- Konu Sahibi DreamLover
-
slm kızlar ben yokken neler yaptınız bakalım..bizde dün berfenin diş buğdayını yaptık..çok güzel bi o kadarda yorucu geçtii..misafirler felan derken anca vakit bulabildim..kızıma bir sürüde ciciler geldi:)))
saranur cum sende hoşgeldin canım..
dünürüm ardamada geçmiş olsun...
kızlar ya benim oğlan hiç kilo almıyor bu aralar ala ala 1 ayda 50 gr. almış:1no2: 9.800 gr. boyuda 79 cm. baş çevresi 44.8 cm.gamyoncuiremsu iyimi sizce perşembe günü yaşına gireceka.s
Alişin anası maşallah oğluşun çok sağlıklı görünüyor cnm kilo çok iyi değil fazlası zarar
sağlıklı olsun yeter cnm..
Mev can berfenin incileri hayırlı olsun cnm demek diş buğdayı yaptınız..
ooh ne güzel..
ben yapmadım deniz... geç kalmışmıyımdır yapmak için yaklaşık 11-12 tane dişi varda :):):)
alinin anası kız benim bebegim 2940 gr dogmuştu sonra 5 günlüktü 2700 e düşmüştü 15 günlüktü 2900 gr olmuştu 1 aylıktı 3200 gr olmuştu dr da yetersiz buldu bebelac verdi bebelac 1 kullanıyoruz lifli kızım maaşallah reddetmedi sevdi mamayı...
hiç kendini üzme ayşegül bebeklerimiz öyle kıpır kıpırki kilo almaması çok normal
sen kendini üzme canım..sağlıklı ya yat kalk şükret...
kızlarr hepinize hayırlı cumalar
geçmişi okuyamadımm umarım herkes iyidirr
hiç fırsatım olmuyor öyle göz gezdiriyorum ancak naz hiç rahat
vermiyor.
delüü burdayımmm sen sadece tıkın başka işin yok zatenn
egem nasıl olduu canım
ayşegülcümm fotomu ekledin gııı bakıyom hemncikkk
kızlar nasılsnız gecmısı okuyamadım munucum ege hastamı oldu tatlım acıl sıfalar
ardada 2 gun once koltukta zıplarken televızyon sehpahısa yanagını vurarak dustu bas ustu ardındanda kusunca hastaneye goturduk rontgen cekıldı bısey cıkmadı allahtan 2 saat musade altında kaldık cok korktum sımdıde bogazlarından rahatsızlandı doktora goturdum sabah antıbıyotık verdı 2 tane cok atesı vardı sımdı huysuz hastalıgın verdıgı rahatsızlıkla durmadan aglıyooo
Mücüm senin soruna cvp vericektim bağlantı koptu hayatım
denizi yarın götürcem ananesine cnm
nasıl dayancam bilmiyorum ama
bilmeyenlere de söyliyim
deniz 1 hafta ananesinde kalıcak karşıda
bende evde
k.walidem tatile gidiyor görümcemle bodruma..o sebeplen
nasıl geçicek 1 hafta deniz siz bilmiyorum...!! şimdiden kara kara düşünüyorum..
kızlar....
canlarım yarından itibaren tatil başlıyor.allah izin verise sabah 4 de çıkıyoruz yola...
7 de sapancada edalardayız..
ordan ver elini erdek..
hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın...
inşallah 4 temmuz pazatesi burdayız...
hoşçakalın.bebecikleri öpün yerime...fotoları eklerim gelince...
esmacım çok geçmiş olsun canım.....
kızlar ya benim oğlan hiç kilo almıyor bu aralar ala ala 1 ayda 50 gr. almış:1no2: 9.800 gr. boyuda 79 cm. baş çevresi 44.8 cm.gamyoncuiremsu iyimi sizce perşembe günü yaşına gireceka.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?