Bebeklerimiz ve Biz

Selam canlarım....
Herkese hayırlı cumalar...
Çokdandır uğrayamadım. Önce pc bakımdaydı o geldi irem hastalandı o biraz düzelir gibi oldu ben öksürmeye başladım. Çok şükür bugün ikimizde daha iyi gibiyiz.

Kadişcim hayırlı uğurlu olsun bebiş... Rabbim sağlıklı, mutlu, başarılarla dolu uzun ömürler verir inşallah...

Nimetcim çok üzüldüm ya ınşallah en kısa zamanda ödemeyi yaparlar...

slm kızlar
pc miz bozuktu yeniden yapıldı
özledim hepinizi, nasılsınız ne var ne yokk ufaklıklar nasıllar
zeynepcim geçmiş olsun albinaya allah korumuş
nimetcim umarım yılan hikayesine döndürmeden yaparar öedemeni cnm yaa

bu aralar zeynep çok iştahsız hiç bişey yemiyo, gözlerinin altı bi morlaştı yemediğinden çöktü resmen(

iyi akşamlar kızlar
kimsecikler uğramamış
nasılsınız ne var ne yok
biz çok güzel bi haftasonu geçirdik
tuzla sahile köfte yemeye gittik
birazdan da çaya misafirlerimiz gelicek
onları beklerken bi bakıyım dedimm
ses verin kızlar huu hhuuuuuuu

gene ben yazıyorum kimsecikler yokk
üzülüyorum bakınca topiğe ( dağılmışız iyicene

günaydınlar canlarım güzel bi hafta olmasını diliyorum
biz çok iyiyiz herşey yolunda sizleri sormalı

benden de kocaman günaydın...
güzel bir hafta diliyorum
iyiyiz çok şükürr
kılpayı geçtim direksiyon sınavını çok heyecanlanıyor insan 78 le geçtim..
artık sadece alması kaldı..
eşimde düzenli olarak kullandıracak arabamızı...
darısı isteyenlerin başına...

artık kendimize gelelim kızlar...
havalar düzeldi..
üzerimizdeki rehavet kalksın..
eski sohbetimiz geri gelsin..
hadi bakalım canlar..
bu rada biz dün pikniğe gittik..
çok iyi geldi vallaaa...

zehra bacım hoşgeldin...
ne var ne yok cnm..
ruzede çok iştahsız ya...
varsa yoksa çikolata tatlı yiyor...
en sevdiği şeyleri bile yemiyor...

elifcim hoşbulduk cnmm
demek geçtin sınavıı sıra ehliyeti almaya ve direksiyon başına geçmeye geldi desene
sana da direksiyona oturmak çok yakışır cnmmmm yaaaa
allah nazarlardan korusunn

bende düşünüyorum ciddi ciddi burdanb bi abla öğreticek bana ama önce bi araba almamız lazım bana uygun benim olucak çünkü onda öğrenicem ve profesyonellelinceye kadar kullanıcam inşallah
eşim destekliyo saolsun ve bana araba bakıyo şu aralar
ufak bişeyler olabilir şöle uygun fiyatlı bi fiesta falan ne biliyim kısmett

cnm bizde dün tuzla sahile gittik güneş vardı ama esiyodu baya bi akşama zeynebin sesi kısılmıştı
birde sosyete pazarı kuruluyomuş pazar günleri oraya dalış yaptık benim zorumla
bir iki bişey aldık, ordan yemeğee gittik, akşamda çayda misafirlerimiz vardı yoğun bi gündü
zeynebin iştahsızlığı da aynı elifcim sadece çikolata danette abur cubur yemek istiyoo vermeince de verene kadar ağlıyo (

sevil nerdesin kıss teklifin halen geçerlimi ne zaman topluyosun bizi artık ısınıyo havalar bi cumartesi topla bizi bir araya artık:))

betüşş kayınvaliden nasıl oldu cnm yaa uğramıyosun sende ne zamandır

Selam fıstıklar...
Bizimde hafta sonu iyiydi. Cuma akşam babacığım önce Başakşehire ablamı almaya gitti. Sonrada dönüşte bana uğradılar birlikte anneme geçtik. Saat 3'e kadar sohbet muhabet... Cumartesi günüde kardeşim geldi. Batucuğum süper olmuş cin gibi bakıyor. Daha 2 aylık ama tam bir babacı...
Onllarda çocuğa alışmışlar artık. Kucağımıza almamıza hiç ses çıkartmıyorlar:) Bol bol koklaştık seviştik kuzuyla.... Pazar eşim izinli olduğu için akşamdan eve döndüm. Sabahdan baba kızı yolladım sokağa daldım eve iş-güç cam-kapı sildim. Çocuk olmayınca herşeyi 2 saatde bitirdim.
ışte bizim böyleydi.

Elifcim hayırlı uğurlu olsun ehliyetin. Kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah..

Zehram teklifim herdaim geçerli... Hepinizin başımın üstünde yeri var. Kızlar bir toparlansın net bir gün belirleriz.

ıştahsızlık çök kötü vallahi kızlar Allah yardımcınız olsun... Belki son dişleri falan geliyordur???
ıremin 3 dişi kaldı çıkmayan... Biraz geç kaldı gibi geliyor. Ne dersiniz???
Bizimde çok iyi sayılmaz tek iyi yanı ırem'in öyle tatlı, çikolata, aburcuburla arasının hiç olmaması... Zili sadece açıp bir kenara koymayı seviyor.

sevilcim hoşgeldin cnmm
bayılıryorum şu sizin aile sohbetlerine çok isterdim benimde bi ablam ya da kızkardeşim olsun ama annem başka çocuk düşünmedi(
ne kadar düşkünsünüz birbirinize kardeş ve anneler
allah ayırmasın
demek gelin hn hatasını anladı ki artık sesini çıkarmıyor batuşu kucağınıza almanıza öpüp kokluyosunuzdur bol bol miss gibi:)) acısını çıkarın ilk günlerin

inşallah cnm kızlarlarda gelsinde yapalım bi organizasyon valla çok özledim hepinizi ve kuzucukları
bi kaynaştıralım şunları artık yaaa

tünaydın kızlar.yine bi pazartesi yine yoğunluk.
elifim tebrik ederim canım kıl payı bile olsa geçtinye sen ona bak.darısı bana canım.benim yazılı sınav 17 nisanda yazarken bile karnıma kıramplar giriyor.sınavda naparım bilmiyorum valla.
zehracım uğramış gezilmiş tozulmuş sosyete ye takılmış.oh ne güzel.
benimde haftasonum çok sıkıcı geçti.eşim pazar günüde çalıştı.berfeyi parka götürmekten başka bi şey yapmadım.
[/B]

sevilim bol bol seversin artık bebişi.adına sevindim canım.
littlemda benim gibi temizliğe kaptırmış kendine.kolay gelsin bacım sanada.

slmlar kızlar
ne zaman yazmaya kalksam birşeyler çıkıyor yazamıyorum
umarım herkes iyidir biz iyiyiz çok şükür.
kreş arıyorum kayınvalide bakamayacak sanırım annemde babam yalnız olduğundan idare edemeyecek daha.biraz sıkıntılı bir süreç umarım hayırlı bir şekilde atlatırız.daha zeynebe tuvalet eğitimi bile veremedik bilemiyorum.
kayınvalidem iyi çok şükür evine bakıcı alalım dedik kabul etmedi.hem ona yardımcı olsun hem zeynoya gözkulak olsun diye mayısa kadar idare edin ben bakarım dio ama gel görki 40 gün var daha annem de rahatsızlandı dün gece acillik olduk babam gelmiyor yalnız oralarda aklımız hep onda o da hasta sonuçta.dedik kayınvaldeme kadın tutalım yanına istemiyor ki neden istemiyor hala anlayabilmiş değilim bakırköy bahçelievler tarafında varsa bildiğiniz kreş söyleyin canlarım
bu arada burada topladığımız 14 koli yardım kolisin bulunduğu tır yanmış o kadar üzüldükki.o kadar emek içinde kabanlar ayakkabı kırtasiye birsürü şey almıştık işin kötü tarafı karşı taraf çok umutlanmıştı.neyse Allah beterinden korusun.
burada yoğunluk var hep bakamıyorum dua edin bizim için öpüyorum hepinizi

canım betülüm sıkma canını, bulunur bir hal çaresi merak etme, halbuki iyi olurdu bakıcı, hem kayınvalidne yardımcı olurdu hemd eözünün önünd eolurdu iyi olurdu valla
bahçelievler bakırköyde, benim bildiğim elif abla var yol üstündehan incirlide o iyi konuşmuştuk biz arkadaşın kızı ,için, umut fononunkiler iyi, akasya kolejinin var dye duymuştum birde
merterde çok güzel bir yer arkadaşımın kızı gidiyor ama bu yaşı kabul ediyorlar mı bilmiyorum cnaım ya o da merterde

Yeniden selam şekerler....
Kayınvalideme misafir gelmişti bebeği görmeye oraya inmiştik. ıremin peşinde iflahım kesildi. Çok saldırgan bir çocuk oldu diğer çocuklar istediğini yapmayınca yada ona zorla birşey yaptırmaya kalktıklarında direk tırmalıyor yada ısırıyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Okadar anlatıyorum ediyorum tamam anneciğim bir daha yapmıyacağım diyor ama nerde
Sonuçda onlarda ana kuzusu ne günahları var dimi ama???

Sorma Zehracım 15 gün görmesek birbirimizi acayip özlüyoruz. 3 kardeşli olmak gerçekden çok hoş anneciğim hep 6 evladım var diyor ama:)))

Nimetcim güle güle otur temiz evinde diyeceğim ama bu saatlerde yapmadan önceki haline döndüğüme şüphem yok:)))

Betülcüm Allah yardımcınız olsun bitanem... ınşallah tez zamanda bir çıkar yol bulursunuz. Kreş olayını tek iyi yanı yaza gelmesi kışın çocuklar daha çabuk hastalanıyorlar. Kışa kadar alışmış olur. Ama tabiki bakıcı olayı hem Zeynep hem kayınvaliden için daha iyi olurdu.
Benim kardeşimde şimdiden bakıcı aramaya başladı. Bir tane bulmuşlardı ama kadın kalp krizi geçirmiş okadar küçük çocuk sorumluluğu alamam diyormuş. Dünde biri ile görüşmüşler olmamış. 1.000 tl para istemiş tabi bizimkilere fazla geldi. Daha 2,5 ay kadar zamanları var ama şimdiden telaşı ve sıkıntısı çokdan sardı. Rabbim bu durumdaki herkese tez zamanda çıkar yol gösterir inşallah....

Tırın yanmasınada nasıl üzüldüm anlatamam. Hem emeklerinize, dahada fazla büyük umutlarla bekleyen minik heyecanlı kalplerin adına

Canancım inşallah sende sınavlarını başarı ile verir yaza oturursun direksiyonun başına:)
Darısı benim başıma diyeceğim ama çok zorrrrr. Bir ara eşim öğretmeye çalıştı ama elim ayağıma karıştı resmen kalbim oynadı en kötüsüde ben acayip korkuyorum....

Yelizim Kadişim hiç uğramamış. ınşalah kendileride kuzularda iyidir.

Son düzenleme:
günaydınlar.
annem birsüre daha idare edecek sanırım kayınvalidede vermeyin kreşe demiş neyse yaza kadar idare edecekler yazın vereceğiz sanırım.
sevilcim sorma çok üzüldük gerçekten dün bekleyen öğretmene ilettim ben adam o kadar kötü oldu ki dayanamadım tlfda ağladım bende.kargoyla görüştük alırsınız parasını diorlar biranönce alsak da yine birşeyler alıp göndersek.çocuklarda bekliyordu çünkü.
bu arada kızlar dün gece rüyamda sizleri gördüm sahil kenarında toplanmışsınız bende yanınıza geliyorum oturuyoruz güzel güzel.bu rüyanın meali özledim sizleri:)

Günaydın kızlar, geç oldu ama herkese iyi haftalar.

Ooo gözlerim yaşardı valla, hemen hemen herkes aktifmiş dün ne kadar güzel. :)

Biz iyiyiz çok şükür yoğun bi haftasonundan sonra yeni haftaya yine yoğun başladık. Birde baharın sersemliği varki üstümde sormayın.Deniz cim akşamları ağlıyor sebebini çözemedim ama bacakları ağrıyor galiba boyu uzadığı için ama o kaşınma sanıyor.

-Elifcim tekrar tebrik ederim hayatım seni.Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin.

-Zehracım zeynep iştahsızmış bahardan herhalde canım onlarında dengeleri şaştı.

-Nimicim evini temizlemiş güle güle kullansın.

-Betülcüm hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım , herkesin söylediği gibi bakıcı herikisi içinde iyi olacaktı ama kabul etmiyorsa yapacak bişey yok. Allah gönlüne göre versin. Talihsiz olay içinde tekrardan geçmiş olsun biran önce parayı sigortadan tahsil edip yenilerini gönderirsiniz inşallah.Rüyan hayırlara çıksın canım. Bende özledim hepinizi. Havalar ısınıyor artık yapılır bi organizasyon :)

-Sevilcim Batuşunu öpüp koklamış, ooh ne güzel üzüldüğüne deymedi bak , anladılar hatalarını :)

Ee kadis yok umarı bi sorun yoktur.

günaydın hatunlarrrr
nasılsınız
bizde iyi sayılırz ,iştahsızlık ve öksüürk dışındaaa
sevilicm doğru tahmin evin şu an ki hali temizlenmenden öönceki haliyle aynııı
havada ne güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…