Bebeklerimiz ve Biz

Kızlar hepinize merhabaa.s.
nasılsınız keyifler nasıl bakalım bu arada unutmadan Zehra mesaj atmışhepinize selamı var:teytey:
benim oğlan hala ateşli biz düşürüyoruz çıkıyor yine ama başka birşeyi yok iştahsız daha kaç diş var çıkacak bilmiyorum.gece 4 te kalktım uykususuzum o saaten beri işleride yoğun tabi bi yandan.ege ateşlendi hemen aldım soydum bizim yataağa götürdüm oynamaya göbek atmaya başladı gülsemmi ağlassammı şaşırdım ateş içinde adam omuz atiyor kendine kıvırıryor yani müzükte yok o saate:icecream:
sonra fitili verince tabi bastı yaygarayı keyfi bozuldu.sabah ben gelirken düşmüştü ateş bakalım yarınıda atlatabilirsek hala ateş çıkması inmesi devam ederse göütrürüm yarın akşamafisfisfis
öpüyorum hepinizi ve bebeklerinizi sizler nasılsınız bakalımyerimseniben

canım benim çok geçmiş olsun egeye inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur... ateşli ateşli omuz atıyorha bi alem bu çocuklar ne hastalıkları belli ne iyilikleri... benim sıpaları babnnesi dolaşmaya çıkardı bende yemek çamaşırasma felan uğraşıyom aradada kk ya bakıyom hadi ben kaçar hepinizi çokkk öpüyorum kendinize ii bakın ....a.s.:1hug:

çok sağol canım bende kaçtım mesai bitmişjeyyar
öpüyorum herkesiiiiiiii ve seniiŞeniz

saolun kızlar şükürle rolsun iyyiz canlarım uyuttum onu hem mama veriyorum hemde emziriyorum ama mamayı bire indirdim .... oda nasıl arıyor aglıyor ama ne yapayım ....?

saolun kızlar şükürle rolsun iyyiz canlarım uyuttum onu hem mama veriyorum hemde emziriyorum ama mamayı bire indirdim .... oda nasıl arıyor aglıyor ama ne yapayım ....?
yarasın kuzuya canım sütün yeterli gelmedi mi mama veriyorsun aslında pek çoğumuz sütümüz temiyor diye endişelenip mama veriyoruz umarım senin öle değildir... sağlıkla büyüt bebişini... öpüyorum tatlım...a.s.

ya uzun süredir buraya girmeye çlışıyorum şükürle rolsun girebildim oh be benim kızım da 36 günlük oldu teyzeleri.....

hoşgeldin canım.allah bağışlasın bebeğini

canım çok çok geçmiş olsun ege me nedir bu bebeişlerin dişlerden çektiği ya ne zor bi süreç böyle.allah yardımcıları olsun

canım bende mama takviyesinde bulunmuştum.6 aya kadar emdi zaten bebeğim.ama benim sütüm gerçek anlamda yeterli ve besleyici değildi.doyasıya emziremediğim için çok üzgünüm.senağlama

mavice çağanımla benim berra nın arası tam 1 hafta şimdi farkettim onu.seninki abi

evet canım sen söyleyince fark ettim.... evet biz abiyik aslında kardeş olacaktık ama sekiz aylık doğunca böyle oldu.... durmadı sıpa:1hug:

semiha bursanın neresindesin kız kardeşim orada oturuyorda ondan soruyorum...:uhm:

evet canım sen söyleyince fark ettim.... evet biz abiyik aslında kardeş olacaktık ama sekiz aylık doğunca böyle oldu.... durmadı sıpa:1hug:

aa ciddi misin bak sen şu çağan ın yaptığına.abiliği kimseye bırakmadı desene.

kızlar mrblar..
Mirror cum ve Özüm'cüm bebişlerinize çok geçmiş olsun. Acill şifalar diliyorum..
sara nur cum hoşgeldin. sağlıkla büyüt bebişini inş. cnm. Canım anne sütünü artırmak humana çayı nı tavsiye ediyorlar..bir dene istersen..ilk altı ay anne sütü çok önemli biliyorsun..

hoşgeldin canım nasılsın,albina nasıl

bak sen kuzuyaa.
Albina da 20 gün erken doğdu
sıcaklardan çok bunaldıkuzum duramadı

hoşbulduk cnm benim. iyiyiz şükür..
sıcaklarla boğuşuyoruz işte..
tatili iple çekiyoruz..
sen nasılsın bebişin nasıl??

al bendende o kadar
tatile kalan günlerimi sayıyorum
sıcaklar mahvediyor berra yıda benide
evlere sığamıyoruz artık
sıkılıyor yavrum
sıcaktan ne yapacağını şaşırdı

teyzeleri Albinayla bugün resmen 3 ayak oynadık..
babası sabah Hülya Polat'ın haha türküsünü açtı.cimcimem başladı oynamaya.
bende ellerinden tutup kaldırdım..
ayağını kaldırıp nasıl vuruyor yere..
çok güldük kuzumaa

canlarım nasılsınız
bugün bende temizlik yaptım ama oğlum yaptırmıyo sanki kendi yapacak ,valla hem iş yap bi taraftan çocuklara bak çok zor ya bu sıcaklarda mahfediyo insanı
aeo bayanlar ,

kızlar ben çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar

allah bağışlasın, bizimkide çok oynuyo bir tıkırtı duysun kafa sallanıyo

ya uzun süredir buraya girmeye çlışıyorum şükürle rolsun girebildim oh be benim kızım da 36 günlük oldu teyzeleri.....

hoş geld,in canım nasılsın kızın nasılllll

nbr kızlar nasılsınız özleyen varmı benişakkıdısengözlerimebaksanabjeyyarjeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…