Bebeklerimiz ve Biz

he ya nimetim öyle oldu valla:))
ekincim 657im bende.ama şöyle bir durum var biliyorsun tüm memurların tedavi ödemeleri maliyeden çıkıp sgka geçti bu yüzden maliyede fazla adam sgkda da eleman açığı var bu sabah genelge yayınlandı cumaya kadar tedavi işini yapan memurların isimleri bildirilsin 1 ay içinde sgka geçiricez diye

Sağolun kızlar bütün kuzularımıza diyorum.

Ekin denizde araba çok soru soruyor, "orası ne anne"," işyeri kızım"," kimler çalışıyor orda anne? " :),
"Orası ne anne?" " Otel kızım" - "otel ne demek anne" , (otelin tanımı yapılıyor) "otelde kimler kalıyor anne? " :))

Çok fenalar çook :)

Selam kızlar...
Anca gelebildim. Kaç gündür elim eve gitmiyordu. Hep üstden üstden yapıyordum baktım olacak gibi değil heryeri bir güzel fora etim. Acayip iyi geldi sitres attım soğuk kendime getirdi. Yemeğimide yaptım birtek fırına verilecek....
Keyifler yerinde gibi kuzuların yaramazlıklarını saymazsak... Artık gülüyorum bu sefer o sinir oluyor. Anne gülme diyorum sana diye ciyak ciyak bağırıyor.

iyi akşamalar kızlar
bugün uğrayamadım
alışveriş merkezi gezintisi yaptık bi arkadaşımla kendime elbise ve triko tunikler falan aldım
baya bi indirimler vardı
kaynoş çocuklarına gidicek gezmek için eşimin gelmesini bekliyo beni yanlız bırakmak istemedi
bende o çocuklarla ilgilenirken gezeyim biraz dedim, iyi de geldi
eşimde yola çıkmış geliyolarmış gece evde olur inşallah

sevilcim demek dip kçşe temizlikle uğraştın
ellerine sağık güle güle kirletin cnmmm
mamamlarıda hazırladın ne güzel eşini bekliyosun
keyifller nasıl herşey yolunda mı

yelizcim kara gözlü denomun dillerini yerim ben tam bi fıstık o annesi, rabbim nazarlardan esirgesin

nimetcim ne istiyosan rabbim hayırlısını versin her şey gönlünce istediğin gibi olur inşallah
yüzüde kalbide güzel arkadaşımmm

iyi geceler kızlar.akşam üstü diş ağrısı çekmeye başladım.eşim saolsun hemen dişçiye götürdü.çektirdim dişimi. zaten kökü vardı kendi yoktu.

iyi geceler
geçmiş olsun mevcan
zehracım eşine kazasız belasız kavuşman dileğiyle

bizde bugün berra yla çıktık bir avm gezintisi yaptık.o kadar sevindi ki kuzum.anne ben burayı çok özlemişim deyip durdu.birde çok istediği bir oyuncak vardı.pony uykucu bebek diye anne işte benim sevdiğim oyuncak diyordu her gördüğünde.bende kesenin ağzını açtım bugün.o kadar mutlu olduki.
mağazalarda müthiş indirim var.kaşe kaban istiyordum ben berra ya.seneye giymesi için bu sezondan alayım dedim ama kalmamış istediğim modellerden.birde spor ayakkabı alacaktım onunda numarası yoktu.oyuncak dışında birşey alamadım kuzuya.kendimede 2 tunik aldım o kadar.

günaydın kızlar....
güzel bir gün diliyorum bende..
ne kadar soğuk ya...
rabbim yakacak odunu köürü olmayana,evsiz barksızlara yardım etsin

Günaydın kızlaar güzel bir gün diliyorum herkeslere

Keyifler yerindedir inşallah, kuzumla konuştum mutluyum :).

Dün akşam Orphan'ı izledik, çok farklı bi konusu olan güzel bir gerilimdi, Beğendim.

iyi geceler kızlar.akşam üstü diş ağrısı çekmeye başladım.eşim saolsun hemen dişçiye götürdü.çektirdim dişimi. zaten kökü vardı kendi yoktu.

çok geçmiş olsun mevcann

günaydın kızlar, yeni yaptık kahvaltımızı desem inanırmısınız
geç kalktık gene, çok geç yatıyoruz eşimi de bekledim gelicek diye
çok şükür sağsalim geldi ama ben pek hoş karşılamadım
hatta dün gece zeyneple uyudum gene tıpkı babası yokken uyuduğum gibi:umursamaz:

güle güle giy cicişlerini, bende aldım dün bişeyler kendime
berrada güle güle oynasın yeni bebeğiyle demek açtın kesenin ağzınısengözlerimebaksanabdelikafadulden

günaydın canlarım
günümüz çok güzel geçsin :))

günaydın kızlar....
güzel bir gün diliyorum bende..
ne kadar soğuk ya...
rabbim yakacak odunu köürü olmayana,evsiz barksızlara yardım etsin

Günaydın kızlaar güzel bir gün diliyorum herkeslere

Keyifler yerindedir inşallah, kuzumla konuştum mutluyum :).

Dün akşam Orphan'ı izledik, çok farklı bi konusu olan güzel bir gerilimdi, Beğendim.

günaydın canlarım
bende güzel bir gün diliyorum hepinize, günaydınlarrŞeniz:1hug:

Merhabalarrr canlarımmm nasılsınız güzel bir gün olsun hepinize

kar durdu ama soğuğu gitmek bilmiyor yakıyoruz ama ısınamıyoruz malesef

annecim sabah kahvaltısını dilekle bizde yapmış telf ettim benim cadı heryeri dağıtmış yazlık elbiselerini görmesin diye hurca kaldırmıştım onları birgüzel dökmüş yatağının çekmecelerinizde boşaltmış cimcime
bu elbise tutkusu nedir anlamadım hafta sonu pantolon giymek istemedi giymiyorum diye ayağa kaldırdı evi elbise giydirdik kot ama bu yazlık elbiselere sarmış durumda birini giyiniyor soyup başkasını takıyormuş aynasının karşısında poposunu sallıyormuş sizce bu yaşta kıyafet seçmesi normalmi ??

semihacım berranın cicilerini iyi günlerde kullansın

zehram sende alışveriş yapmışsın iyi günlerde giy tavır koyman iyi olmuş sağ salim geldi gözün aydın

yelizcim denoma maşllah annesi gibi araştırmacı olacak desene maşalah kuzuna .. oklu denooo :)

elifcim sen nasılsın ruziş nasıll

betülüm sen nasılsın daha iyinmisin dün gergindin bayağı

mevcan sanada geçmiş olsun acil şifalar

yemeğe gidip geliyorum

afiyet olsun kadişimm

kızlar 1 hftadan beri sinema9 diye bi siteden filim seyredip yatıyorum
dün gecede günahkar rahibeleri seyrettim
o kadar irkildim ki seyrederken kendimi onların yerne koydum da ne zor günler yaşamışlar
mesela birinin günahı kuzeninin tecavüzüne uğramaktı, uğrayan kızı rahibelerin yanına veriyolar
türlü türlü işkencelere maruz kalıyolardı orada kalanlar, çok etkilendim
bazen romantik komedi izliyorum bazen macere, bazen fantastik filmler ama gecem güzel geçiyo
sizede tavsiye ederim

kadiş bizde de emir öle
bu havada gidiyo dolaptan yazlık tişört kapri ne varsa bulup çıkarıyo onları giyiyo
zor çıkartıyorum
üşürsün dediğimde de ben yaşlımıyım ki üşüyeyim gencim ben diyoosempatiksalakcinniakannehirdelikafadulden

Zehroşum kavuşmuş kocişine, küsmüsün ?.

Kadiscim , normal tabiki hayatım zamanla bitecek bu da diğerleri gibi :).

Yeni ciciler iyi günlerde kullanılsın inşallahhh.

Mev.can çok geçmiş olsun.

Kadiscim sağol canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…