• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

günaydın canlarımm, güzel bi gün diliyorum
terziye inip geldim bi pantalon diktirdim ama istediğim gibi olmamış ve masraflı oldu , bi daha asla diktirmem:((
betüşüm neyseki annenesi bakabilecekmiş ama babnın gelmemesi kötü:(
gene kıyamamış annen sana ve torununa demek ki

nimicim dün baya bi temizlik yaptın sanırım güle güle kirletin diycem ama eminim çoktan kirlenmiştir, ev işi çok nankör her gün yap aynı

Tünaydın kızlar....
Hava öyle güzel güneş öyle sıcakkı dayanamadık çıkacağız dışarı... Önce ufak bir park keyfi ardından da kankimi ziyarete gideceğiz. Kızımın adaşı ondan 2 yaş büyük bir kızı var kuzular oyalanırken bizde ik lafın belini kırarız.

Yelizcim kıyamam kıvırcık kuzuma:( O kötü bir acıdır ama yapacak bir şey yok sanırım. ınşallah en kısa sürede hafifler ağrıları....

Nimetcim ne inatçı bir öksürük bu ya bırakmadı meleğimin peşini kışın başından beri:(
Senin öksürük nasıl oldu??? Kullandın mı ilacı????

Betülcüm geçicide olsa bir çözüm bulmanıza sevindim. ınşallah her şey gönlünüze göre olur.

Herkese merhabalar :)

cumartesi çalışma haftamdı ama çalışma haftamdı ama gelmedim zaten kopacaklar hiç çalışasım yok psikolojik olarak okadar sıkıldımki kızlar yaaa kendimi ite ite geliyorum işe dünya kadar iş birikmiş cumartesi gelmeyince

benim kuzuyu bu aralar banyo hastalığı tuttu hergün yıkanmak istiyor yıkamazsam ağlıyor 3 gün üst üste yıkanınca cumartesi gecesi burnu tutuldu gece çok ağladı spray sıktım açılıdı sabahına akmaya başladı ama nasıl ittihaplı akıyor hapşuruyor foş bir çıkarıyorki grip oldu çocuk pazar geceside yutkunmada zorluk çekti ağladı balgamını atamadı

dünde ateşi vardı işe gelmedim doktoruna götürdüm ilerlemiş grip burnu enfeksiyon kapmış dedi düşük mg antibyotik verdi vermeszek sinüzite çevirir dedi tam yakalanma yaşıymış 3 yaş 12.100 gram 88,5 boyuyumuş cadımın antiyotik ve öksürük şurumuzu aldık eve geldik iştah sıfır durumda boş süt içiyor okadar onuda yarım :(

zeybennepcim albinanın başından geçeni okudumda allah beterinden korusun canım yaa verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun

zehram hoşgeldin bacım zeynep iştahsızmış bizde aynı durumdayız canım inş. geçicicidir ohh

elifcim tebrikler sınavı geçmişsin nasılsın ruziş nasıl oda iştahsız galiba bütün kuzular gibi

sevilim sizde toplanmışsınız ne güzel benim ablamda uzak herzaman gelemiyor anca tatilllerde geliyor kızkardeşimde arada geliyor bende çalıştığım için fırsat bulamıyorum gitmeye malesef sizinki gibi değiliz yani batuyuda koklamışsın hatalarını anlamalarıda iyi olmuş

betüşüm sende kreş bakmaya başlamışsın ama vazgeçtin galiba hakkınızda hayırlısı olsun aslında eve bakıcı almanız daha iyi olurdu hem kayınvalideye bakar hem zeynoya ama herşieyde bir hayır vardır diyelim

yardım tırı içinde üzüldüm canım inş. sigortadan parası alınır veyeni yardımlar yapabilirsiniz

yelizcim denomun demek bacakları ağrıyor yapıcak bişeyde yokki boy konusunda soğukta alıyor olabilir belki etek ve elbise tutkuları birde gece üst açmalarıda tetikliyordur belki ağrı kesici verebilirsin başka birşey gelmiyor.

nimocum temizlik yapmış güle güle kirlet meleğede geçmiş olsun çek pobleminide en kısa sürede çzözersin inş. canım

selamlar kızlar....
bende havanın güzeliğinden faydalanarak bahar temizliğimi yaptım..
ev temiz, hava güzel..keyfimiz yerinde çok şükür..

Yelizcim Denoma geçmiş olsun..ağrısız atlatır inş..

Kadiş sizede çok geçmiş olsun..acil şifalar diliyorum.. ahh bizimkide bağıra bağıra yıkanıyor..yaz gelince hergü yıkanmaktan alışır belki diyorum. tek umudum bu:)

Elif tebrik ederim arkadaşım .. kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum..

Nimi sende güle güle kirlet evini. cnm...

sevilcim yeğenini koklamış.. ohh ne tatlılar dime cnm. benim yeğenimde dün bizdeydi.. Albinayla hiç anlaşamıyorlar.. ne yapacağız bilmiyorum..

Betülcüm k.walidene geçmiş olsun cnm.. acil şifalar diliyorum.. Geçicide olsa bi çıkar yol bulmanıza sevindim.. sonrası Allah kerim.. Herşey gönlünce olur inş..

kızlar bu cuma bimde saksı, çiçek tohumları, toprak filan varmış..
bolkon sezonuda açılır artık. balkonda bikaç çiçeğim var ama. renkli açan çiçek pek yok.. bimden alıp ekecem nasip olursa bolkonuma.. içimiz açılır:))

kadisim çok geçmiş olsun tatlım
geçmişe ara ara bakıyorum da elif sınavı geçmişsin tebrikler canım ve de hayırlı olsun
albinanın başına geleni okudum da Allah korumuş kuzuyu çok şaşırdım bende
yeliz o büyüme ağrılarıdır.sıkıntıda veriyodur çok denoma.
zehramda dönmüş nihayet aramıza.
sevilcim çok güzel oluyor dimi tim aile biraraya gelince çok mutlu oluyor insan.
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz yarın inşallah

Günaydınlarrr

boğazlarım çok ağrıyor kızlar bende şifayı kaptım galiba geçen hafta kardeşimde rahatsızlandı ateşi falan çıkmıştı doktora gidince antibyotik verdi ondan aldım akşam bitane ama pek fayda etmedi bugün kahvaltıdan sonra yine alıcam

kuzumun burun akıntısı biraz durdu ama dün yine yıkatmış kendini nasıl çözüm bulucam bilmiyorum şu banyo işine ilgisini başka yerlerede çekiyorum ama yinede aklı banyoda

günaydınlar.
biz iyiyiz çok şükür zeynomda öksürük var biraz.babam geldi çok şükür biraz kalıp gidecek yine.
kadis bizdede tüm aileyi dolaştı grip.
birde bu sıralar ishal kusma salgını varmış çok duyuyorum geçen haberlerde de söyledi dikkat edin diye.

Bendende herkese günaydın , nasılsınız bakalım?

Evet ya havalar kapadı yine sevinmiştik. Bizde iyiyiz şükür.

Kadiscim çok geçmiş olsun, Yezda içinde sular akmıyor deyin yada şanpuanın bitti deyin bakalım işe yarayacakmı?.Denizin zamansız duş sevdalarında ben öyle yapıyorum.

Betülcüm babacın gelmiş, gözün aydın cnm.

Canan naber nasıl gidiyor diyet?

Nimi ben 4 Big Miles i indirdim, aman ne yordu dün akşam. :) sen yapıyormusun.?

Selam kızlar...
Ay gerçekdan hava çok iç karartıcı:(
Bizde dün park keyfi yapmadan direkt kankime gittik. Dışarı çıkınca havanın çok sıcak olmadığını hatta soğuk estiğini fark edince mecburen çark ettik. Orda da herzaman olduğu gibi ben kapıdan girerken ayağımı sürttüm veeee duyan duymayan geldi. Biz yine özel bir muhabbet edemedik:) Tek iyi yanı normalde benim zilliyle onun cimcimesi pek anlaşamazlardı. Bu sefer ikiside yanımıza hiç uğramadılar.

ırem daha iyi hafif balgam var. Onuda zencefil ve balla atarız inşallah...

Betüşüm gözün aydın canım. Anneninde seninde için azda olsa rahat etmiştir. ınşallah bu sefer daha uzun kalır.

Kadişcim ikinizede çok geçmiş olsun. Tam hastalık havası kimi duysam hasta bu aralar...

Zeynepcim oh ne güzel balkonunu çiçek bahçesi yapacaksın demek... Ben de çok istiyorum ama benim balkonum çok küçük:(

bendende selamlar canlar..
dediğiniz gibi bugün hava kapalı..

sevilcim seviliyoruşsun demekki baka herkes gelmiş sen gittin diye:)) oda güzel cnm..

Betülcüm baba gelmiş cnm gözün aydın.. dahada rahatlamışsındır. sonrası dahada güzel olur inş. cnm.

Kadişcim tekrar geçmiş olsun cnm acil şifalr..

slm kızlar
geçmişe bakamadım.
bayağıdır uğrayamadım çok özledim sizi...
geçen haftasonu nikahımız vardı.görümcem gelmişti.onla ve yoğunlukla geçti koca hafta.
derken berra ateşlendi öksrük başladı.antibiyotik kullanıyoruz şu aralar.
düzelir inşallah çabucak
yarında izmir yolcusuyuzzz...
kardeşimin yemin törenine gidiyoruz.
dönmek kısmet olur inşallah.
hepiniz allaha emanet olun...
sizi ve kuzuları çok öpüyorum...

berfe sıkıntıdan ne yapacağını şaşırdı kışlık üstü yazlık giyip geziyor evde.sürekli makyaj yapmak istiyor.işim var bu cadıyla..

Selam kızlar nasılsınız.?

Biz iyiyiz çok şükür, sabah yine denom -annem lütfen gitme işe , ben babaneme gitmek istemiyorum, ben seni istiyorum - diye tutturdu , ne anlattıysam ne söylediysem ikna olmadı, tam ben hazırlandım arkadaşım geldi almaya halen çıkmadı içerden, ben gelmicem diyip suratıma kapıyı kapadı, anahtar yanımdaydı allahdan ama sıkışma yapmış kapı sanırım açamadım ne yaptıysam, deniz başladı ağlamaya , çokta korktu onu yaşıttırmaya çalışıyorum bi yandan açmaya çalışıyorum yok olmuyor. En son aşağıdaki arkadaşıma telefon açıp durumu anlattım, geldi çok geçmeden açtı kapıyı, atıkısı yerde olduğu için sıkışma yapmış tam kapanmadığı içinde açamadım. Neyse deniz çok korkmuştu, bende aynı şekilde, sabah sabah böyle bi olay geçti başımızdan , ama allahdan uzun sürmedi. Direk cam pencere açıkmı diye düşündüm, kapının arkasından ayrılmaması için sürekli konuştum ama çok korktuk ikimizde. Böyle işte kötü bir tecrübe oldu ama bundan sonra herhalde artık mızmızlanmaz babaneye gitmek için.

Back