- Konu Sahibi DreamLover
-
Canıım, aynı sorun bizde de var, son 2-3 haftadır Mert de uykuya direniyo, yatakta tam kafasını koyacak öbür tarafa dönüyo, kaldırıyo, geri koyuyo. Dönüyo, dönüyo, yer arıyo sanki. Uyumuyo. Ayakta sallayınca da uyumuyo, kucağıma alınca hemen uyuyo, böylesi yanlış ama yoksa uykusu dağılıyo ve gecenin bi yarısı oyun oynamak istiyo.günaydın kızlar,topik bayağı yavaş bugünlerde.kızlar sizin bebişler kendileri mi uyuyor.ben ayaklarımda sallayarak uyutuyorum.son 2 haftadır gece yarısı bile sürekli sallanmak istiyor sürekli yatakta kıpır kıpır uykuya dalamıyor sıcaklarında etkisi olabilir mi bir türlü çözemedim.döne döne uyuyor yatağa çarpınca yatak dar geliyor dönemiyorum diye ağlıyor bu seferde.ay gecelerim kabusa döndü yasenağlamasenağlamasenağlama
merhaba canım evetherkes biyerlere kaçtı sanırsam benim bebişim doğduğundan beri kend uyuyor öyle alıştırdım hiç sallamadım kucaüıma alıp çok fazla gezdirmedim çok şükür hep kendisi uyuyor sallamaya alıştırırsan .ok zor olur senin için canımgamyoncuiremsu
Kızlar selam. İki gündür Mert ateşler içindeydi, bugün kendine geldi. İlk ateşi çıktığında ılık banyoyla, ateş düşürücüyle ateşini düşürdük, 2 saat sonra bi daha çıktı, sürekli böyle olmaya başlayınca acile gittik. Boğaz enfeksiyonu olmuş. Ateş düşürücü Calpol veriyoduk, başka bi tane verdi, hemen etkisini gösterdi. Antibiyotik kullanıyoz. 2 gündür mahvolduk, yavrum sürekli huzursuz, iştahsızdı. Bugün iyi çok şükür.
Kızlar selam. İki gündür Mert ateşler içindeydi, bugün kendine geldi. İlk ateşi çıktığında ılık banyoyla, ateş düşürücüyle ateşini düşürdük, 2 saat sonra bi daha çıktı, sürekli böyle olmaya başlayınca acile gittik. Boğaz enfeksiyonu olmuş. Ateş düşürücü Calpol veriyoduk, başka bi tane verdi, hemen etkisini gösterdi. Antibiyotik kullanıyoz. 2 gündür mahvolduk, yavrum sürekli huzursuz, iştahsızdı. Bugün iyi çok şükür.
özüm canım geçmiş olsun.bak bugün iyi demişsin.dahada iyi olur inşallah:1hug:
hoşgeldin özümcüm,
çok geçmiş olsun mertimize acil şifalar dilerim sıcak havalarda daha çok hasta olurmuş çocuklar dr bana öyle demişti bizde yaz günü hasta etmiştik ya oğluşu Allah bütün bebeişleri korusun
Geçmiş olsun canıma.s.
Allah tez zamanda şifanızı verir inşallah...
Bu hastalık çocuklara hiç yakışmıyor ya. :çok üzgünüm:
kendisi uyuyan bebeklere imreniyorum vallahi ya.hiç sevmediğim şeydi hiç almam ayaklarıma diyordum ama illede öyle uyuyor
slm kızlar hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.. hasta kuzulara acil şifalar inş tez vakitte iyileşirler..
kızlar ya bişi sorcam yağızım bu aralar 2-3 haftadır halsiz hareket etti mi ediyor ama hep parkelerin üzerinde yatıyor sanki soğuk biryerler arıyor gibi hep yüzünü yaslıyor yerlere nesi var acaba çok merak ediyorum vede korkuyorum sizce nesi var ya bebemin..
alinin anası nasılsın ali nasıl bakalım....:1hug:a.s.
Dişlerinden olabilir canım. Bu dişler çocukları acayip hırpalıyor. Eltimin oğluda 14 aylık onunda azıları geliyor. Ne zaman evlerine gitsem mutfakta kalebodurların üstünde yatıyor.
İçleri yanıyor demek bebelerinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?