Herkese merhabalar :)
cumartesi çalışma haftamdı ama çalışma haftamdı ama gelmedim zaten kopacaklar hiç çalışasım yok psikolojik olarak okadar sıkıldımki kızlar yaaa kendimi ite ite geliyorum işe dünya kadar iş birikmiş cumartesi gelmeyince
benim kuzuyu bu aralar banyo hastalığı tuttu hergün yıkanmak istiyor yıkamazsam ağlıyor 3 gün üst üste yıkanınca cumartesi gecesi burnu tutuldu gece çok ağladı spray sıktım açılıdı sabahına akmaya başladı ama nasıl ittihaplı akıyor hapşuruyor foş bir çıkarıyorki grip oldu çocuk pazar geceside yutkunmada zorluk çekti ağladı balgamını atamadı
dünde ateşi vardı işe gelmedim doktoruna götürdüm ilerlemiş grip burnu enfeksiyon kapmış dedi düşük mg antibyotik verdi vermeszek sinüzite çevirir dedi tam yakalanma yaşıymış 3 yaş 12.100 gram 88,5 boyuyumuş cadımın antiyotik ve öksürük şurumuzu aldık eve geldik iştah sıfır durumda boş süt içiyor okadar onuda yarım
zeybennepcim albinanın başından geçeni okudumda allah beterinden korusun canım yaa verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun
zehram hoşgeldin bacım zeynep iştahsızmış bizde aynı durumdayız canım inş. geçicicidir ohh
elifcim tebrikler sınavı geçmişsin nasılsın ruziş nasıl oda iştahsız galiba bütün kuzular gibi
sevilim sizde toplanmışsınız ne güzel benim ablamda uzak herzaman gelemiyor anca tatilllerde geliyor kızkardeşimde arada geliyor bende çalıştığım için fırsat bulamıyorum gitmeye malesef sizinki gibi değiliz yani batuyuda koklamışsın hatalarını anlamalarıda iyi olmuş
betüşüm sende kreş bakmaya başlamışsın ama vazgeçtin galiba hakkınızda hayırlısı olsun aslında eve bakıcı almanız daha iyi olurdu hem kayınvalideye bakar hem zeynoya ama herşieyde bir hayır vardır diyelim
yardım tırı içinde üzüldüm canım inş. sigortadan parası alınır veyeni yardımlar yapabilirsiniz
yelizcim denomun demek bacakları ağrıyor yapıcak bişeyde yokki boy konusunda soğukta alıyor olabilir belki etek ve elbise tutkuları birde gece üst açmalarıda tetikliyordur belki ağrı kesici verebilirsin başka birşey gelmiyor.
nimocum temizlik yapmış güle güle kirlet meleğede geçmiş olsun çek pobleminide en kısa sürede çzözersin inş. canım