Bebeklerimiz ve Biz

günaydınlar
fena değildi benim sınav olabilirde olmayabilirde yani, hayırlısı diyorum artık ..
ama şu sınavdan kurtulduğumdan çok mutluyum o kadar hafiflemiş durumdayımki..

unaydın skerler nasılsınız ozledınız bakkım benııı :)))

bızde ıstanbuldayız persembe gunu evıme donucem :)) pazar gunu volkan konagın yalova konserıne gıttım super gectıı cok sevıyorum o adamı ya

kpss super gectı sınavım allahtan cok ıyı bı sonuc berklıyorum ınsallah atınıcam bu sene :))))))))

günaydınlar
fena değildi benim sınav olabilirde olmayabilirde yani, hayırlısı diyorum artık ..
ama şu sınavdan kurtulduğumdan çok mutluyum o kadar hafiflemiş durumdayımki..

günaydın kızlarrrrrrrr
nasılsınız bakalımm
biz dün hasta ziyareti gittik eşimin bi akrabasının kalbine stend takılmıştı bizde geçmiş olsuna gittik 1 saat durup çıktık
sonrasında sevillerle buluşup tuzla ya gittik yemek yedik nargile içtikl
ardından güneş kremi şort vs. ihtiyaçlar alınıp eksikler tamamlandı
heyecanla günümüzün gelmesini bekliyoruz bakalım hayırlısı

betülcüm stresten kurtuldunuz çok şükür
arkadaşımla konuştum o da kpss ye girdi sorular çalışan biri için zor değildi yapılacak gibiydi ama bizim gibi çocuklular çalışmadığı için bakalım kısmet dedi oda

esma demek volkan konak konserine gittiniz ne güzel cnmm valla bizde çok severiz kendilerini en küçükten en büyüğümüze:asigim:

elif hoşgeldin cnmm:1hug:
harika bi tatil olmuşş süperdi resimleryerimseniben

betulcum tebrıkler canım benımde 91 net cok sevındım cok kesın atanıyorummmmmmmmm ınsalalhhh :))))

zehranın yazısı vardı burda silinmiş galiba.
çok geçmiş olsun canım
bende zeynebi ablama bıraktım 5 gün ayrıyız ilk defa zorlanıyorum çok.denize giriyor kuzum tlfda sesi iyi geliyor umarım bu haftayı sorunsuz atlatırız

Herkese merhaba,
çok uzun bir aradan sonra uğradım topiğe ama neredeyse kimse yok...sanırım bir gariplik var ama ben çözemedimfisfisfis
herkese ve çocuklarımıza sonsuz sevgilerimle...

canım merhaba
hoşbuldum öncelikle nerdeyse bulamayacaktım amaopuyorumnanaktan
ege iyi kreşe gidiyor bir sene olacak çok iyi oldu onada bizede bu durum
artık kocaman bir delikanlı tabiiii..
umarım zeynep ve emirde iyidir resimlerde gördüm büyümüşler...
topikk pek bir ıssıs adam olmuşşşş...
öpüyrum çokkkk
sevgilerimle..
selamlar..

canım hosgeldınnnnn nasılsınnnn sorma ya topıgımız eskısı kadar faal degıl facedeyız daha cok

ege masalalh buyumus dxelıkanlı olmus cok cok opuyorum

sağol esmacım hoşbulduk...ardada kocaman olmuştur dimi.))
anladım herkes facede ve olanlar olmuş topikte ama hala anlayamadım kk nın bu en hızlı sayfa atan topiğine yazık olmuşşş ..
bende çok öpüyourm

kızlar uzun bir aradan sonra merhaba
umarım hepiniz iyisinizdir
bayanlar tecrübeli anneler olarak bir fikrinizi almak istiyorum
oğlum 2.5 yaşında şimdiye kadar annem baktı
ama artık annemin bakmasını istemiyorum
evi 90 km ötede olduğu için bizimle kalıyordu
ama artık sıcaklarında etkisiyle evdede malum eşim rahat olamadığından ve en önemlisi oğlum artık evde durmak istemediğinden hep oyun oynamak gezmek istediğinden anneminde benim istediğim gibi ilgilenemdiğinden
kreşe vermek istiyorum
şimdilik komşum bakıyor
onun 2 çıcugu var iyi anlaşıyor ama okullar açılınca onlar okula gidecek ve benim oğlan orda durmayacak

önümde 2 seçeneğim var
1- kreşe vermek
bunun için aklıma takılan alışır mı
4 yaş öncesi vermenin sakıncalı olduğu
ve köyde oturduğumuzdan her gün 30 km gidip 30 km gelecek çocuk babası bırakıp alacak

2- yine yakın bir yerde aynı yaşıt bir oğlu olan ve güvendiğim bir arkadaşım var
sabah bana bırakırsınız akşam alırsınız diyor
oğluyla ilgilenmesi ingilizce bile öğretmeye başlaması benim için güzel
yani ilgili bir anne

ama korkum şu
acaba eşit davranır mı
sonuçta çocuklar beraber oynarken hep diğerinin oyuncağı istiyor
birbirlerini ve oyuncakalrını kıskanıyorlar
arkadaşım acaba eşit davranabilir mi
tek aklıma takılan bu

ve arkadaş bakarsa çocuk o kadar yol gidip gelmiyecek her gün
ayrıca maddi açıdan baktığımızda arkadaş daha uygun olacak

önce arkadaşı deneyim diyorum sonra olmazsa kreşe vereyim diyorum
ama bu seferde çocuk iyice sersemler diye korkuyorum

yardım edin bana ne olur
çok kararsızım

kadiscim merhaba,
öncelikle hoşgeldinn:lepi:

benim oğlumada annem ve kayınvaldem 2,5 yaşına kadar baktılar ve biz geçen sene tam 2,5 yaşını doldurduğunda egeyi kreşe verdik..
kendi fikirlerimi yazmakistiyorum sana artık annenin bakmasını istemiyorsan komşuyada verme bence yada arkadaşaına..
zaten oğluna 2,3-3 yaşdan sonra aile büyüklerinin yada arkadaşının vereceği peki bir şey olamaz..ayırca arkadaşının da kendi çocuğu varmış ve ingilizceyi sende onun kadar bir kaç kellime öğretirsin inan..bu ingilizce mevzuu zaten başka bir olay ayrıca konuşmak lazım bu konuyu..ama sonuçta ev kadını ne verebilirki oğluna eğer tam bir eğitim istiyorsan tabi ...ev bakımından farklı olmayack..
bende başta önyargılıydım kreşe ama inan oğlum 3,5 oldu ve 1 senede inanılmaz değişimler var sosyal -oyun kurabilen -lider -konuşması süper ve bizi bile dumur eden akılcı cümleler ve sorular..falliyetler sergiler danslar 23 nisan anneler günü ve babaları günü gibi burada sayamayacığım bir dünya aktivasyonlar...
yani eğer zaten artık annen bakamayacak bu iş için bir maddi bütcen varsa biraz daha fazla ver kreşe ver ve kendi özbakımını ve gelimini en iyi şekilde olacağı bir okula ver derim ben

canım ıyıyız bızde napalım ardada buyumu bu sene anaokuluna gıdecek :))) okullu oluyoruzz

kadıscım bencede cok erken kres ıcın hem hergun o kdar 30 km yolu cekmek bı cocuk ıcın hıc kolay degıl ınan sıkılır kısın zor olur yakın olsa tamam derım ama uzakmıs

slm kızlar
müücüm seni görmek çok güzel cnmmmmm
umarım artık uğrarsın:)

kadişcim bence kreşe ver sosyalleşir yaşıtlarıyla vakit geçiri bi çok şey öğrenir sonuçta

esmacım sen nasılsın neler yapıyosun

sıcaktan kavrulduk inşallah ramazanda biraz olsun serinler
zeynebi uyuttum emirde parkta
bende yemek koyuyorum ocağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…