- Konu Sahibi DreamLover
-
- #34.861
Selam kızlar...
nasılsınız bakalım?
ben oldukça yoğunum..
15 gün boyunca demirbaş bi elemanımız izinliydi hem kendi işlerim hem onun işleri mahvoldum...
hala yoğunluk devam ediyor...
sağlığımız yerinde çok şükür..
ruze inanılmaz huysuz yalnız gündüz melek gibi akşam bana gelince çocuğa bişeyler oluyor..saçma sapan ağlıyor.deli ediyor beni maalesef...geçecek inşallah..
Allah nasip ederse önümüzdeki hafta sonu Eda ya, Sapanca ya gidiyoruz.
3 Temmuz da da yıllık izne ayrılıyoruz...Tatili falan ayarladık...Deniz kum güneş zaman çabuk geçsin ya...Sonra da bi istanbul planımız var bakalım zaman yeterse...
Esma ne güzel tatili yapmışsın..3 gün yetmez ama sana eminim...
Zehracım yeni kıyafetlerini güle güle giy cnm...
benimde bi alışveriş yapmam lazım...
betülcüm geçmiş olsun cnm..:
bağırsak enfeksiyonu çok zor oluyor..
çok yaşıyoruz biz ailecek...
canım 3 gun oylesıne cıktık temmuzda esımle bırlıkte cıkıcaz asıl ınsalahhh ruze huysuz demek yerım ben onu
zehracım ardada cılege bayılıyoo agız eller kırpkırmızı oluyo :))
kızlar ardayı bu sene anaokuluna yazdırıcam 4 yas gurubuna 36 ayını dolduranları alıyolarmıs ardada 38 aylıkkk :) yarım gun gonderıcemm
iyi akşamlaar kızlar.çok yoğundum kaç gündür.dün tüm gün ehliyet için uğraştım.bugünde almaya gittim.bilgisayarda sorun vardı mesai sonuna kadar beklettiler çıkmadı benimki, cumaya tekrar gidicem.bu arada büyük görümcem ankarada sabaha kadın hastalıklarından ameliyat olucak oraya gider geliriz artıkk.
işteyim zehram sağol canım.geçen 10 günde izinliydim ya üst üste geldi çok. rapor almak istemedim.
dr mikrobik dedi birde çok kansızlık varmış kan ilaçları verdi.
kadisle bende çok uzun zaman oldu görüşmeyeli nerelerde acaba
canım 3 gun oylesıne cıktık temmuzda esımle bırlıkte cıkıcaz asıl ınsalahhh ruze huysuz demek yerım ben onu
kızlar ardayı bu sene anaokuluna yazdırıcam 4 yas gurubuna 36 ayını dolduranları alıyolarmıs ardada 38 aylıkkk :) yarım gun gonderıcemm
cnm teşekkür ederim daha güzel ciciler senin olsun
sen ne giyersen yakışır o fizikle:))
elifcim ruze seni özlediğinden kapsris yapıyodur hayatım ben öle düşünüyorum nazını bu şekilde gösteriyodur
işlerin yoğunmuş kolaylıklar diliyorum ama bizleri de bu kadar ihmal etme datlummm
arada bi yaz çık yani ne var face de oyun oynamayı
görmüyom sanmaaaaaa
tatile nereyi düşünüyosunuz bakiiimm
istanbulda geldiğinde inşallah hepimiz burda oluruz da senin sayende toplaşırız gene
saol cnmcım..
şu göbeğimde olmasa süper olacak mekik çekme aleti aldım..toparlanma var ama tam anlamıyla eritemedim daha...
yemeklerden kısıyorum ama ne kadar zor bişi bu diyet olayları
kaynanam da öyle söylüyor.sana naz yapıyor ilgiyi bu şekilde üzerine çekmek istiyor diyor..2 yaş sendromu da var üzerinde..iş yerinde çok yorulunca da çekemiyorum artık..
allah nasip ederse bodrum türkbüküne gidiyoruz cnm..
Voyage türkbükünde rezervasyonumuz hazır...
belek e gidecektik..ama otelde yer bulamadım..biraz geç kalmışız...
istanbula da temmuz da gelebilir miyiz bilmiyorum..
zamanı yetiremiyorum inan...
allah nasip ederse geleceğiz inşallah toplaşırsanız denk getirmeye çalışırız cnm
Selam kızlar...
Ben çıldırma aşamasındayım. İrem acayip bir yaramaz çocuk oldu. Bazen acayip sabrımı zorlayan şeyler yapıyor. Dün ben banyoda onun lekeli kıyafetlerini koslalarken o mutfakdan koca bir şişe limonatayı alıp oturma odasında nereyi bulduysa oraya dökmüş. heryer leş gibi ve yapış yapış düşünün artık siz((
Bugünde yemek yedirmeye çalışırken tabağa tekmeyi vurdu. Bir tabak yemek çekyatın üzerine döküldü. Herseferinde kayu seyretme yasağı ve dışarı çıkmama yasağı veriyorum ama işe yaramıyor sanırım. Çok da hırçın bir çocuk oldu sürekli bağırıyor, ağlıyor, hiç birşeyden memnun olmuyor. 2 yaş sendronu vardı 3 yaş sendromuda varmı acaba???
Ne güzel tatil planları yapılmış yerler ayırtılmış. Benim eşimde haziranın 27'sinde izne çıkıyor. Temmuzun ilk haftası biryerlere gitmeyi planlıyoruz ama nereye gideceğimize karar veremedik. Otobüsde İremi 6-7 saatden fazla zapdedemeyiz. Oda geceye denk gelirse tabi.....
Onun için Ayvalık tarafını falan düşünüyoruz. Orası içinde deniz soğuk olur falan diyorlar ama bilemiyorum. Yani iki ara bir derede kaldım.
Hadi kızlar sizin fikirlerinizide bekliyorum...
sevilcim allah sabır ve kolaylıklar versin ne zor biliyorum...
ruze de aynı...2 yaş sendromu 36 aya kadar sürebiliyormuş cnm..
bizimkilerinki hala 2 yaş sendromu...
cnm ayvalığa biz balyayına gitmiştik..2006 haziran sonunda ama çok soğuktu denizi..
giremiyorduk bile...
iremin gece uykusu yok mu...
otobüste uyusa sabaha kadar..
ya da uçakla gitseniz...
ama ben senin yerinde olsama ağvaya şileye giderim cnm...
Selam kızlar...
Ben çıldırma aşamasındayım. İrem acayip bir yaramaz çocuk oldu. Bazen acayip sabrımı zorlayan şeyler yapıyor. Dün ben banyoda onun lekeli kıyafetlerini koslalarken o mutfakdan koca bir şişe limonatayı alıp oturma odasında nereyi bulduysa oraya dökmüş. heryer leş gibi ve yapış yapış düşünün artık siz((
Bugünde yemek yedirmeye çalışırken tabağa tekmeyi vurdu. Bir tabak yemek çekyatın üzerine döküldü. Herseferinde kayu seyretme yasağı ve dışarı çıkmama yasağı veriyorum ama işe yaramıyor sanırım. Çok da hırçın bir çocuk oldu sürekli bağırıyor, ağlıyor, hiç birşeyden memnun olmuyor. 2 yaş sendronu vardı 3 yaş sendromuda varmı acaba???
Ne güzel tatil planları yapılmış yerler ayırtılmış. Benim eşimde haziranın 27'sinde izne çıkıyor. Temmuzun ilk haftası biryerlere gitmeyi planlıyoruz ama nereye gideceğimize karar veremedik. Otobüsde İremi 6-7 saatden fazla zapdedemeyiz. Oda geceye denk gelirse tabi.....
Onun için Ayvalık tarafını falan düşünüyoruz. Orası içinde deniz soğuk olur falan diyorlar ama bilemiyorum. Yani iki ara bir derede kaldım.
Selam kızlar...
günaydın kızlarr
kahvaltıdan sonra gelicem
zeynep hn rahat vermiyo kayuuu izliycekmiş pc de
bu arada bizim sınırlıydı netimiz 29.90 dı son üç atdır 52 ve üstü geliyo sanırım bu seyrettiği çizgi filmlerdenmiş bi bilginiz varmı
sevılcım canım allah kolaylık versınn nasıl temızledın nasıl sınır olmusundur hayal edebılıyorumm gecer bu zmanlarda sıkma canınııı :))
kızlar afyon ılcesındeydık merkeze tayınımız cıkmıs ayın 15 gıbı gıdıcem eve ev toplamaya baslıcammm oturdugum yerden kurtuluyorum sonunda sevındımm vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?