J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.041
cnm şimdi okudumGünaydın kızlar, güzel bir gün geçiririz inşallah
Oyy çoko gelmiş hoşgelmiş, nasılsınız. Anne kucağında mutlusunuzdur tabi.
Yeliz günaydın geçmişi okuyamadım ege'nin nesi var?
Bu arada dün jege hanım ve kerimeleri Derin bizdeydi ama doyamadık cuma kahvaltıda mıncıklayamaya devam edeceğiz kuzuları
kızlar selam tekrar
bendneiz 15 gün izne çıkıyom yani 15 gün kuzum yanımda olacak. tatile neyim gidemicez ama koklaşır koklaşır dururuz artık kuzumla. babasıyla birlikte evde .oh değmeyin keyfimize.
oh oh benim ve kuzumun yokluğundan faydalanın buluşun danalar sizi
inaşllah egeciğim bir an önce iyileşirde güzel ahberlerini alrıız
ohh şimdi ben kızımıda kocamıda alır bir eminönü yaparmıyım yaparımmmmmmmmmm. ordan kızıma ciciler alırmıyım alırım:))))))))
ohh pieeree lotiye giderkahvaltı edermiyim ederim :))))
oohh ohhh bide denize gdebilseydük fena olmazdı ama. naapalım artikin. buna şükür.
Biz iyiyiz cnm ne olsun şafak 1 yarın akşam inş. kızım gelecek (allah izin verirse)
kızımla konuştum bugün öğlenden önce tam 4 saat uyumuş 1 de kalkmış
şimdi yine uykusu gelmiş... normalde k.walidem bu kadar uyutamazdı...uyudumu deniz hiç anne dediğimde 10 dk uyudu derdi...şuanda ev sesiz ondan sanırım...
kızlar esımden ayrılalı 20 gun oldu fakat çok özledım sureklı konuşamıyoruzbız çok baglıydı bırbırımıze ışteyken bıle gunde 40 defa arar konuşurduk şimdi hep tlf kapalı sureklı aglıyorum ona bellı etmemeye calışıyorum fakat psıkolojım çok bozuldu hıç bıryere sıgamıyorum bazen elımde olmadan ogluma cok bagırıyorum bugun tam vuracaktım kendıme gelıp ne yapıyorum dedım onunda psıkolojısının bozulmasından korkuyorum sızce oda anlıyormudur............
kızlar esımden ayrılalı 20 gun oldu fakat çok özledım sureklı konuşamıyoruzbız çok baglıydı bırbırımıze ışteyken bıle gunde 40 defa arar konuşurduk şimdi hep tlf kapalı sureklı aglıyorum ona bellı etmemeye calışıyorum fakat psıkolojım çok bozuldu hıç bıryere sıgamıyorum bazen elımde olmadan ogluma cok bagırıyorum bugun tam vuracaktım kendıme gelıp ne yapıyorum dedım onunda psıkolojısının bozulmasından korkuyorum sızce oda anlıyormudur............
cnm aynen oylekız jege hani albüm..yoksa sendemi sadece arkadaş listem görsün istiyon ..küstüm işte...
cnm aynen oyle
sadece listemm goruyordu fakat sildim zaten
seni ekliyorum bir daha ekledigimde bakarsın olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?