Bebeklerimiz ve Biz

benim öksürük gene arttı, resmen kriz geliyo boğulacak gibi oluyorum. doktora gitmem lazım gene, ooff ssk süremizde doldu. biran önce eşimin üstüne geçirmem lazım kendimi.

Selam canlarım hepinize hayırlı cumalar...
ırem yine kaçırıp duruyor. Gerçi pek kaçak değil ayanbeyan işiyor.
Dün öğlen uykusundan işemiş kalktı. Sonrasında akşam oyuncak telefonunla teyzesi ile konuşuyor ben işiyorum diyor. Eşim ne diyor bu dedi. Bende öğlen işemişti onu anlatıyordur dedim ki nerdeeeee işemiş. Sonrasında üstünü değiştirdim yatağa girdik. Yatıyorduk bir daha... Tabi bütün yatak yorgan battı.
Sabah ben yatağı topluyorum oda dolabın içinde saklanıyordu. ışedim dedi. Bir baktım ki dolabın içini sular götürüyor. Tabi bu arada oraya girerken döktüğü bütün gömleklerim pantalon ve hırkalarımda çiş içinde.... Anlayacağınız çıldırmamak elde değil. Üşüttümü bilerek mi yapıyor anlayamadım
Banyo çamaşır dolu ve ben dokunsanız ağlayacak moddayım.

Nimetcim geçmiş olsun... ıhmal etme bence Allah korursun ciğerlere falan iner....
Geçiş çok kolay oluyor. Evrakları teslim eder etmez geçişin başlıyor. Ekstradan beklemen falan gerekmiyor.

slm kızlar
yelizcim gerçektn insanın aklı gider,geçmiş olsun canım
sevilim kolay gelsin canım çok zordur muhakkak acaba üşüttümü ki kuzu
nimetçim sana da çok geçmiş olsun zeynoda çok öksürüyor ilaç içmiyor hala ben büyüdükçe düzelir diye umut ediyordum ama yanılmışım ilaç konusunda gitgide daha inat oluyor

Yok be Betüşüm üşüttüğünü zannetmiyorum bazen böyle inat yapıyor işte
Sizede geçmiş olsun... Hay Allah ya demek hala içmiyor ilaçlarını ırem de tam aksine elinden gelse şişeyi kafasına dikecek... Dr görüş olmazsa iğne falan verir.

inat da olabilir haklısın canım ben bazen şaşırıyorum nası böyle inatçı olabiliyorlar diye.ilaç konusunda da tek yol iğne oluyor çok kötü gerçekten böyle yapması

Herkese merhaba

yelizim geçmiş olsun bir yaşanmaması dileği ne kadar korkmuşsunuzdur ikinizde hay allah

nimocum geçmiş olsun ilerlemeden git bir doktora canım muhakkak

sevilim sanada geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim halini tahmin edebiliyorum canım inş. düzelir tez zamanda üzülme canım

betüşüm selam canım nasılsın zeyno hala hastamı içmiyor dimi ilaçları

yelizzcim çok geçmiş olsun, nasıl korkmuştur kimbilir denom, demek ki bundan sonra seni baya bi zorlayacak, seninle olmak adına baksana içerde bile kalmış kuzum, kredi borcunuza ne kadar kaldı cnm yaa belki borç bitince çalışmaz bide kardeş yaparsınız denoya:)

nimetcim geçmiş olsun öksürüğün için dr a gittin mi

sevilcim demek sabır taşın çatlamak üzereymiş

sana maşallah diyorum ben olsam kesin kafayı yemiş evde avazım çıktığı kadar bağırıyo olurdum
ben zeynep çişini söylemeden önce kendim götürüyorum çünkü çişi gelince değilde son ana kadar bekliyip, tutamayacak duruma gelince söylüyo, mutlaka çamaşırına damlıyo o zamanda

bravo diyorum sabrına hayranım cnm yaa keşke bende sabırlı olsam

ama sabır bırakmıyolar ki akşama kadar evde oda dan odaya saklambaç kovalamaca ne gelirse aklına oynuyolar sıpalar ama kafam kaldırmıyo o kadar sesi bağrışı çığışı

betüşüm kadişim sizler nasılsınız görüşemedik bi türlü, bari akşamları msn açında konferans neyin yapalım en azından hafta bi gün bi saat belirleyiiğ toplanamalım kızlar yaa

selamlar kızlar...
herkeslere keyifli hafta sonu diliyorum..

Yelizcim geçmiş olsun cnm yaa.. eminimki ikinizde çok korkmuşsunuzdur.. anne kuzusu yaa. kıyamam ..

nimet geçmiş olsun cnm. ihmal etmedr. işlemlerini hallet heemn git bir dr. ilerlemeden cnm..

sevil sana sonsuz sabır diliyorum arkladaşım..iantlaştığı kesin. sende en sevdiği kıyafetlerini giydirsen.. ne biliyim belki yapmaz o zaman...umarım tez zamanda düzene girersiniz..

kızlar geçenlerde yengemin hamile olduğunu söylemiştim hatırlarsınız..
perşembe sabahı kanaması oldu. hemen acile gittiler..yatış verdiler. düşük tehlikesi var demiş dr..
bugün 3 gündür hastanedeler.. hala kanama durmadı...
dua edin kızlar. inş. bişi olmaz...

dün refakatçı olrak büyük yengem kaldı yanında.. yeğenimde ilk kez bütün gün bende kaldı..
Albinaylada pek anlaşamadılar..hiç bir iş yapamadım.. Anlıycanız 2 çocuklu annelere sonsuz sabır diliyorum..

iyi akşamlar kızlar
umarım güzel bi haftasonu geçirmişsinizdir
bizim ki çok güzeldi, kahvaltıya misafirlerim vardı, onlar gittikten sonra öğlenden sonra bizde yemeğe gittik, balık yedik
zeynep dönüşte arabada uyuyakaldı , eve gelip onu yatağına yatırdıktan sonra ben çay yaptım eşimde nargilemizi yaktı
balkonumuzda yağmuru izlerken keyif yaptıkk
sizler nasılsınız ne var ne yok bakalımm
zeynepcim yengene çok geçmiş olsun umarım sağlıklı bi ve sorunsuz bi hamileleik geçirir sağlıkla kucağına alır bebeğini

evet dediğin gibi iki çocuklu olmak çok zor sabır istiyo , ama bazı anlar var kii her şeye değiyoo
sadece o anlar için bile iyiki kardeşler diyorum

günaydın ilk bendne olsunnn
zeynepcim yengen için çok üzüldüm, umarım tehlikesi bir an önce geçer, sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah

dünürcüm ne güzel hafatsonu olmuş, balkonunuza bayılmıştım zatenn , çok keyifli olmuştur

yok yok 2. çocukmu hiç düşünemiyorum, eşim bu aralar 2. çouk derdine düştü galiba,ilk defa böyle yapıyor, benim için şok edici bi gelişme,yapmıcazmı bi tane daha emeye başladı, hatta espri niyetine tabakta pilavları bırakıyor , gülüyorum geçiyorum, hiiiç niyetim yokk, allah olmyanlara versin

benim haftasonum eğlenceli hede yorucuydu
1 haftadır alt komuşumuz mutfak tavanının ıslandğından şikayet ediyordu, cuma günü ustalara geldi bakmaya, o sırada da annemle teyzemler geldi kalmaya, cumarteside diğer teyzem ve kuzenimle eşi geleceğini söyleidler, aldı beni bi telaş , pimaşlar değişeceği için cuma günü cumartesi günü için bütün hazırlıkları yaptım gece kaçtı bilmiyorum bittiğinde, cumartesi kahvaltıyı ettikten sonra usta geldi akşama kadar onlar kırdı döktü , akşam diğer teyzem ve kuzen geldi, melek tabiki çok mutluydu. kalabalık ve bol bol oyun ve bol bol hediye. cumartesi gece evleirne döndü herkes. ustanın işi hala bitmedi, parkeler kırıldı. bugün eşim parkecileri getricek .

benden böyle yanii

günaydınlar canlarım
bizim de haftasonu güzeldi kzımla vakit geçirdim bol bol.evdeydik c.tesi akşamı dışarıya çıkalım dedik öyle bir trafik vardıki çıkıp çıkacağımıza pişman olduk.pazar da herzamanki gibi dersane vardı.
hepimize güzel bir hafta diliyorum
zeynep yengen hayırlısıyla sağlıkla alır inşallah bebeğini kucağına.
valla zehram o balkonda da güzel keyif yapılır çok güzel gerçekten.

günaydın kızlar
emirin beslenmesini hazırlarken bakayım dedim
2 saattir zeynebin kaprisiyle uğraşıyorum bi yandan da
küstü bana yok yere ağlamaya çalışıyooo nazladım sevdim mümkün değil barışmıyo
sebebi de niye ben diş vacunu az sıkmışımmmmm
yutuyo sıkamıyorum ki bilmiyo ağzında çalkalayıp tükürmesini
tam cadıı tam kapris beni de sevmiyomuşş öle diyo şimdi:)

nimetcim çok yoğum bi haftasonu geçirmişin
kuzenler annen, teyzenler falan cümbür cemaat
tabi ki meleğin hoşuna gider hedayeler ilgiler sevilmeler el üstünde tutulmalarrrr ohhhhh
2. cocuk mu? eşin de baya bi değişimler var kısssss

betüşüm demek kuzunla bol bol vakit geçirdin ne güzell

gene bekleriz balkonuma keyif yapmaya ne zaman uygun olursanız başımla beraberropuyorumnanaktan

tünaydın canlarım..
güzel bir hafta diliyorum herkese...
az önce yazmıştım net gitti..
tabi yazdıklarımdaaa

hafta sonumuz güzeldi bizimde...
cumartesi ruzeyi ofise getirdim...
saçlarını kestirmekti aslında niyetim
ama kuaföre girince yırttı ortalığı çıktık...
güvercin yemledik gezdik kuzumla..
işten çıkınca da hamama gittik...
özel oda tuttuk..aklandık paklandık geldik..
euzem çok eğlendi...
ne kadar yorulduysa sabaha kadar deliksiz uyudu sıpamm....

pazarda evdeydik biraz kışlıkları kaldırdım..
yazlıkları çıkardım...
sonrada dolaşmaya çıktık..
ama ruze burnumdan getirdi..
saçma sapan koşuyo...
alabildiğine gidiyo çocuk..
arabasına binmiyor...
offf kucağımda taşı taşı kollarım koptu valla....
bizden böyle canlar....

bakıyorum herkes de keyifler iyi...
ha unutmadan...
arabamızı değiştirdik...
audi a4 aldık....rabbim olmayan herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah..
eşim bunu da benim üstüme yaptı...
hayat garantin olsun dedi..
pasaat isteyen varsa bizim araba satılık haberiniz ola....

kız zehra ne zaman aldınız nargileyi hainler....
almayacağız yoksa çok içeriz diyordunuz...
güle güle kullanın bacım.iyi yapmışsınız..
sefanız olsun bizim yerimizede oturun balkonda..
bizim nargileyi taşınırken nakliyeciler kırdı
yenisini alacağız bizde

nimi allah kolaylık versin bacım....
bi de kpss çıkarttın şimdi...
çok zor olacak şimdi..
ama allahtan evdesin bacım be...
ustaların işi de hallolur sen evdeyken....

zeynep yengenin allah yardımcısı olur..
inşallah tutunur yavrucak...
çok zor bilirim...
ruzede iğnelerle tutunmuştu hayataaa

tünaydın kızlar.bizimde haftasonumuz güzel geçti.bol bol gezdik.berfe de bizi yollarda rezil etti.nerde bi kuş,kedi,köpek ,park,bakkal görsün alabildiğine çığlık çığlığa koşuyor.kayınpederim rahatsız hastanede yaıyor dün onuda ziyaret ettik.hastane bahcesi berfenin kuş kuş çığlıklarıyla yankılandı.[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…