Bebeklerimiz ve Biz

kızlar sanırım grip salgını başladı yine.çevremdeki herkes grip eşimde felaket hasta.bizede bulaştırması an meselesi.berfe hapşuruyor bile.hemen peditusa başladım bende..

merhaba canancım hava güzel istanbuldada birkaçgündür. bu havayı görünce girmek istemezler tabi cadılar bırak hevesini alsın oynasın kuzucuk

evet canan bu aralar var yine salgın kar yağar hastalık gider dedik ama yine başladı hastalık aman dikkat bir havayı tenefüs ediyosunuz geçmeside normal ama peditusa bşlaman iyi olmuş bol c vitaminide alsın inş. ilerlemeden atlatırsınız canım

saol kadisim neyseki berfe tam bi meyve hastası bol bol portakal tüketiyor.bu sene 2.gribimizi olmak üzereyiz.umarım peditus sayesinde sadece hapşurukla geçiririz hastalığı..

Selam fıstıklar.....
Gripliler kafilesine bizde katıldık. Dün öğlen uykusundan uyandığında sesi çatallıydı hapşurup duruyordu. Hemen Aferin verdim. Akşam yemeğini yiyip saat 11 geliken uyudu. Ihlamurda içirmiştim baya bir terledi. Sabah da kalktığında aynıydı burnuda tıkalı şimdi. Ihlamur, kuşburnu, keçibaynuzu elmalı bir karışım yapıp kaynattım onu içdi bir bardakda portakal suyu ama ağzına lokma koymadı. ınşallah fazla ilerlemeden atlatırız.

Sizede geçmiş olsun Ekin ve Canan sizin kuzuların gribide ilerlemeden geçer inşallah....

merhaba kızlar
kaç gündür giremiyodum özledim sizleri
emir bilgisayarın başında fazla kalıyo diye açmıyorum aartık modemi kaldırdım şimdi okula gidince bi taktım bakıyım dedim:)) kapatıcam akşam o gelmeden
nimetcim kardeşine çok üzüldüm bu genç yaşında bi sürü hastalık
rabbim dermansız dert vermesin inşallah amin

kadişim sormuş bitek beniii saol cnmmmmm ilgin içim yezda nasıl sen nasılsıon

betüşüm kayınvaliden nasıl oldu cnm yaa

yeliz, sevil, ekin, wildrose, semiha ne var ne yok kızlarrr
zeynep ben uğramış nasıl olmuş durumları bi değşme yok galibaa merak ediyodum onu da

Selam kızlaaar

Nasılsınız?

Eylül ve irem Grip miş çok geçmiş olsun, başka hasta yoktur inşallah varsada o minnoşlarada geçmiş olsun.

öpüyorumm

herkese merhaba

ekicim eylül grip olmuş geçmiş olsun canım acil şifalar 1 hafta öncesine kadar bizede vardı ama peditus ve aferinle atlattık şükür

sevilim iremede geçmiş olsun canım ilerlemeden atlatırsınız inş. şekercim ilaçlar iyi gelir birde karşımlar yapıyorsun iyiş gelişr kuzuma öperim canımcım

zehram uğramış biz iyiyiz canım sen nasılsın demek emir çok takılıyor diye modemi kaldırıyorsun heee aman iyi yapıyorsun sonra dersleri aksar

yelizcim uğramış nasılsın canım

elifimde gelmemiş ruziş nasıl oldu acep

betülcümde günaydın demiş kaçmış

semihacım ekinnazım nimocumda uğramamış bugün

Dream, Kadiş, Yeliz saolun canlarım....
Hiç birşey yememişdi seviyor diye şehriyeli domates çorbası yaptım kıyma ve havuç koydum içine bol bolda maydanoz yedirirkende limon ve karabiber döktüm. Bir kaseye yakın yedi nerdeyse elma istedi mutfağa hazırlamaya gittim geldimki uyuya kalmış. ılaç rahatlatıyor uyku veriyor herhalde

Bir elinde yastık diğerinde battaniyesi ben hastayım diye geziniyor evin içinde yatacak yer arıyor kendine kuzum
O böyle olunca içim çok acıyor benim ya anne olmanın en kötü tarafı bu olsa gerek....
Rabbim kuzularımızın ayağını yanlışlıkla taşa bile çarptırmaz inşalah....

selam kızlar....
sağlık olarak iyiyiz ama hiç elim kolum kalkmıyor ya...
kuzucum iyi. peditus la ilerlemeden atlattık çok şükür.

eylül,irem ve niminin kardeşi hastaymış..
çok geçmiş olsun diyorum hepsine de yarabbim hemencecik atlatmak nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…