Bebeklerimiz ve Biz

esmacımm yatağında bi resim çek de paşayaa mutluluğun resmini bizde görlimmm olmaz mıhihoyyytsengözlerimebaksanab:sm_cool:

eftuncum ne kadaaannnn da güselllll:ecrin_bebek:
kuzular tavuklar ineklerrrrr
ve zeynoo peşlerindezemuszemus
doğayla içiçe
ya resim çekmedin mi yoksa
çok isterim görmeyiiiikaydirigubbakcemile

gülüm köyde çekilen pozları face e atacam evdeyken, bahçede pozları var daha çok..evde herkeste olduğu gibi aynı dert var bende bilgisayarın başına geçtiğim anda yanımda bitiyor benim kuzu:)anne kayyu yu aç, üçüzleri aç diye açmayınca da pat pat basmaya başlıyor tuşlara sıkıyorsa açma :) akşam yükleymezsem yarın yüklerim muhakkak

günaydın kızlar...
hayırlı güzel bir hafta olsun inşallah...
cumartesi işe gelmedim...tontişim çok kötüydü cuma akşamı..
ilacını değiştirdim.koca ankarada bulamadım istanbuldan cold mix getirttirdim.peditusun yerinede kongest aldım.onu verdikten sonra bayağı düzeldi ruziş.
cumartesi evdeydik pazar eşim kurstan gelince gezmeye çıktık...
biraz alışveriş biraz eğlence döndük eve..

ankara cidden çok soğuk...donuyoruz..peteklerde yanmıyor

ay şu mesajı yazalı kaç saat oldu..
o kadar yoğunum ki yollayamadım bşile

elifcim hoşgeldin cnm
aaa nasıl olmaz koca başkentte cold mix allah allah
neyse getirtmişsin
şifa olsun cnm çok geçmiş olsun ruzişimize
salih hangi kursa gidiyo ben kaçırdım herhalde

Selam şekerler...
Herkese mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum.

Cumartesi sabah erkenden kuzenim aradı evdemisin diye evdeyim diyince geliyorum dedi. Saat 1'e kadar koştura koştura evi toparla çayın yanına birşeyler hazırla... Sonrasında bol muhabbetli her daim sofra başında bir gün geçirdik. Sat 8 gibide eşi geldi aldı.

Dünde ırem babası işe giderken arkasından çok ağladı. Bende annaneye götürecem seni demiş bulundum. Aman bu seferde onun için ağladı. Annemi aradım evdemesiniz diye zilli tel. elimden aldı. Dede gel beni al çok sıkıldım. Dede dururmu yarım saat sonra kapıdaydı. Onlarda karşıya hasta ziyeretine gidiyorlarmış takıldık peşlerine... Sonrasında da dedemiz bizi Çamlıcaya çıkarttı. Bol bol yürüdük manzaraya karşı çay içtik. ırem sultana park keyfi yaptırdık.
ıkimizde öyle yorulmuşuzki babamıza yemeğini zor verdik. Kafayı vurup bir yatmışız sabah kaltığımızda saat 11 di. Deliksiz uyumuşuz:)))

ırem daha iyi çok şükür. Hfif burun akıntısı var okadar...

Zehram aktif hatunum o ne güzel resimler öyle... Allah muhabbetinizi artırsın...

Betülcüm senin ve Zeynomun adına çok sevindim. Süper bir hafta geçirmişsiniz. Ay ailenin yanında oldukdan sora heryer çok güzel geliyor. Hele birde bahçe ,hayvanlar, doğal hayat olunca tam süper olmuştur.

Elifcim Ruzişimin daha iyi olmasına çok sevindim. ınşallah en kısa sürede de tamamen düzelir. ıstanbul'dan öyle ihtiyaçların olursa düşünmeden araya bilirsin. Bir kargoya bakar...

Esmacım güle güle kullansın sarı paşa yeni takımlarını... Onların mutlulukları herşeye bedel dimi????

canım sen elazığlımısın.?kardeşim askerliğini orda yapıyor.karakoçan da yenikaya köyü yenikaya karakolundaymış.bir hafta sonra ilk defa sesini duydum.şimdiden çok özledim onu...

günaydın demeden girdim topiğe

herkese kocaman günaydın

esmacım arda paşa güle güle kullansın yatağını...

betülcüm ailenle ne güzel hasret giremişsin.zeynepede değişiklik olmuştur...

mavili cold-mix demek bulamadın.bende bu şikayeti çok kişiden duymuştum.her yerde bulunmuyor diye...beni bile araman yeterli.burdaki eczanelerde vardı canım.umaım ilaçlarıda iyi gelir...

zehracım arkadaşın gelecekmiş kahvaltıya.bol sohbetler size...

sevil ne güzel turlamışsınız dede sayesinde.ne gezenti bizim şu zilliler...

Sorma Semihacım ya acayip gezenti...
Dedemizde hiç dayanamıyor acayip düşkün. Ablamın 2, kardeşimin 1 oğlu var. ırem prensesliğini hiç kaybetmiyor. Birde dede ben araba kullanmak istiyorum diyince dedenin bütün yağları eriyor.

tsk ederım kızlarrr valla mutlulugu herseye degıyoooo:))

aaah ahh sevil dedelere ne çok geçiyor nazları
benim zillide öyle.
annemlere gidince herşeyi dedesiyle hallediyor.evde yoksa bile telefonla arayıp ben size geldim bütün işimi bırakıp sende evine gel diyor benim zilli.

kesinlikle esmacım onların mutluluğu herşeye değiyor...
hep mutlu olsunlar hayatları boyunca...

benim zilli bu aralar çok erken kalmaya başladı.6 ve 7 arası kalkma saati değişiyor.
hatta ben bu sabah kızdım neden bu kadar erken kalkıyorsun herkes daha yatıyor dedimde.
anne güneş bile kalkmış.gezmeye gidelim diye kalktım diyor...

şimdi tekrar öğle uykusuna yatırdımda anne uyanınca mı gidicez diyor.
evet dedim sen bir uyu bakarız...mafoldumben

semihacım evet canım elazığlıyım ben.Allah sağlıkla kavuştursun hayırlı teskereler nasip etsin kardeşine.karakoçanı çok bilmem ama merkez güzeldir çok.
sevilim güzel geçmiş haftasonunuz ne güzel.öyle bir naz yapıyorlarki dedelere ananelere.bizimkilerde kuzunun her sözüne eriyorlar valla.
Rabbim hep mutlluklarını göstersin hepimize yavrularımızın

selamlar kızlar..
bugün baya yoğundu bizim ev..
mutfağı daha yeni toparlayabildim..o derece..
Albina'da çok sıkıldı. şimdi onun gönlünü yapacaz..
çıkıyoruz dışarı.. öpüldünüz..

iyi akşamlar kızlar.ço yoğundum bende bugün.geçmişe alel acele baktım.

ruze hastaymış.geçmiş olsun neyseki iyi şimdi demiş elif ama

dünürüm uğramış damadıma arabalı yatak almış üstünde mışıl mışıl uyusun tatlı rüyalar görsün inşallah.

herkes havaların soğuduğu için dert yanmış benim gibi:))yinede keyifler yerinde.

semihacım bende hep kardeşini sorayım diyorum unutuyorum.yiğenimle aynı gün gitmişlerdi.bizimkide şırnak silopiye düştü habur sınır kapısına yakınmış.allahım tüm askerlerimizi korusun.

sohbet çok hoşmuşsun gerçekten.bizde birazdan kayınvalideye gidicez.görümcem geldide bebek sevcez.

semihacım sabahın 6-7 si gibi ayaktasın demek.şok şok şok yani..işin zor canım.

herkese iyi akşamlar diliyorum.

kadisim aşağıda onuda öptüm şappırdanak.
[/B]

evet canım.akşam en geç 10 gibi ağlıyor nasıl yalvarıyor uyut beni diye.
öğlende 12 gibi uyuyor 2-3 arası kalkıyor...
kaydirigubbakcemile2

ayy canım benim ya..askerlik işte neresi olursa olsun farketmiyor...kötü yaniii

aslında erken kalkmak çok güzelmiş.günü doyasıya yaşıyorsun günü.her işim yetişiyor.herşeye vakit ayırabiliyorum.ama artısı olduğu kadar eksiside var üzerimde...aşırı sinirli oluyorum...kötükedihüso

aaa bu arada sizinle paylaşmayı unuttum.
biliyorsunuz berra ya wc eğitimi veriyordum.
çişte problem yok ama kakasını altına yapıyordu.
bugün o sorunumuz kalmadı şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…