Bebeklerimiz ve Biz

na bağırıyon delüü garuuu:1closedeyes:
bugün biraz aptal gibiyimdee kusura bakma şimdi anladım
biraz geç olduu emmeejeyyar
neden olmuyorkii ben denedim tekrardan oluyor

na bağırıyon delüü garuuu:1closedeyes:
bugün biraz aptal gibiyimdee kusura bakma şimdi anladım
biraz geç olduu emmeejeyyar
neden olmuyorkii ben denedim tekrardan oluyor

nan zabanından beri ne diyrom ben yievrüöm:teselli::teselli:
damadınınki olmuyor demiyommuuuuuuuuuuuuuu:sm_cool:
baş çene kısmına gelince benim oğlanın kafa çıkmıyor işteeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol:

dlüü anladımm şimdikk sen beceremiyon demekk napalımm
egenin fotosu olsaydı bende hemencik yapardım ben bebeğümm

Mücüm gerçekten motorumuz var len honda hemde..eşimin işi gereği motorla çalışıyor..

Zeynepcim itifatın için teşekkür ederim

Sibel cim iyi düşün iyi olsun cnm allah tez vakitte kavuştursun

vayy be ne link yollarmışım
dünürler birbirine girdi .:)

Mücüm bazen oluyor öyle bende 1-2 denemeden sonra yapabildim

Mücüm ben hiç kabızlık için fitil kullanmadım sen ne kullandım olmazsa söyliyim kardeşime iş çıkışı alsın rahatlasın kuzum...?

sorma canım yaa sabahdan beri müü anlatıyor:bbo:
ben birtürlü anlayamıyorum maeğerse egenin klibini yapamıyormuş
bende anlıyorum nazın klibini izliyemiyor öylee didişiyoz iştee:1hug:
gerçekten çok hoş oluyor ben bayıldım denoyu izledim
hemen bende yaptım benim büyük kızda istedi onada yaptım mecburen bayağı komik oldu

dlüü anladımm şimdikk sen beceremiyon demekk napalımm
egenin fotosu olsaydı bende hemencik yapardım ben bebeğümm

ne becerememesi nan sen benim kompeterrrrrrrrrrrrrr bilgimle dalgamı geçiyon nan seni deleteeeeeeeeeeee ederim haaaaaaaaaalülülülülülü:dilcikar:

Mücüm gerçekten motorumuz var len honda hemde..eşimin işi gereği motorla çalışıyor..

Zeynepcim itifatın için teşekkür ederim

Sibel cim iyi düşün iyi olsun cnm allah tez vakitte kavuştursun

Mücüm ben hiç kabızlık için fitil kullanmadım sen ne kullandım olmazsa söyliyim kardeşime iş çıkışı alsın rahatlasın kuzum...?

soytarı garısı az daha yapamassam elimin altında en yakın senin mailin var gönderirim resmi sen yaparsın:dilcikar:lülülülülülü
canım gliserin fitil diyecek kardeşin eczacılar biliyor bebekler için diyecek kabızlık fitili.zaten fitili koysun annen 5 dakikada işlem tamamjeyyar
demek honda bizimde arabımız honda benim eşimde honda motor seviyorrrrrrrrrr:sm_cool:
nan iki dünürü birbirine düşürdün aşam aşamkafamçokkarıştı:roflol:

herkese slmmm..
zehram hoşgeldim canım....
keyifler umarım iyidir....
saranur cum mavicem edacım ekincim mirrorum ve şu an burda olan herkes...hepinizi kocaman öpüyorum..umarım sizler ve bebişlerde iyidir...

saolasın mev*can cım biz iyiyiz sen ve kuzun nasıl dişleriniz nasıl gidiyor... kuzunu öp benim için kendinede ii bak.. ii akşamlar..Şeniz

T&S kılıç canım benim allah eşinle beraber tüm askerlerimizi korusun... hainlere fırsat vermesin rabbim... sabırlı ol dik dur ve asla duayı dilinden esirgeme mev*canında dediği gibi iyi düşün herşey ii olsun tatlım iyi akşamlar kuzuna ve kendine ii bak..:1hug:

kızlar mrblar... nasılsınız bakemm.
kızım uyurken bi bakim dedim.. ama gerilere bakamadım. umarım herkes iyidir..
Girdiğimde Dream'cım yeşil yanıyordu. sanırım tatilden döndü. hoşgeldin balımm....

okuduğum kadarıylaa...
Ekin'cim Nazın klibine bayıldımm..:)) yavrum benim çok tatlı yaa..
Soytarı'cımm bu hafta senin için hayatında geçireceğin en çabukk hafta olur..
T.S kılıç çım..sende üzülme tatlım. iyi düşün herşey iyi olsun cnm..
Dünürcüğüm damadımın doğum gününe 2 gün kalmışş..amanda aman. nasıl kutluyacaksınız bakimm:))

Canlarım iyi geceler. Mert hani gece uykuya dalarken çok zorluk çıkarıyo demiştim ya, yatakta uyumamak için direniyo, hoop kalkıyo. Babası çözümü buldu, ben artık yeter uyumuyo dedim bi gün, babası geçti yanına, uyuturken ellerini iki yana koyup tutarak uyuttu. Bizimki direndi önce ama sonra daldı. 3 gündür böyle uyutuyom, hemen dalıyo. Bi de odanın çok sıcak olmaması lazım, Allahtan bu aralar akşamları esiyo burası, serin oluyo odalar.

Bi de yoğurdunuz ekşi olduysa annemin tatlandırma yöntemini söylim, uyguladım oldu. Bez bir torbaya yoğurdu biraz sulandırıp koyun, altına da süzgeç koyun, yoğurdun suyu iyice akacak, süzme yoğurt gibi olacak, 2-3 saat bekletiyom ben. Sonrasında şeker gibi olmasa da ekşiliği gidiyo.

iyi geceller özümcüm güzel çözüm yaramaz merte bak sen benim büyük oğlanı uyutmaya çalışırken canım çıkardıtatlicadiarzu allah bana acıdıda herhalde ikinci çok kolay uyuyor a.sbizde neler denemiştik ama sanırım doğru çözümü bir türlü bulamadık:1rolleyes:.... sanada kuzunada ii geceler tatlım...Şeniz

Canım valla neler çekiyom 1 aydır, uyutamıyodum, gözünden uyku akıyo ama kalkmak isityo, bağırıyo, ağlıyo, ortalığı ayağa kaldırıyodu, şimidi böyle uyuyo bakalım. Ben de sana ve kuzularına iyi geceler diliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…