- Konu Sahibi DreamLover
-
- #33.581
yaw şu çekim yasası olayını bide kendimd euygulayabilsem çok süper olcak da nerdeee
kimin için ne dua etsem, içimden dilesem oluyorda bi kendim için olmuyorr of ulennnnn
iyi geceler kızlar.akşam üstü diş ağrısı çekmeye başladım.eşim saolsun hemen dişçiye götürdü.çektirdim dişimi. zaten kökü vardı kendi yoktu.
iyi geceler
geçmiş olsun mevcan
zehracım eşine kazasız belasız kavuşman dileğiyle
bizde bugün berra yla çıktık bir avm gezintisi yaptık.o kadar sevindi ki kuzum.anne ben burayı çok özlemişim deyip durdu.birde çok istediği bir oyuncak vardı.pony uykucu bebek diye anne işte benim sevdiğim oyuncak diyordu her gördüğünde.bende kesenin ağzını açtım bugün.o kadar mutlu olduki.
mağazalarda müthiş indirim var.kaşe kaban istiyordum ben berra ya.seneye giymesi için bu sezondan alayım dedim ama kalmamış istediğim modellerden.birde spor ayakkabı alacaktım onunda numarası yoktu.oyuncak dışında birşey alamadım kuzuya.kendimede 2 tunik aldım o kadar.
günaydın canlarım
günümüz çok güzel geçsin :))
günaydın kızlar....
güzel bir gün diliyorum bende..
ne kadar soğuk ya...
rabbim yakacak odunu köürü olmayana,evsiz barksızlara yardım etsin
Günaydın kızlaar güzel bir gün diliyorum herkeslere
Keyifler yerindedir inşallah, kuzumla konuştum mutluyum :).
Dün akşam Orphan'ı izledik, çok farklı bi konusu olan güzel bir gerilimdi, Beğendim.
Merhabalarrr canlarımmm nasılsınız güzel bir gün olsun hepinize
kar durdu ama soğuğu gitmek bilmiyor yakıyoruz ama ısınamıyoruz malesef
annecim sabah kahvaltısını dilekle bizde yapmış telf ettim benim cadı heryeri dağıtmış yazlık elbiselerini görmesin diye hurca kaldırmıştım onları birgüzel dökmüş yatağının çekmecelerinizde boşaltmış cimcime
bu elbise tutkusu nedir anlamadım hafta sonu pantolon giymek istemedi giymiyorum diye ayağa kaldırdı evi elbise giydirdik kot ama bu yazlık elbiselere sarmış durumda birini giyiniyor soyup başkasını takıyormuş aynasının karşısında poposunu sallıyormuş sizce bu yaşta kıyafet seçmesi normalmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?