Bebeklerimiz ve Biz

müücüm yeliz iyi demiş bizimkide su gibi ishal olmuşu şu eczanelerde satılan elektrolit çözeltilerden al canım içir su kaybını ve elketrolit kaybını önle hiç değilse .

oooy kurban olurum ben ona yaa
kıyamam hemende unutuyorlar analarını
aslında unutmuyorlar nimetcim
bize küstükleri için tavır yapıyorlar..dün bende yaşadıklarımı yolladum( ayşegül yolladı daha doğrusu)
aynı şeyi bende dün akşam yaşadım çok üzüldüm çooook

Bende diyorum bu nimet ne diyor anlamdım ilk başta sonra dedim sanırım ismi yanlış yazdı...
çünkü eşimle ilgi bişey anlatmamıştım.

yelizcim içim parçalandı. acısınıda eşimden çıkardım. adamcağızda bendne nefret ediyorsun değil mi diye sorup sorup duruyor şimdi. oda hadretini çekiyor yapmamam gerekiyordu ama o kadar çok üzüldüm ve sinirlendimki. hazmedemedim yaa.ilk defa o akadr çok ağladığını gördüm yavrumun.içliiçli. göz yaşları nasıl akıyordu. yavrum ağlamaktan öksürüyordu . sümükleride akıyordu. çok fenaydı çok

ah nimetcim söylecek söz bulamadım inan:çok üzgünüm:
ağlattın beni deli karı:a015:
gerçekten çok zor bir durum bir an önce dönselerde sende kurtulsan bu durumdan <allah yardımcınız olsun canım benim bu günlerde geçecek elbette, elbette nilimizde annesini bilecek senağlama

inşllahh inşallah ayşegülcüm. inaşşalh bu yaşadıkları onda izler bırakmaz. aramızı açmaz. ben üzlürüm geçer o bir güler dünyalar benim olur. ama yavrumun psikolojisi iyi olsun o bocalamasın. o mutlu olsun. annesi tarafında herşeyden çok sevildiğini bilsin yeter benimiçin.

merhaba kızlar
hosgeldin nşmetcim
nasılsın yawruuu :)

yelizcim derin bırakmadı memeyi hala emiyor ama artık bir yasında sütte içmesi gerekiyor
gecen denedim reddetti gece denemiştim
nasıl olsa annesutu alıyor diye ustune gitmiyorum su an ama baslamamız gerek
ee tabi sutum azalmıştır artık
eski randıman yoıktur :)

ekinnazım canım benim fx sahte değil ana bayinden aldı getridi kardeşim bursadan canım. arkadaşı 11 kilo vermiş. bende de bi ayn etkisi yok henüz. sadece susuyom bol bol su içiyom o kadar. inaşllah zayıflarız ne diyim. sende incecükkk fıstık hatun oldun heeee. oh maşllaahhh valla bide ben incelebülsemmm.

götüreceğim canım hemen:1no2:
ah be canım sana nasıl üzülüyorum hep aklımdasın inan en zor senin yaşadığın biz olsak ne yaparız bilmiyorum iyi dayanıyorsun hep duacınım Allah yardımcın olsun diye.Nilin durumu nasıl zor allah yardımcın olsun canım.

hoşbulduk jegeciğimmm derinin doğumgününüde yaptınız ne güzel ben bakamadım fotolara falan lakin malum engelli olarak kullanıyorumm.

davetiyenizi görmüştüm çok güzeldi. bendemi yapsem acep diyom böle bişey gerçi ramazn da ne davetiyesi ne partisi ama en azından hatıra kalsın diye kendim yapabilirm diye düşünüyorum. gelenlerde ufak minatür bir süs kızımdan hatıra gibi vermeye düşünüyorum.

canım ya kıyamma sana içim acıdı ya of calışmasanız olmazmı diycem olmuyor oda allah sana kolaylık versin nimetcim ya sabah sabah içim gitti

cnm cok guzeldi
mesajla bana email adresini yollasana
göndereyim sana foto..
bu arada bende dogum gunumuzde gelen cocuklara tangram oyunu dagıtıım hatıra cok ta hoş oldu
mewludunde biliorsundur belki süs dağıtmıştım

Annadım jegecim
demek senin sıpanda halen içiyor maşallah içsinler tabi ya anne sütü gibisi varmı
ama eskisi gibi vitamin deposu değil...ısırmıyormu kıs hiç memeyi..ben çok tırsardım herhalde..
şimdi bazen duştan çıkınca gel annecim emziriyim seni diyorum tip tip bakıyor :)
sabahları denerse alabilir aç oluyorlar ya reddetceğini sanmıyorum..

Nimetcim üzme kendini cnm nil daha bebek idrak edemiyor herşeyi hisseler kuvvetli ama
hafıza değil onun için emin ol senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı onun için çalışıyorsun
büyüyünce anlayacak cnm böyle şeyler düşünüp kendini üzme emi.. nilimizin güzel annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…