• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

evet nimetcim sende diyet gruplarındaymışsın.
zehra söyleyince farkettim.
başarılar canım sanada:):):)

eşn neden evdeki
hayırdır?

Selam şekerler...
Herkese hayırlı cumalar...
Zehracım çok geçmiş olsun. Allah tekrarlarını yaşatmasın... Kesinlikle çok korkarım tavukdan evde pişirdiğimin dışında asla dışarda yemem...

Ekincim sizede çok geçmiş olsun. ınşallah biran önce toparlar meleğin...

Elifcim sizede geçmiş olsun...

Semihacım güle güle kullan cicileri iyi günlerde giyersin inşallah...

ıremde 2 gündür hafif grip gibi:( Peditus veriyorum bitki çayı zencefille dr görmeden toparlanır inşallah... Huysuzlukda da tavan yaptı herşeye ama herşeye ağlıyor. Bazen gülerken bile ağladığı oluyor:(

hayırlı cumalar kızlarr

sevilcim demek iremde rahatsızlandı
sanırım havalardan
zeynebinden geçmek bilmeyen bi öksürüğü var :((

elif dr a görütecekti ruzişi ne dedi acaba dr
ekincim uğramamış, ezgi daha iyidir umarım

nimetcimm yakalarım ben:))) bende katılmak istiyodum aslında diyet gruplarına en son mesajı sen yazmışsın ordan gördüm:))

ama insanı motive ediyodur mutlaka
sene önce falan bende. gruptaydım kg falan vermiştim:)

aaa kadişş kız sen yaşıyomusunnyerimseniben
hoşgeldin bacımm:teytey:
özledik yaaa
iznin bittimi
yezda nasıl anlat bakiim
bu arda gelinizin hamileliği nasıl gidiyo

Selam kızlar nasılsınız bakalım uzunca bır sÜre gıremedım ızındeyım hala bırkaÇgÜn dÜr yoktum kayınvalıde eltı derken dayı oĞlunun dÜĞÜnÜne gıttık geldık yaz geldı artık dÜĞÜnler bıtmez bızde herŞey yolunda gıdıyor bızde bır sorun yok Şuan ıÇın sızler nasılsınız bakalım

zehram benim cadı varken bilgisayara oturmak ne mümkün ondan fırsat bulamıyorumki malesef yezdada iyi şükür dilekte iyi şükür 3,5 ayı kaldı doğuma

sen nasılsın zeyno hastra galiba geçmiş olsun

Zehracım zencefil içiyorsa balla vermeyi dene öksürüğe çok iyi geliyor.

Selam Kadişcim ohh ne güzel gezilmiş. Dediğin gibi yaz geldi düğünler başladı. 1 ay sonrada benim kuzenin oğlunun sünnet düğünü var.
Wc eğitiminiz nasıl gidiyor? Tamamen bitirdinizmi?

kadişim doğru söylüyosun bu sıpalardan fırsat zor bulunuyo
neyseki emirle oynuyo da ben rahatım:))
emir okula giderken hoşçakal abi sakın kitabını okulda bırakma tamam mı abi dedi az önce :))
talimatta veriyo abisine

büyüyünce bize kahve yapacakmış, çay yapacakmış, pizza yapacakmış sıralıyo duruyoo:))

sevilcim pekmezle tereyağını ısıtıp vermeye başladım iyi geliyo sanki, balı pek sevmiyo bu aralar
ama yarın toz zencefil alıp onu da yapayım
abin içer bak falan deyip kandırıp tıkarım ağzınaCADIARZU
ya da parka götürmem bak der tehdit edersem içer sanırım-tatlicadiarzu-

kadiş az kalmış doğuma maşallah hayırlısıyla kucağına alır inşallah

cnm sen niye yaz gelmeden kullandın iznini

sevilcim selam canım
geçmiş olsun ireme
ne güzel zencefil içirebiliyorsan
berra anlıyor hemen içmiyor.

kadisim hoşgeldin canım.
ay dileğin doğumuna ne kadar az kalmış öyle...

Evet ya Semihacım severek yiyor. Zaten iremin tatlılarla hiç arası yok... Tuzlu acılı şeyleri seviyor. Bu zamana kadar hiç tatlı ve pasta yemedi bu sene biraz biraz dondurma ve çikolatalı puding yemeye başladı.

ıremi yatırdım arkasındanda ben yattım hafif karnım ağrıyordu çok iyi geldi. Demin kalktık o pudingini bende salatalık peynir ve galete yiyorum. Haydi buyrun birlikde yiyelim...

bizde kızımla gezmedeyiz.babamızın iş yerine geldik.önce kursa sertifimikamı almaya ,ordan azcık alışveriş derken yorulduk.akşamada dışarda yeriz kısacası gezdikte gezdik.

Evet ya Semihacım severek yiyor. Zaten iremin tatlılarla hiç arası yok... Tuzlu acılı şeyleri seviyor. Bu zamana kadar hiç tatlı ve pasta yemedi bu sene biraz biraz dondurma ve çikolatalı puding yemeye başladı.

İremi yatırdım arkasındanda ben yattım hafif karnım ağrıyordu çok iyi geldi. Demin kalktık o pudingini bende salatalık peynir ve galete yiyorum. Haydi buyrun birlikde yiyelim...

berfede öyle canım tatlı olarak çikolata ve dondurma seviyor ama ekşiye daha bi düşkün.erik,çağla,kivi,turşu,yeşil elma hastası..

selam kızlarrr topikk dolmuşş
geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlar ezgi daha iyiii
3 tane iğnesi kaldı kavga dövüş iğneye gidiyozz

yaz geldi kilolar çıktı ortaya bende yürüyüşe başladım evde sporumuda yapıyorum 58 kiloyom
55 olsam çok iyi olacak

mevcancım çok güzel kilo vermişsin canımm
devam et bazaen kilo verme duruyor

zehracım benim cadıda beni banyo yaptırcakmış,elimden tutup parka götürüp sallayacakmış.akıllı durursam bakkal amcadan cips alacakmış.şımarırsam popoma iğne yapcakmış..

saol canım senin kilonda çok hoş gerçekten.
ezgiyede tekrar geçmiş olsun son iğneleri demek umarım toparlanmıştır.

sorma bende evde yürüyüş yapıyorum.malum bebekle dışarda spor sor.eşim yürüyüş bandı alacak ama ne zaman:))

slm kızlar tekrardan
hoşgeldiniz ekinim ve canacımmm
neyse ekincim az kalmış ezginin iğneleri hayırlısıyla biterde iyilişir tamamen
canancım demek sertifikanı da aldın hadi hayırlı olsun cnmm, darısı bana artık bakalım

kızlar nedense içimde bi sıkıntı var , canım hiç bişey yapmak istemiyo:((

Back