- Konu Sahibi DreamLover
-
- #34.681
günaydınlar
geçen hafta elazığdaydım annemlerin yanınada hem bana hem zeynebe çok iyi geldi kısa bir tatil ama güzel oldu çok.
biz iyiyiz çok şükür zeyno dün ilk defa kendisi babaannede kalmak istedi.durmaz die düşündüm ama gece orda kaldı bir sıkıntı olmadan.
çarşamba günü 10 günlük izne çıkıyorum ders çalışmak için.
umarım herkes iyidir,hasta kuzucuk varsa geçmiş olsun diliyorum
herkese iyi haftalar
Selam şekerler...
Herkese mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum.
Cumartesi sabah erkenden kuzenim aradı evdemisin diye evdeyim diyince geliyorum dedi. Saat 1'e kadar koştura koştura evi toparla çayın yanına birşeyler hazırla... Sonrasında bol muhabbetli her daim sofra başında bir gün geçirdik. Sat 8 gibide eşi geldi aldı.
Dünde İrem babası işe giderken arkasından çok ağladı. Bende annaneye götürecem seni demiş bulundum. Aman bu seferde onun için ağladı. Annemi aradım evdemesiniz diye zilli tel. elimden aldı. Dede gel beni al çok sıkıldım. Dede dururmu yarım saat sonra kapıdaydı. Onlarda karşıya hasta ziyeretine gidiyorlarmış takıldık peşlerine... Sonrasında da dedemiz bizi Çamlıcaya çıkarttı. Bol bol yürüdük manzaraya karşı çay içtik. İrem sultana park keyfi yaptırdık.
İkimizde öyle yorulmuşuzki babamıza yemeğini zor verdik. Kafayı vurup bir yatmışız sabah kaltığımızda saat 11 di. Deliksiz uyumuşuz:)))
İrem daha iyi çok şükür. Hfif burun akıntısı var okadar...
Zehram aktif hatunum o ne güzel resimler öyle... Allah muhabbetinizi artırsın...
cnm ne güzel geçmiş haftasonunuz, kuzenin gelmiş ne güzel, mamalar yapılmış yenmiş, çamlıcalar gezilmiş
çamlıca nasıldı sevil, biz bayadır gitmedik, düşünüyoruz gitmeyi bakalım
tavsiye ediyomusunuz:))hihoyyyt
ya nekadar güzel iremin sultanlığı
ne çok torun olursa olsun onun yeri prensesliği başla desene, bide o dilleri yokmu nasıl sevdiriyolar kendilerini zillilerr:1hug:
günaydın demeden girdim topiğe
zehracım arkadaşın gelecekmiş kahvaltıya.bol sohbetler size...
saol tatlım mamalar yendi sohbetler edildi, kursumuza da gidip geldik
..
benim zilli bu aralar çok erken kalmaya başladı.6 ve 7 arası kalkma saati değişiyor.
hatta ben bu sabah kızdım neden bu kadar erken kalkıyorsun herkes daha yatıyor dedimde.
anne güneş bile kalkmış.gezmeye gidelim diye kalktım diyor...
şimdi tekrar öğle uykusuna yatırdımda anne uyanınca mı gidicez diyor.
evet dedim sen bir uyu bakarız...mafoldumben
ama cidden çok erkenmiş kalkma saati, akşam kaçta yatıyorki erkenden uyanıyo semiha
sabah o saatte kalkınca öğlenleyin erken uyuyodur değil mi
demek güneş kalkmışta gezmeye gidecekmişşşş
bak sen sıpayaaaaaa:1hug:
ama cidden çok erkenmiş kalkma saati, akşam kaçta yatıyorki erkenden uyanıyo semiha
sabah o saatte kalkınca öğlenleyin erken uyuyodur değil mi
demek güneş kalkmışta gezmeye gidecekmişşşş
bak sen sıpayaaaaaa:1hug:
iyi akşamlar kızlar.ço yoğundum bende bugün.geçmişe alel acele baktım.
ruze hastaymış.geçmiş olsun neyseki iyi şimdi demiş elif ama
dünürüm uğramış damadıma arabalı yatak almış üstünde mışıl mışıl uyusun tatlı rüyalar görsün inşallah.
herkes havaların soğuduğu için dert yanmış benim gibi:))yinede keyifler yerinde.
semihacım bende hep kardeşini sorayım diyorum unutuyorum.yiğenimle aynı gün gitmişlerdi.bizimkide şırnak silopiye düştü habur sınır kapısına yakınmış.allahım tüm askerlerimizi korusun.
sohbet çok hoşmuşsun gerçekten.bizde birazdan kayınvalideye gidicez.görümcem geldide bebek sevcez.
semihacım sabahın 6-7 si gibi ayaktasın demek.şok şok şok yani..işin zor canım.
herkese iyi akşamlar diliyorum.
kadisim aşağıda onuda öptüm şappırdanak.[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?