• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

slmlar kızlar hayırlı cumalar herkese
sağolun canlarım ne diyelim hayırlısını diliyoruz hepimiz artık perişan oldular ama yine bugünde yiğenimin vefatının 1 yılı üstüste yine kötü oldu
bizde bir köyokulu projesi yapıyoruz o kadar güzel şeyler toplandık yerine ulaşır inşallah sabahtan beri bakamadım o yüzden
nimet kime pinti dedin bacım anlaymadım ben:))
bu sabah benimki de anormal ağladı aynen bende unutmuşum ağlamasını çıkmadım o yüzden geç kaldım işe.sonuçta yine çıkarken çok ağladı kötü oldum
yelizim maşşallah yavruna çok güzel kokoşum benim Allah nazarlardan saklasın
gülşah sende hoşgeldin aramıza

Selam betülcüm,
Yengeciğine tekrardan çok geçmiş olsun canım.
Okul yardımı içinde , inşallah yerlerini bulur canım. Ne büyük sevap.
Bugün herkesin yavrusu ağlamış neyseki yarın tatil, affettirirsiiz kendinizi.

Çok sağol canım teşekkür ederiz :)

hoşbulduk kızlar .Amin Allah hepimizin yavrularını bağışlasın canım.
kızlar benim kafama taktıgım bir sorun var benim kızım 18 aylık ve kızımdan 15 gün küçük bir yigenim var 16 kilo çok rahat yemek yiyor herseyi yiyor ayırt etmeden benim kızımda 12 kilo acaba zayıfmı çok iştahlı değil ama genede yiyor doktor israr etmeyin diyor bu yüzden cok üzerine düşmüyorum ama yigenimide görünce canım sıkılıyor benim kız zayıfmı diye:( sizce normalmi?

hayırlı cumlar diyim sabah bi günaydın diyip çıktım
betülüm çok üzüldüm canım, allah hayırlısını versin, inşallah allah kucaklarını boş bırakmaz canım, allah bütün isteyenlere versin

tiyatroyu çok beğendik, çocuklarında katılabildkleri bi oyun, yalnız yanına bir erkek çocuğu oturdu, meleğin elini tutmaya çalıştı durmadan, melekde yapmaaa diye bağırıyoo, ufluyo falan, ne güldüm, dönerkendee renkli kağıtlar, makas, simler ve yapıştırıcı aldım, bakalım aktivite yapcaz güyaaa

elifcim aldıklarımı yükliceğim sitede sorun var herhalde ,

betülcüm cimrilik derken, dün bana bayğ bi pahalıya malold maalesefff, elim zaten normalde çok açıktır ama, hani bazı şeyleride yaşayınca pes dedim, sonuçta bende işsiz bir insanım, bende tek maaşla geçiniyorum, tavır hoşuma gitmedi

bugün fıstıkların ağlama günüymüş galibaaa,
denomda çok tatlı maaşllaahhhh
dileğind ekontrolü varmış
betülcüm, ne güzel yapmışsınız
elifim, ohh 3 arabamııı, iflah keser bunlar valahiii

kızlar yengem düşük yapmış çok moralim bozuk.dayanamadım işyerindede bir ton ağladım gelen giden soruyor iyice kötü oluyorum

canım çok geçmiş olsun yengeciğine herşeyin hayırlısı olsun bir kez daha üzüntü tabi sağlıkları olsunda yine olur inş.

yelizcim kuzun çok şeker çıkmış fotolarda maşallah fotojenik cadı :)

nimocum aktiviteden aktiviteye maşallah demek elini tutuyor ay çok güzel ne güldüm çek diyor he melekte cadı bunlar yaaa

dilek kontrolden çıkmış % 100 kızmış dilek pembe takıntılı biraz renk konusunda pembe giyinip gidince kendin gibi pembeleri alabilirsin demiş doktoruda yanlız hala aşağıda bebiş eğer çıkmazsa iğne başlayacaklar yine

Gülşah çocuklar arasında kıyaslama yapmak çok yanlış, ayrıca değerlere bakılırsa senin kızının kilosu normal değerlerde yeğenin kilosu 25-26 çocukla aynı kiloda. Herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları, çok dert etme derim ben

Nilin eğlenmesine sevindim nimi :)

Bende sevindim kadis, sağlıklı olmasıda çok sevindirici. Bi cimcime daha geliyor demek. ne güzel :)

Çok teşekkür ederim şekerler.

hoşbulduk kızlar .Amin Allah hepimizin yavrularını bağışlasın canım.
kızlar benim kafama taktıgım bir sorun var benim kızım 18 aylık ve kızımdan 15 gün küçük bir yigenim var 16 kilo çok rahat yemek yiyor herseyi yiyor ayırt etmeden benim kızımda 12 kilo acaba zayıfmı çok iştahlı değil ama genede yiyor doktor israr etmeyin diyor bu yüzden cok üzerine düşmüyorum ama yigenimide görünce canım sıkılıyor benim kız zayıfmı diye:( sizce normalmi?

gülşah öncelikle hoşgeldin aramıza yavrularını allah bağışlasın uzun ömürler versin

bende yelize katılıyorum bencede çok normal kilosu doktorda normal diyorsa hiç takma kafana herkesin bünyesi farklı sonuçta benim kızımda 2,5 yaşında 12 kilo normal

Nilin eğlenmesine sevindim nimi :)

Bende sevindim kadis, sağlıklı olmasıda çok sevindirici. Bi cimcime daha geliyor demek. ne güzel :)

Çok teşekkür ederim şekerler.

evet canım yerinde kilosu falanda haftasıyla uyumluymuş şükürler olsun evet evet benim cadıya eş geliyor ama dileği hiç kimseyle paylaşamıyor malesef biraz zorluycak bizi bakalım . kaydirigubbakcemile3

en çokta yezdanın küçüklükleri verebileceğim bir yer çıktı ona seviniyorum :kedi::lepi:

herkese iyi hafta sonları iyi akşamlar diliyorum ben yarın çalışmıyorum evdeyim daha doğrusu kuzuyla babanneye gidicez

hafta sonununuzun güzel geçmesi dileği ile

selamlarr...
cumanız müb olsun canlar...
Yelizzz Denoya kocamann öpücükler..
bayıldım endamına.. elbiseside çok hoş.. mor en sevdiğim renktir..
denomada çok yakışmış.. maşşallah canım.41 kere..

Nimi nil'in eğlenmesine sevindim canım. aldıklarınızıda güle güle kullansın..
Albinada öğrendi artık kesmeyi...yapıştırmalar daha yapmadık...

kocaman günaydın herkese...
güzel bir hafta hepimizin olsun inşallah....

hafta sonumuz güzeldi bizim..
cumartesi eşimin işleri yüzünden 5 de çıktık işten...
sonrada evdeydik...
pazar günü eşim sabah kurstan gelene kadar işlerimi yaptım sonra o gelince gezmeye gittik...
kendimize birer güneş gözlüğü ile kuzuma bi gündelik bi de gezmelik spor ayakkabı aldık..
yemek yedik onu oyuncaklara bindirip geldik...
sabah gitmedi yine babannesine..
annecim seni çok özlüyorum işe gitme. patron kızmaz diyor bana... :(

Günaydın kızlar güzel bi gün şahane haftalar dilerim.

Zeynepcim çok teşekkür ederiz cnm saol :)

Elifkom güle güle kullanın cicileriniz canım.:)

Biz iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok bu haftasonu fix pazar gezmesi dışında evdeydik bi yere çıkmadık genel bakım ve ev bakımıyla uğraştık. Deniz'de bu sabah ruze gibi gitmek istemedi.Zor ikna ettim. Ee kızlar sizler nasılsınız bakalım.?

tünaydın hatunlar

az önce gittik kuzunun saçlarını kestirdik ay nasıl kıyabildim yaaa
içim gitti, çene hizasında şimdi , ayyyy gitti saçlarrr

cumartesi tekrar doktora gittik, öksürüğü artmıştı çünkü
öksürük şurubunu değiştirdi, antibyotiği kesti

klasik haftasonu işte

Back