Bebeklerimiz ve Biz

zeybennep cim albinamızın yeni incisi hayırlı olsun tüm dişlerini kolaylıkla çıkarsın inşallah...

kız mavice açlıktan başıma ağrılar girdi..tahtalı köye yolcu olcam sanırsam..az ama sık yemeye başladım emme kesmiyor beni..zorlu 1 ay bekliyor desene bizi..

alinin anası kıs prensin ne yakışıklı olmuş öyle maşallah kuzuya... kıs bende diyom kendi kendime bu kuzu bu kadar sarışın değildi diye ama sarışınlıkta yakısmıs kuzuma... :asigim:

nan ekün garusu nerey gidiyon nan... beni bak beni biz öyle 15 gün felan anlamayız çocuklardan fırsat bulabilirseymiş hepüsüne birer sakuz dağutu verşakkıdı bak nasıl kalkıyorlar ama tabi bu 3-12 yaş grubuna söker büyükseler orasınıda sen düşün artıkın.. ii gezmeler bebeğüm sen gelecen ben gidecem he he hesırnaşık şey

kız mavice açlıktan başıma ağrılar girdi..tahtalı köye yolcu olcam sanırsam..az ama sık yemeye başladım emme kesmiyor beni..zorlu 1 ay bekliyor desene bizi..

kıs mev*can ilk günden su koyuvermek yok 3 gün sık dişini alışırsın yewrüm sen sakinleşebildinmi canım sakın bir daha kendine kötü anne deme ağzına biber sürerim :mymeka:görünmez kaza allah beterinden korusun kuzularımızı....

saolun kızlar..valla bunları zaptetmek bi sorun haline geldi..hele benim yaramaz bir saniye poposunu yere koymuyor..kucağımda bile elli şekil dieştiriyor...

ay sormaya aynı durum bizdede var yürümek istiyor bir yerlere tutunup ayağa kalkıyor ellerini bırakıp bize bakıyor yani artislik yapıyor beyzadem... birde artımız var çenesi hiç durmuyor ama öyle güzel anne diyor ki mest oluyorum resmen.....

yok kız hiç su koyuverirmiyim..biliyorum 1 haftaya kadar bünyem alışıcak yavaş yavaş kilolar gidecek...valla şu an hiç keyfim yok..gidip yavrumun yanına yatmak istiyorum..biraz gözümün önünde olsun..
iyi dilekleriniz için herkese çok teşekkürler..hepinize iyi haftasonları diliyorum..
mavicem gelişmelerden haberdar ederim seni muck.....

kızlar şimdilik bana müsade çağanı uyutup pazara gideceğim kociş geldi o bakacak hadi bakalım akşama kısmet olursa görüşmek üzere kendinize ve kuzularınıza iyi bakın... hepiniz allaha emanet :Saruboceqlun yewrülar hepinizi öptüm anacımmmmmmmmmmmŞeniz

kızlar iyi sohpetler.
ben çarşıya gidiyorum bikaç bişi alıcan bavul yerleştiricem
hepinize öpücükler mucuksssssssssss

hadi hayırlısı yevruuum:teytey:
bekliyom danam gel hemen:dance::dance:

selam kızlar nasılsınız bende bandırmadayım anneme geldim özledim szileri hepinize iyi ahftasonları

kötükedihüso
yok ben aç değilim dünürcüğüm.
canım hiç bir şey istemiyor. sıcaktanmı, can sıkıntısındamı bilmiyorum..Çok üzgünüm çoook

diyetteki hanımlar acıkmış şekerim
sen neden sıkkınsın ki? problem yok umarım senin tarifleride hafta içi göndereceğim canım

doğum günü fotolarını ekledim mamaların resmide var canım menüm biraz değişti ama güzel ve bol çeşitliydi, o kadar çok arttı ki:lepi:

alinin anası kıs prensin ne yakışıklı olmuş öyle maşallah kuzuya... kıs bende diyom kendi kendime bu kuzu bu kadar sarışın değildi diye ama sarışınlıkta yakısmıs kuzuma... :asigim:

sağol hayatım evet boya sıkmış berber oğluşumun saçına ama çok şeker olmuş :asigim:

dünürcüğüm resimlerin hepsi birbirinden güzel..
daha doğrusu Ali'şimin pozları birbirinden güzel..

yerim ben bal oğlun ardayı, hiç resmi yok mu hülyacım yaa
nasıl büyümüştür kimbilir damadım

denize girdimi hiç, suyu sevdimi, yok mu hiç yeni fotosu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…