına bayıldım prensin

dünürüm nerdesin tatlum, kuzenin gitti mi, yanındaysa konuşalım diycektm

Sakin bir haftasonundan sonra tünaydın kızlar, herkese iyi haftalar

Hastalar daha iyi sanırım, kızımı yıkamaya korkar oldum ege'nin hastalığından sonra, acaba içme suyuylamı yıkasam bile diyorum ama nereye kadar.
Elif hoşgeldin ve geçmiş olsun

Bende kızımı yıkadım uyuttum biraz ortalığı toparlayacağım. Kolay gelsinnnn

Edacım merhaba,
canım aman dikkat et sulara.Yıkarken mümkün olduğunca yüzüne du gelmeyecek şekilde yap tabi biz egeyi tutamıyoruz ama bende bu sefer arkaya doğru kafasını hep tuttum .mümkün mertebe daha az gelsin diye ağzına.
kolay gelsina.s.

Back