Yeniden selam şekerler....
Kayınvalideme misafir gelmişti bebeği görmeye oraya inmiştik. ıremin peşinde iflahım kesildi. Çok saldırgan bir çocuk oldu diğer çocuklar istediğini yapmayınca yada ona zorla birşey yaptırmaya kalktıklarında direk tırmalıyor yada ısırıyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Okadar anlatıyorum ediyorum tamam anneciğim bir daha yapmıyacağım diyor ama nerde
Sonuçda onlarda ana kuzusu ne günahları var dimi ama???
Sorma Zehracım 15 gün görmesek birbirimizi acayip özlüyoruz. 3 kardeşli olmak gerçekden çok hoş anneciğim hep 6 evladım var diyor ama:)))
Nimetcim güle güle otur temiz evinde diyeceğim ama bu saatlerde yapmadan önceki haline döndüğüme şüphem yok:)))
Betülcüm Allah yardımcınız olsun bitanem... ınşallah tez zamanda bir çıkar yol bulursunuz. Kreş olayını tek iyi yanı yaza gelmesi kışın çocuklar daha çabuk hastalanıyorlar. Kışa kadar alışmış olur. Ama tabiki bakıcı olayı hem Zeynep hem kayınvaliden için daha iyi olurdu.
Benim kardeşimde şimdiden bakıcı aramaya başladı. Bir tane bulmuşlardı ama kadın kalp krizi geçirmiş okadar küçük çocuk sorumluluğu alamam diyormuş. Dünde biri ile görüşmüşler olmamış. 1.000 tl para istemiş tabi bizimkilere fazla geldi. Daha 2,5 ay kadar zamanları var ama şimdiden telaşı ve sıkıntısı çokdan sardı. Rabbim bu durumdaki herkese tez zamanda çıkar yol gösterir inşallah....
Tırın yanmasınada nasıl üzüldüm anlatamam. Hem emeklerinize, dahada fazla büyük umutlarla bekleyen minik heyecanlı kalplerin adına
Canancım inşallah sende sınavlarını başarı ile verir yaza oturursun direksiyonun başına:)
Darısı benim başıma diyeceğim ama çok zorrrrr. Bir ara eşim öğretmeye çalıştı ama elim ayağıma karıştı resmen kalbim oynadı en kötüsüde ben acayip korkuyorum....
Yelizim Kadişim hiç uğramamış. ınşalah kendileride kuzularda iyidir.