Bebeklerimiz ve Biz

betülcüm geçmiş olsun canım.
zehram sende cicilerini güle güle eskit canım.
dünürüm gezmelerden dönmüş ,gördük fotoları süpper.
elifcim sende yoğunsun demek.kolay gelsin sana.berfede aynı gündüz melek akşam baba eve gelince şeytan.bol bol sabır diliyorum bize.
bizde tatile temmuz 6 gibi gidiyoruz.bekle bizi deniz güneş,kum.........

cnm teşekkür ederim daha güzel ciciler senin olsun:1hug:
sen ne giyersen yakışır o fizikle:))zemuszemus
elifcim ruze seni özlediğinden kapsris yapıyodur hayatım ben öle düşünüyorum nazını bu şekilde gösteriyodur CADIARZU
işlerin yoğunmuş kolaylıklar diliyorum ama bizleri de bu kadar ihmal etme datlummmm
arada bi yaz çık yani ne varşakkıdı face de oyun oynamayı biliyondelikafadulden
görmüyom sanmaaaaaasempatiksalakcinni
tatile nereyi düşünüyosunuz bakiiimm:icecream:
istanbulda geldiğinde inşallah hepimiz burda oluruz da senin sayende toplaşırız gene:teytey:

esmacım ramazan geliyo diye tatiller hep temmuza alınıyo:))
anaokulu harika olur bence de yaşıtlarıyla vakit geçirir çok şeyler öğrenir

iyi akşamlar cnmmmmm
çok geçmiş olsun görümcene , acil şifalar diliyorummm

canım bodrumda olucaz bız temmuz 17 de antalyada yaptım ben nede olsa degısıklık olsun dedıkk :

canım ınsallah olur anaokulu olmazsa krese verıcem zaten

demek bodrum düşünüyosunuz
bizde farklı senelerde gümbete ve turgutreise gitmiştik cnmm
inşallah gönlünüze göre bi tatil geçirirsiniz

Selam kızlar...
Ben çıldırma aşamasındayım. ırem acayip bir yaramaz çocuk oldu. Bazen acayip sabrımı zorlayan şeyler yapıyor. Dün ben banyoda onun lekeli kıyafetlerini koslalarken o mutfakdan koca bir şişe limonatayı alıp oturma odasında nereyi bulduysa oraya dökmüş. heryer leş gibi ve yapış yapış düşünün artık siz((
Bugünde yemek yedirmeye çalışırken tabağa tekmeyi vurdu. Bir tabak yemek çekyatın üzerine döküldü. Herseferinde kayu seyretme yasağı ve dışarı çıkmama yasağı veriyorum ama işe yaramıyor sanırım. Çok da hırçın bir çocuk oldu sürekli bağırıyor, ağlıyor, hiç birşeyden memnun olmuyor. 2 yaş sendronu vardı 3 yaş sendromuda varmı acaba???

Ne güzel tatil planları yapılmış yerler ayırtılmış. Benim eşimde haziranın 27'sinde izne çıkıyor. Temmuzun ilk haftası biryerlere gitmeyi planlıyoruz ama nereye gideceğimize karar veremedik. Otobüsde ıremi 6-7 saatden fazla zapdedemeyiz. Oda geceye denk gelirse tabi.....
Onun için Ayvalık tarafını falan düşünüyoruz. Orası içinde deniz soğuk olur falan diyorlar ama bilemiyorum. Yani iki ara bir derede kaldım.
Hadi kızlar sizin fikirlerinizide bekliyorum...

Betülcüm çok geçmiş olsun canım...
Rabbim tezzamanda şifanı verir inşallah....

günaydın kızlar...
işlere başlamadan bi uğrayayım dedim...
çok şükür iyiyim ama havalar o kadar kötü ne enerji bırakıyor ne bişi...
çok şükür bu haftanın da sonuna doğru geldik...

olsun cnm..
3 gün bile ne güzel...
bizim iznimiz çok olsa bizde farklı farklı yerlere giderdik...

anaokulunu iyi düşünmüşsün cnm..
Allah nasip ederse bende eylül ayından itibaren ruzeyi kreşi vereceğim..
araştırıyorum

günaydın kızlarr
kahvaltıdan sonra gelicem
zeynep hn rahat vermiyo kayuuu izliycekmiş pc de
bu arada bizim sınırlıydı netimiz 29.90 dı son üç atdır 52 ve üstü geliyo sanırım bu seyrettiği çizgi filmlerdenmiş bi bilginiz varmı

Son düzenleme:

sevilcim üzme kendini bu kadar
inatçılık huysuzluk hepsinde var güzelim
ama bazen tavan yapıyo tabi
sabırlı olmaktan başka yapacak bişeyimiz yok sanırım
limonata çekyatlara da dökülmüş mü yoksa sadece yerleremidelikafadulden
allah kolaylık versin cnmm benim

sevilcim tatil için güzelçamlıyı da düşünebilirsin 7 saat sürüyo orada ayvalıkla aynı mesafede
aynur da gidiyodu oraya cidden harika bi yer nette bak resimlerine bizde sanırım oraya gidicez bi aksilik çıkmazsa tabi

nimette dönmüş tatilden hoşgeldin diyorumm dünürümeeŞeniz
nasıl geçtei tatil diycem ama geçtiğim hafta çok yağmurlu ve serindi değil mi nimocum
ama gene de istanbul dan uzak olunca bi değişiklik olmuştur

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize.
bizde temmuzda eşimin memleketi kayseri ve benim memlekete gideceğiz.
ben belki 3-4 gün altınoluğa zeyno ile birlikte kaçarım.
bizde antalya kemerde rezervasyon yaptırdık inşallah oraya gidicez.bizimde yaz planlarımız böyle..
Allah kolaylık versin sevilcim elifcim hepsinin bazen huysuzlukları tavan yapıyor gerçekten..

betülcüm kıs senin ne kadar iznin var maşallah10 gün kullandın daha yenii
devlet memuru olmanın avantajları sanırım

nasıl oldun cnm ilaçlarını kullanıyosun değil mi, umarım daha iyisindir

sevılcım canım allah kolaylık versınn nasıl temızledın nasıl sınır olmusundur hayal edebılıyorumm gecer bu zmanlarda sıkma canınııı :))

kızlar afyon ılcesındeydık merkeze tayınımız cıkmıs ayın 15 gıbı gıdıcem eve ev toplamaya baslıcammm oturdugum yerden kurtuluyorum sonunda sevındımm vallaa

günaydın kızlar
ne güzel herkeste tatil planları.
bizim bu sene ramazana denk geldi izin.
bir yere gidebilecğimizi sanmıyorum.

bizdede durumlara aynı.berra normalde yaramaz bir çocuk değildir fakat son 1 aydır beni çıldırtmak için elinden geleni yapıyor.zor sabrediyorum.ve bir an önce iş bulup çalışmak istiyorum ben artık...havalardan olsa gerek moralim çok bozuk evde olmaktan çok sıkılmaya başladım ben...

betülcüm geçmiş olsun canım benim...

sevilcim sana bol sabırlar diliyorum.çok zorrr gerçekten...

evet canım bzdede öyle olmuştu fatura sınırlıyken şimdi sınırsıza geçtik sorun yaşamıyoruz...

ne güzel esmacım.istediğin gibi gidiyor herşey...
bu arada ne çok tayin çıkıyor size.ne zahmetli olur taşınması...

semihacım sağol canım benim
zehracım aynen öle memur olmanın avantajı işte :)) daha iyiym canım çok şükür antibiyotik kulanıyorum işte.
esmacım hayırlı olsun canım yeni görev yeriniz.

sagol canım benımm

kızlar arda pc yı bana bırakmıyo cıldırıyo kavga gurultu alıyrum kral oyun delısı oldu kendı yazmaya basladı oyunu acıyo kapatıyuoo sasırttı benıı

tuvalete gıderken bıle kucagına alıyoo yaptıktan sonra tekrar alıp oynamaya devammmm :))

selamlar herkese nasılsınız baklalım kızlar umarım herkes iyidir. umarım bir sorun yoktur.

ben ve kuzu iyiyiz wc eğiyimi kötü şuan için ara verdik yapmak istemiyor wc ye çok zor ağlıyor yapmıycam diye günü gününü tutmuyor bir gidiyor bir gitmiyor niyeyse biraz ara verdim bir süre sonra başlıycam artık tecrübeliler bana yazında nasıl alıştırcam bu kuzuyu süpriz veriyorum çikolata jelibon vs ödülde var ama benim cadının işine gelmiyor

temizlikle uğraşıyorum annecimle beraberahalılarımı yıkadım hafta sonuda badana yapılacak
yezdadan fırsat yok bilgisayara oturunca rahat vermiyor cadım hiç o yüzden girsemde iki satır yazayım diyorum yazdıklarımı siliyor şuanda bile bir o tıklıyor mause bir ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…