Bebeklerimiz ve Biz

tekrar slm kzılar
erken geldim kurstan bakıyım dedim sizee
5.30 olmadan modemi kaldırıcam mecbur:)
sanırım irem kuzusu hasta olmuş geçmiş olsu nsevilimm

iyi akşamlar kızlar.benim ve eşimin yiğeni askere gidiyor.gençleri yemeğe davet ettim.sabahtan beri hazırlık yapıyorum.berfe bugün iyi hapşuruğu geçti.umarım grip olmayız.eşimde bi düzelseydi...

günaydınlar
biz iyiyiz çok şükür. ablam burda. 1 hafta daha kalacaktı ama iş yerinden çağırdılar,babamda geçen hafta acillik olmuş tansiyonu çok ciddi düşmüş.bu haftasonu mecbur gelecekler ama annem nasıl 2 ay bakacak zeynebe nasıl babamı yalnız bırakacak bilmiyorum
kayınvalidemde o kadar çok sancısı varki bana toparlanması için 2 ay yetmez gibi geliyor bize kreş yolları görünüyor sanırım
bizden böyle arkadaşlar.
burada iremim hastaymış galiba çok geçmiş olsun eğer varsa başka hasta olan kuzu hepsine çok geçmiş olsun

tünaydınlar herkese
bende dahil kimsecikler uğramıyor galiba.
muhabbet ilerlememeiş hiç

biz iyiyiz
haftasonu annemlerde geçireceğim.
asker mevlüdü yapacak annem.
pazartesi akşamıda yolcu zaten kardeşim
buhaftam yoğun geçer

hasta olan bebişlere acil şifalar
betülcüm allah sanada kolaylık versin.
en uygun yolu bulursun be güzelim

Selam kızlar

Keyifler nasıl bakalım.?

Biz yiyiz çok şükür bir yaramazlık yok, umarım sizdede durumlar aynıdır. Öpüyorum hepinizi :)

iyi akşamlar kızlar.kimsecikler uğramamış.bizimde haftasonu asker mevlüdümüz var.cumartesi pazar evde yokum.berfeme iyi deişiklik olur.havlarda inş güzel gider.hergün parktayız biz zaten..

günaydın kızlar....
anam topik sürünüyor yerlerde şu hale bak...
benimde bu akşam misafirim var...
gecenin bi saatine kadar pasta börek yaptım.dolma doldurdum...
gece yine deprem oldu ankarada..
allah sonumuzu hayr etsin ne diyim...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoklama çekiyorum...
toparlanın bakalımmmm

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

güzel bir gün , hayırlı cumalar diliyorum.

Nasılsınız bakalım keyifler nasıl biz iyiyiz şükür önemli bi yaramazlık yok.

Ben bomba gibiyim diyetimin 5. günüdeyim inanılmaz hafif hissediyorum kendimi.Sabah kahvaltıda su böreği boğaçalar vs vardı hiç birinden yemedim -ki benim için sabah kahvaltısı en önem verdiğim öğündür , ama haftasonu normal kahvaltımı yaparım kimsede beni tutamaz :) hem kahvaltı öğlen yemeğiyle karışıp branç şeklinde olduğu için sorun olmaz )

günaydın hatunlarrrr
melek 2 gündür inadına altına yapma modunda gene
inatla yapıyor
şimdi oturdu eğer yaparsa oyun parkına götürceğimi söyledim yoksa götürmicem dedim inşalah yapar
havada ne güzel
dün kayınvalidemel görümcem geldler , oğlunun ödevi varmış onu yaptım

oof 5 gecedir hep aynı ryayı göüyorum delircemm

gunaydın kızlar bıxde cok çok çok ıyıyız valla sevıncten yerımde duramıyorum suprızım var ama ılk önce netlessln ıyıcene ozaman söylücem.

Hafta sonu arkadaslarımız gelıcek degişik tarıfeler bakıyorum yemek olarak

Herkese hayırlı cumalar kızlarrr

biz kuzumla iyiyiz çok şükür akşam ağlama krizleri dışında
bugün migren ilaçlarımı yazdırmak için hasteneye gidicem sağlık ocağında yazmıyorlar uzman doktor yazaması gerekiyormuş artık böle aydabir ilaca gidicem hastaneye hayırlısı bakalım

yelizcim tebrikler kendini tutabilimişsin bu gazla verirsin kilolarını azimlisin sen canım arkadaşım

elifcim hazılıklar tamam hamarat hatun seni afiyetle yiyin bakem

nimocum demek altına bırakıyor he cadı inş. geçicidir düzelir geçen akşamda yezda kiloduna kadar çıkartıp gidip wc oturdu ve çişiniş yaptı geldi şaşırdım :) herhalde zamanı geldi

aksine bende 4-5 kilo aldım bu migren ilaçları bana kilo aldırdı kızlarr dün akşam tatıya çıktım 50 kilo olmuşum zayıf olduğumu biliyosunuz 46 kilodan yukarı çıkmazdım 45-47 arası gidiyordum ama ilaçlar bayağı kilo aldırdı iştahım açık yani gerçi problem değil ama, dahada ilerlermi bilmiyorum hayırlısı bakalım

bugünde kartalın pazarı var çıkmışken dolanırım biraz oralardada bizden böle işte

kadıscımm yok canım araba almadı ama bugun ruyamda esım bana bayram hedıyesı 2006 model passat alıp yolluyordu gezerken rahat gezeyım dıye popom baya acıkta kalmış sanırım

ben geldim bir yoklama varmış yetiştim:)
yeliz diyete başlamış bende başlayacağım ama henüz psikolojik olarak hazır değilimcokacimcoook
elifin misafirleri varmış hamarat hatun döktürmüş yine.
nimet hayrolsun bacım ne görüyorsun 5 gündür.
kadisim valla ağlama krizleri bizde de had safhada.
sibel söyle bakim meraklandırma bizi.bebekmi diecem ama sen bir istiyorum bir istemiyorum diorsun ya o açıdan bir tahmin yürütemedim:bbo:

5 gündür rüyamda eşim beni aldatıyor sarı röfeleli bi hatunla, her seferinde başka bi versiyon, bu gce son noktyaı koydum herhalde en sonunda kadın hamileydi, benimde bi yerleirm 5 gecedir açık herhaldee

inanılmaz sinir bozucu bişey yaa
işin ilignç tarafı ryamda eşim benim öğrenmemden hiç rahatsız değil çok komik yaa
bu ne yzüüszlükkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…