J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
ewet tatlım yajege albümden kaldırmışsın resimleri canım...
Annadım jegecim
demek senin sıpanda halen içiyor maşallah içsinler tabi ya anne sütü gibisi varmı
ama eskisi gibi vitamin deposu değil...ısırmıyormu kıs hiç memeyi..ben çok tırsardım herhalde..
şimdi bazen duştan çıkınca gel annecim emziriyim seni diyorum tip tip bakıyor :)
sabahları denerse alabilir aç oluyorlar ya reddetceğini sanmıyorum..
Nimetcim üzme kendini cnm nil daha bebek idrak edemiyor herşeyi hisseler kuvvetli ama
hafıza değil onun için emin ol senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı onun için çalışıyorsun
büyüyünce anlayacak cnm böyle şeyler düşünüp kendini üzme emi.. nilimizin güzel annesi..
cok guzel olmus eline saglık
kızlar evi süslemeye çalıştım kendi çapımda :))))
hoşgeldin cnm..slm kızlar ben geldim
gizemim diş cıkarıyor 4 tane birden birz huysuzuz
ev iş oglan kız eş derken fırsat kalmıyor herkez iyiydir umarım
canlar mrb..
Mirror'cum Egeciğime çok geçmiş olsun cnm.. .. Diş bu kadar etkilemez sanırım.. yavruğuma acill şifalar diliyorumm.. cnmm
Little hoşgeldin cnm.. Ağlattın beni delüü.. Allah kolaylık versin cnm..İnş. tez zamanda herşey yoluna gireer.. bebişinle aranızdaki mesafeler biter..sürekli yanında olur..cnm benim..
Dünürcüğüm eviniz çok sevimli olmuş.. Kolay gelsin cnm..Cnm müsait bir zamanda menü listendeki bikaç tarifi bana mail atarmısın?
Soytarı'cım Sende Deno yu görmüşsün akşam sevindim cnm.. 2 gün kaldı cnm. çoğu gittii..(bugünü sayma)
Dreamlover hoşgeldin balım.. demek güzel bir tatil geçirdiniz sevindim cnm..
Ekin'cim Naz'ıma geçmiş olsun cnm.
Emebildiği yere kadar emsin tenzilecim...sütlü kahve niyetine :)
Saol Zeynepcim saymıyorum bugünü cnm...2 günümüz kaldı..
çok şükür kabızlığıda gitmiş kurumuş resmen bağırsakları yaa..
şimdi normale dönmüş..
telefonla konuştum azevvel annemcim ne yapıyorsun diyorum çince bişeyler anlatıyor
anne ye benzer bir kelime söylüyor..sonrada ya teli kapatıyor yada fırlatıyor..pek hoşlanmıyor konuşmakdan
tatarım hoşgeldin canım nerelerdesin
doğrudur cnm evde olanın hiç işi bitmiyor..
bak ben işteyim hiç işim yok :)
gizemede geçmiş olsn cnm 4 tane diş az değil valla allah kolaylık versin
ewet tatlım ya
takıntım war benim
internete pek guwenemiyorum
neler war baksanıza 3 bankanın sitesini kopyalayıp milleti dolandırmışlar yine
teşekkür ederim canım, atarım tatlım özelden mailini yolla naniknanik
güzel hatunalar bunu yazmadan çıkamadım tam pc yi kapatıyordum eylülsenam emekledi :sm_cool::dance: diğer kardeşleri 6 aylıkken emeklemişti eylülsenamı bekliyorduk dört gözle ne zaman emekleyecek diye allahım nazardansaklasın devamı gelir inşallah biz emeklediğini görüp sevinince hepimiz kahkaha attık sevinçten kendiside gülüyor hemen babamızı aryalım söyleyelim yuuuuupppppppppppiiiii:lepi:
mirrorcum cok geçmiş olsun ege ye bencede fazla vakıt kaybetmeden doktora gotur Rabbim acil şifalar versin
ali nin annesi cok guzel olmus süslerın,dün yardıma geliim demiştim ama görmedın heralde sen halletmişsın hepsını :)
tatarcım sızinde yeni incileriniz hayırlı olsun
little fairy arkadasım yazını okurken cok duygulandım ,Rabbim önce sabır versin ,en yakın zaman da kavustursun sizi inşallah,üzülme hiç bi yavru annesini unutmaz kokusundan bile tanır
soytarı cım sızde kavusmussunuz kuzu da rahatlamıs,inşallah kalan vakıtte cabucak gecer ,biter bu ayrılık
güzel hatunalar bunu yazmadan çıkamadım tam pc yi kapatıyordum eylülsenam emekledi :sm_cool::dance: diğer kardeşleri 6 aylıkken emeklemişti eylülsenamı bekliyorduk dört gözle ne zaman emekleyecek diye allahım nazardansaklasın devamı gelir inşallah biz emeklediğini görüp sevinince hepimiz kahkaha attık sevinçten kendiside gülüyor hemen babamızı aryalım söyleyelim yuuuuupppppppppppiiiii:lepi:
ayşegülcümm çok güzelolmuşellerine sağlık
saolun kızlar desteğiniz için
bu arad benimkızda telefonu eline alıp anne diyip bağırıp eliyle gel gel yapıyomuş.çok şirin yaa
birde milletin bende dahil tshirtimüzü üst rafatan açıp emmeye çalışıyo bu zilli
hele eşimi görüp bi saldırışı var. adam nereye kaçcanı bilemiyo yaa..
bide ısırma huyu edindi omzumu çenemi nereyi bulursa geçiriveriyor dişlerini yavrum acıyor diyom sırıtıyo zilli yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?