- Konu Sahibi DreamLover
-
- #33.561
yaaa sormayın yaaa, hakkaten acınacak haldyeim , bide öle şirnlik muskası bir anne değilim ben
nasıl olduda anne oldum bende bilmiyom valla
şüphe etmeye başldım anneliğimden artık
çok şükür cnm bu sene yalıtımın faydasını gördük, zaten bu sene yapıldı , iyiki yaptırmışız geç de olsa, güzel ısınıyo altı yanmamasına rağmendelikafadulden
elifim dün ilkere gittik bi arkadaşa öyle bi kar vardı inanamazsın ya.geçen bizim burayada acaip yağdı.bizde hemen dışarı çıktıkk.hatta face resimleri bile koydum.ama şimdi kar yok.acaip soğuk.
sağol ekincim iyiyiz çok şükür
zeynonun uykusu zıvanadan çıktı hiçbirşekilde kural tanımıyor uytamıyoruz istediği saatte uyuyor düün gece 1 di ben 11 de uyuyaklamışım birde dün servis çok bekledik dondum yorgunluktan 11de sızdım koltuğun üstünde ablam sen git yat ben yatırırım dedi gittim sonra gece 1 de bi uyandımki uyutamamış çığlık atıyor zeyno.ben aldım sabret betül kızma dedim kendime ama birsüre sonra çıldırttı beni ben bağırınca o daha çok bağırıyor tabi.neyse zorla uyuttuk gece öyle bir rüya gördümkü sabah solumdan kalktım resmen.servise gene kaçırdım o da ayrı bir mevzu tabi.
geldim bir iç sıkıntısı çok geçmedi bir haber ciddi birşeyler olacak işyerinde birkısmımız kurum değiştirmek zorunda kalacak ya o kdar uğraştım sırf maliye olsun diye ne çok ders çalıştım buranın puanı yüksek diye şimdi olana bak.yine devlet memuru olucaz ama sgk a geçiş olabilir hayırlısı olsun hakkımızda ama ben yerimden çok memnundum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?