Bebeklerimiz ve Biz

Zeynepcim çince konuşuyor yaa bir tatlı oluyorki sorma birde elleriyle anlatıyor konuşurken
ye beni ye beni diyor resmen :) anne demesini dört gözle bekledim zaten ilk söylediği kelime baba oldu

Düzeldi ayşegülcüm bakalım ne zamana kadar ..:)
Saol Talu cum teşekkür ederim canım 2 gün kaldı :)
Berfinsena gözünaydın cnm allah tamamına erdirsin... :)
Nimetcim denizdede var o ısırma alışkanlığı bebek yetişkin demiyor zora geldiği anda KIT yapıyor..
Isırmadan sonrada cimcik olayı başlıyormuş benden demesi...:)

bende mama yedim geldim :)

dağılın nan ben geldim, ne oluyo burdaaaaaaaaa
dünürüm seni burda görmek çok güzel, çok sevindim , nil nasıl cnm

mirror ege için eve gitti sanırım, inşallah bir an önce düzelir egemiz

soytarım sen nasılsın cnm

ayşegül hazırlıklar tam gaz devammmm, hadi kolay gelsin bacıımmm, bol bol resim çek alişimize, bu mutluluğu burdan olsun görüp paylaşalım

kızlar bu arada zeynebi uyutmak çok zorlaştı:uhm:
emzik almayı reddediyo, hep memede uyuyup uyanmak istiyokafamçokkarıştı
kuzenim bende şu an, o da diyoki
an meselesi ucunu koparıp eline vermesi yakında:1rolleyes:kafamçokkarıştı
bide bu aralar eskisi gibi iştahı yok, kahvaltıyı falan hiç istemiyo, sürekli emmek istiyo:bbo:, alttan bir dişi, üstten bir dişi faha geldi, ısırınca çok acıtıyo cadı bu
yaaaaa

Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın ne yapıyorsun
girebildin sonunda ancamı bavulları boşaltabildin şekerüüm

Zehracım bu aralar kime sorsam herkesin bebeği aynı kuzenlerimin bebekleri felan..
denizde öyle bu aralar çocuklarda kabızlık diş iştahsızlık ateş başrol oynuyor..

farkındaysanız hepimizin çocuğunda aynı anda farklı sorunlar oluyor...
aynı anda hiçbirsorunları olmuyor...

çok ilginç

Bu arada dün annemlerde kaldığım için kardeşimin dolabından giyindim..
ve onun pantolonu girdim 36 beden... :) :roflol:

bu elma sirkesi çok işe yarıyor benden demesi..:)
son rakam 59 :)

maşallah sana yelizcim, afeti devran oldun yani kesinn,
36 bedenleri ben göremem herhalde artıkın, bu iştah bendeyken:1no2:
, hele tatilde hiç ağzım boş durmadı, resimlerde de içime çekmeyi unutmuşum zati, tam bi yarım dünya gibi çıkmışım çoğunda:a015:

offff kızlar coşmuşsunuz bugün:1rolleyes:
şimdi kimden başlayayım bilemedim:uhm:
mirrorum egeye çok geçmiş olsun bende arakadaşlara katılıyorum bu pek dişe benzemiyor umarım en kısa zamanda iyileşir kuzu:çok üzgünüm:
alinin anası ne oldu acep kuzuyada gece o kadar ağladı inşallah hasta felan olmaz bu arda evin çok şirin olmuş canım emeğine sağlıka.s.
nimetcim kız yaktın beni ya evet canım çalışan anne olmak çok zor allah hepinize kolaylık versin ama telefon görüşmeniz sanırım biraz moralini düzeltmiş gözün aydın diyeyim :1hug:tatlım..
semihacım sıralıyor demek meleğin ha maşallah kuzuna dişlerde geliyor sanırım kolalıkla çıkarır inşallah..
yelizcim çok sevindim denoyla görüşmüşsünüz gözün aydın tatlım..:teytey:.
tatarım gizoşun yeni incileride hayırlı olsun tatlım
zehracım demek zeynep sana emzik muamelesi yapıyor ha baksen yaramaza çağanda bazen ısırıyor sıpa çok canı yanıyor insanın..
talucum merhaba sen nasılsın kuzun nasıl tatlım
ms edacım sen nasılsın tatlım kuzuşun da ii dir umarım
berfina seda gözünüz aydın canım umarın tez zamandada adımlarını görürsünüz canım
hepinizi çoooooookkkk öpüyorumŞeniz güzel bir gün diliyorum unutuğum kimse varsa affola

Son düzenleme:

iyiyiz canım
kızım cok sukur bugun ıyı ,uykularıda duzene gırmeye başlıyor Allah ın izniyle ,rahatlıyoruz
sen nasılsın senın yakısıklı napıyor?

yok yok
gayet hoşsun naifsin :)

benimkide surekli emmek istiyor
yeni yemek yese dahi saldırıyor tişörtümü parçalayacak nerdeyse

bu arada bugun ms edalara gidiyoruz cadılar partisi yapıcaz :)

saolasın talucum bende kuzularımda iyiyiz çok şükür ufaklık uyuyor bende bi bakayım dedim senin ve meleğininde iyi olmasına sevindim:1hug:

bu arada sanırım bir tek JEGE yi unutmuşum tatlım sen nasılsın derin kuzusu nasıl umarım ii sinizdir kuzunu ve seni öpüyorum tatlıma.s.

benimkide surekli emmek istiyor
yeni yemek yese dahi saldırıyor tişörtümü parçalayacak nerdeyse

bu arada bugun ms edalara gidiyoruz cadılar partisi yapıcaz :)

ne güzel ii eglenceler canım evet cadılar partisi ama tatlı cadılar... Şeniz

şu göbek olayıda birazdaha gitse dediğin olur zehracım ama çok zor onu eritmek...
Mavice teşekkür ederim canım
Tenzile Elma sirkesini sabah öğlen akşam 1 tatlı kaşığı aç karna ılık su ile birlikte içiyorum..
ama senin ihtiyacın yokki anacım..neye içicen..fıstık gibisin maşallah..
Demek asya hanımla derin hanım buluşcak hee oooh ne güzel...bendende selam söyle asyanın annesine
bol bol resimlerini çekin muhteşem ikilinin görmek isteriz....

slm kızlar 88 95 zamanı calışan oldu mu key paraları veriliyor bende alacam söylemesi ayıptır 800 küsür filanmış netten buldum ismimi o tariherde calışmıştım konfeksiyonda
romöyözcü olarak

olsun hayatım olur boyle seyler
iyiyiz coksukur
istanbulda keyifteyim
sen nasılsın
kullandigin kelimelere bakılırsa iyi gibi geldi bana
ooptum cnm

saol cnm iltifatın için

ben aklımda olsun die şeyettirdim :)))))

tmm cnm çekeriz bol bol
birde Ada cadısı war
3 cadı yaniii :)

slm kızlar 88 95 zamanı calışan oldu mu key paraları veriliyor bende alacam söylemesi ayıptır 800 küsür filanmış netten buldum ismimi o tariherde calışmıştım konfeksiyonda
romöyözcü olarak
oooh ne guzel
gule gule ye cnm paracıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…