Bebeklerimiz ve Biz

Günaydınlar güzel bir hafta olsun hepinize

bende hafta sonu bayağı erken çıktım işten dilekle pendikte buluşup pazarda gezindik SLN gidip ona kaban baktık kısa uzun derken kararsız kaldı başka yerlere baktık içine sinmedi geri dönüp tekrar SLN aldık kabanı lcw kuzuma ciciler aldım kendimede pazardan 1 gömlek ve badi aldım birtane badide dileğe aldım eve döndük yemeği yedik saat erkendi camlara giriştim annemle beraber hepsini sildik perdeleri güneşlikleri attım yıknadı çay içtik annemleri yolculadıktan sonrada ev işine giriştim sil süpür toz al derken saat 20:00 oldu cumartesi bütün işlerimi bitirdim

pazarda neomarine gittik kuzya aldığım ayakkabı küçük geldi değiştirip başka spor türü bişey aldık alışveriş yapıp eveimize döndük dizim başlayana kadar ütülerimide yaptım içim rahatladı işlerimi bitirdim haftaya evdeyim daha rahat oluırum enazından

Son düzenleme:
Betüşüm annenle baban gelmiş gözün aydın kayınvalidende daha iyi olucak inş. kısa sürede

canancım eşin ne kadar ince düşünmüş hadi hayırlısı olsun canım hakkında ailece toplanıyorsunuz galiba ne güzel allah ayırmasın

yelizcim sizde gezinirsiniz ne güzel denoyla bende seviyorum öle çarşı pazar gezmeyi

günadın....hatta tünaydın... saat kaç olmuş...
güzel bir hafta diliyorum bende....

biz evdeydik hafta sonu...
bulaşık makinem ömrnü doldurmuştu...
cumartesi günü eşimle iş çıkışı makine almaya gittik...
yarın gelecek inşallah....
cumartesi pazar kaynanamlar bizdeydi hep...
akşam yemeği kahvaltı derken akşam oldu...
yavrum çok şükür iyi..
tam gaz yaramazlıklara devam işte...

kadiscim güle güle kirlet canım evini...
ayrıca kıyafetlerinizi de güle güle giyinin canım....

betülüm allah kolaylık versin canım..
kaynanan da bir an evvel düzelir inşallah...
ayrıca gözün aydın valla herkes geldi yanına

canan hayırlı olsun bakalım..
çalış bol bol..
bizimde direksiyon başlıyor az kaldı...

Selam kızlar

Herkese mutlu haftalar dilerim.

Cuma akşamı aldığımız kötü haberle bütün aile perişan oldu amcamın eşi ış çıkışı fenalaşmış ve hemen hastaneye kaldırılmış, 1 saat yapılan kalp masajlarına cvp vermemiş ve kalk krizi sonucu hayatını kaybetmiş, henüz 40 yaşındaydı genç ve böyle ani olması hepimizi çok ama çok üzdü cuma ve c.tesi cenaze evindeydi akşamına defin için memleketi Ordu ya gönderildi, çok isterdim gitmek ama gidemedim anneciğim gitti. Rabbim mekanını cennet eylesin. Hayat o kadar kısa ki pamuk ipliğine bağlı ömrümüz , hiç bir şey için kalp kırmaya üzülmeye içine atmaya değmiyor.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Hoşçakalın.

Selam canlarım...
Herkese mutlu, sağlıklı bir hafta diliyorum.
Yelizcim başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eyler inşalah... Kesinlikle hayat çok kısa dünya işlerine dalıp bir çok şeyi unutuyoruz.

Canancım çok sevindim senin adına maşallah eşin çok düşünceli...

Kadişim sende kuzunda güle güle kullanın cicilerinizi iyi günlerde... Temizlikde yapılmış ne güzel güle güle otur.

Nimetim geçmiş olsun canımcım. ınşallah çobucak atlatır meleğim... Bol bol bitki kaşışımı(kuşburnu, ıhlamur, keçiboynuzu, elma) içir. ırem öyle atlatı hem balgamı söktürüyor hem içini yumuşatıyor. Bu arada zencefilde çok iyi geliyor.

Elifcim şimdiden güle güle kullan bulaşık makinanı... Ne yaptın yerleşe bildinmi yeni evine alıştınızmı?

Betülcüm gözün aydın canım anneciğimle babacığın gelmiş. Ablacığında gitmiş. ınşallah tez zamana iyi günlerde tekrar biraraya gelirsiniz. Kayınvalidende tez zamanda sağlıığına kavuşur inşallah....
Zeynom nasıl düzenini oturta bildinizmi?

Bizimde cuma babamız izinliydi. Önce park sonra avm yaptık. Kuzuma 4 tane tahta pazıl aldık. Dönüşte otobüsde 5 dk. susmadı. ınsanlar onun yüzünden birbirine girdi. Kimisi çok konuşuyor diye kızdı, kimisi ona kızana hiç çocuğun olmadımı diye kızdı. Biri polis geliyor diye korkutun bak konuşurmu dedi diğeri bune cahillik çocuk böyle şeylerle korkutulurmu dedi. Acayip bunaldım. Birde eşim inelim şimdi gireceğiz birbirimize dedi. Okadar bunaldım ki anlatamam sizlere.... Çocuk işte susturamadık. Birde ırem kadının birine gıcık oldu çocuk işte hissediyor demekki... Bu kadın bana kötü bakıyor oyuncağımı alacak bakmasın öyle dön arkanı diye bağırıp durdu kadına... 30 dk. yolculuğun sonunda tm inerken uyudu kaldı:)

Cumarteside hava çok güzeldi parka gittik 1 den 3'e kadar oynadı kuzum. Arkadaşda buldu kendine hiç bulaşmadı bana... Arkasından da pazar gezdik ve annaneye gittik. En güzelide Batum geldi. Çok özlemişiz yaaaaa yüzüne bakarken gözlerim doldu. Çok şükür sarılığı 9'a düşmüş. 1,200 gr da kilo almış.

Pazar günüde bütün gün kızımla tembelik yaptık ayaklarımızı uzatıp yattık.

Tabi 3 gün böye gezince ev aldı başını gidiyor. Uyur uymaz işlere koyulacağım.

dolu dolu geçmiş sevilicm ne güzel
çocuk sonuçta , millete ne oluyosaa zaten
ama insan şekilden şekile giriyor

nasıl kaynatıyon bakem onu bi hele nalat bana
kuşburnunu nasıl alıyon

bizdede perembe biliyosunuz kayınvalide-görmce geldi
cuma aradılar hadi eyüpe inelim diye, hadi dedim inelim hava güzel, indik gezldi sonra pieerre lotide çay içildi dönüşte görümcenin oğlu ne olur yenge bize gelin dedi, bizm cadıda ne olur halaya gidelim diye yrttı kendini hadi gittik kayınvalidemlerde geldi, orda yarın ben kızıma gitcem dedi kayınvalidem yani bana, cumartesi gene geldiler bize akşam teyzesine gittik, eşim bu ne be bunlarda iin .... çıkartıyorlar, yüzümüzü mü ezberliyorlar her gün hergün bu ne be dedi, ben bişey demedim ,gene plan yapmışlar yarın yeğenine gidilcek

babam biliyosunuz kalp krizi geçirmişti yıllar evvel, 6 ayda bir kontrolü var, bu seferki kontrolde eforu kötü çıkmı perşembede onu anjiyoya alcaklar inallah temiz çıkar, efhamdan annemi deli etmiş zaten cumartesiden beri

dolu dolu geçmiş sevilicm ne güzel
çocuk sonuçta , millete ne oluyosaa zaten
ama insan şekilden şekile giriyor

nasıl kaynatıyon bakem onu bi hele nalat bana
kuşburnunu nasıl alıyon

Hemde ne şekilden şekile girme... Bir ara sanki boğazımı bir sıkıyorda nefes alamıyormuş gibi oldum. İremden çok Adem bunalttı beni yolun ortasında hadi inelim diye tutturmaya başlıyor

Kuşburnunu aktardan aldım canım kurutulmuş. Önce kuşburnu, keçiboynuzu ve elmayı bir taşım kaynatıyorum sonra altını kapatıp ıhlamuru atıyorum onunla 10 dk. kadar demlendiriyorum. Eğer zencefili toz olarak yemiyorsa kökünü alıp onuda bunlarla kaynatabilirsin....

Maşallah bu ne saadet böyle Allah muhabbetinizi arttırsınopuyorumnanaktan

Babacığınada geçmiş olsun... Allahın izniyle tertemiz çıkar sonuçları. Dualarım sizinle...
Bir kalp krizi vakasından sonra böyle olması çok normal. Kaynatamda ameliyatdan sonra çok evhanlı olmuş. Bazen gaz sancısı oluyorda kriz geçiriyormuş gibi karalar bağlıyor.

saoalsın canım, yapayyım inallah içer ,cins benimki faydalı şşeyleri içmez :)
inşallah canım inşallah temiz çıksın yoksa annem yakında kafayı yer, bi kardeşim bi babam kendi hastalıklarını unuttu valla, kadıncağız harap olmuş peşlerinden doktor doktor gezcem diye, ben götüreyim dedim, yok dedi biliyosun illa ben olcma yanında dedi

Yelizcim başınız saoğlsun allah rahmet eylesin diyecek bişey yok ani ölümler hepimizi üzüyor tabikide
sevenlerine sabır versin rabbim

elifim sevilim saoğlun kızlarrr teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun

herkesin hafta sonu dolu dolu geçmiş havayı güzel bulan herkes kaçmış dışarılara

nimocum geçmiş olsun kuzuya babanada acil şifalar canım inş. temiz çıkar anjiyosu

iyi günler güzel anneler.bugün müsait deildi eşim tamamlayabildiğimiz evrakları kursa bırakmış.yarın kalan belgeleri tamamlayıp ayrıntıları konuşmak için gidicez tekrar.telden aradı o ağbimiz beni düzenli kursa gelmene yok malum bebek var ben önemli konuların olduğu gün ararım seni bide direksiyon dersinde gel yeter dedi.şimdiden heyecan sardı beni.yıllardır isterdimde nasip olmamşıtı bi türlü.eşim beni nasıl mutlu etti anlatamam.

herkesin haftasonu dolu dolu geçmiş.sanırım yinede en dolu bendim.cumartesi bizim evde tam 29 kişiydik.nilde hasta olmuş onada geçmiş olsun..

iyigeceler kızlar
yelizcim başınız sağlosun mekanı cennet olsun yengenin, kalanlara allahtan sabır diliyorum

nimetcim gelinime de geçmiş olsun hastaymış daha doğrusu öksürüyomuş yanlış okumadıysamm
babanın anjiyosu içinde şimdiden geçmiş olsun cnm yaa

mevcan ne güzel bi sürpriz bu demen alıcan artık ehliyeti hadi bakalım hayırlısı
yollar şöle bi şöforr görsün:)) demi ama

kadişim bende sln baktım kaban için
bi tane mor vardı harika idi modeli japon tarzı koları balon şeklinde falan ama bedeim kalmamıştı olan beden de büyüktü alamadım yaaaa
güle giysin dşlekte kabanını yezda ayakkabısını sende aldıklarınııı

bende yarın salı pazarına gidicem gene şöle bi dolaşmak istiyorum kurs saatine kadar gider gelirimm inşallah
kayınvalidem 15 güne kalmaz gidicekmiş bende zeyneple kalıcam gene kursa da götürcem mecbur(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…