Bebeklerimiz ve Biz

yaaa sormayın yaaa, hakkaten acınacak haldyeim , bide öle şirnlik muskası bir anne değilim ben
nasıl olduda anne oldum bende bilmiyom valla
şüphe etmeye başldım anneliğimden artık

nimetcim öle düşünme cnm
bazen cidden hepimizin sabrının taştığı gözümüzün hiç bişeyi görmediği anlar oluyoo
yok yere hiç bişey yokken ortada bi başlıyolar ağlamaya
bide benim umursamamama gibi bi lüksüm de yok
bbannesi hemen damlıyo dibimize niye ağlattınız çocuğu (zeynebi yani)
niye dediğini yapmıyosunuz, zaten yapa yapa bu hale geldik :) her ağladığında dediği yapılınca oda başlıyo taktiğe
sinirlerim iyice zıplıyo ağzımda laflar birikiyo ama sabır diyorum tutuyorum çoğu zaman ama bazen tutamadığım da oluyo
ben emirin pc de fazla kalmasını istemiyorum
cuma günü emir karnesini alınca onu eve bıraktım ben kursa döndüm bi geldim ki eve o saate kadar pc nin başında nkalkmamış tam 4 saat boyunca ve gözlerinde astigmat var düşünün
be nemire laf söyleyip kızınca hemen geldin başladı kavga güürültü diyo bana
iyi anne dedim ben hiç kızmayım 4 saat daha oynasın gözleride beyni de gitsin bitsin, sende sessiz sessiz otur
o böle şeyleri ilmiyo önemsemi tabii ister 5 saat oynasın ister 10 saat sadece sessizce otursun bi köşede istiyo

Son düzenleme:

çok şükür cnm bu sene yalıtımın faydasını gördük, zaten bu sene yapıldı , iyiki yaptırmışız geç de olsa, güzel ısınıyo altı yanmamasına rağmendelikafadulden

aman aman sıcak olsun...
ev soğuk olunca çok zor oluyor gerçekten de...

elifim dün ilkere gittik bi arkadaşa öyle bi kar vardı inanamazsın ya.geçen bizim burayada acaip yağdı.bizde hemen dışarı çıktıkk.hatta face resimleri bile koydum.ama şimdi kar yok.acaip soğuk.

zaten çankaya,dikmen ve elmadağ tarafı karlıymış canım..
bizim buralar yüksek olmadığından göremedik henüz

gecebahçesi geri gelmiş sevindim sizin adınıza..
benim zilli seyretmediği için takip etmyiorum..
çizgi film aç diyor açıyorum.
sadece ben izliyorum o başka şeylerle ilgileniyor...

nimiii bu kadar kötüleme kendini..
başımızda olmasa anlamayız ama hepimizin ki aynı dert..bilmiyor muyuz sanki...

günaydın bugün çok gerginim belli bir neden yok ama ufak ufak şeyler neden böyle bir ruh haline sokuyor beni bilemiyorum

Günaydınlarrr güzel bir gün olsun bugün işteyim

sevilim böle durumlarda diyecek birşey bulamıyorum herkesin evladı varrr nedemek dokunma hani bir laf varya benden oldu beni beğenmiyor diye anneciğine karşı çok ayıp etmişler gelininiz kendi annesini bile istemiyorsa kişiliği değişik bir insan gerçekten umarım düzelir bu durum sende batunu doya doya sever okşarsın ki sende bir annesin ve seninde evladın varr ondan daha tecrübelisin ben onun yerinde olsam yardım bile isterdim anneciğinede geçmiş olsun acil şifalar

nimocum melek yaramazlık dozunu arttırmış durumda demek allah yardımcın olsun canım geçicek inşallah hepimizin sabırsız olduğu zamanlar var ama tepki verdikçe tekrarlıyorlar

bugünlerde yezdadada aynı durumlar ar kolu alçıya alındıktan sonra biraz üstüne düşünce şımardı kurallar çiğnendi şimdide herşeyi ağlayarak yaptırıyor iştahta sıfır bu arada

zehram ohh kartopu oynamaya çıkmışsınız kaynanada başı rahat olsunda yeterki diyip karıştırtmıyor ama çocukta cesaret alıyor annenin çektiği zorluğu düşünen yok

elifim sen nasılsın ruzem nasıll elma yanaklım

yelizcim sen nasılsın canım donayla görüşüyormusun neler diyor tatlı dillim

betüşüm günaydın hayırdır şekercim niye sıkıldın zeynom nasılll

ekincim sanada günaydın kızımın adaşı nasıllar bakalım

atladığım varsa affola

birgün işe gelmedik hafta sonu gibi geldi sanki bugün pazartesi:)

kuzumun azıları geliyor kızlarr pazar günü farkettim ağzı bembeyaz hiçbirşeyde yemiyor iştahıda yokk

Günaydınlar güzel bir dün diliyorum, Keyifler yerindedir inşallah.

Betüşüm gerginmiş, arada sebepsiz gerginlik hepimizde oluyor tatlım, seni sakinleştirecek mutlu edecek bişeyler yapmaya çalış.

Günaydın Ekincim.

Günaydın kadiscim diş geliyormuş az krizle gelsin inşallah. Denom iyi şimdi konuştum , "haberlerde izledim çocuklar çok kitap okumalıymış, bende kitap okuyorum" diyoo :)

sağol ekincim iyiyiz çok şükür
zeynonun uykusu zıvanadan çıktı hiçbirşekilde kural tanımıyor uytamıyoruz istediği saatte uyuyor düün gece 1 di ben 11 de uyuyaklamışım birde dün servis çok bekledik dondum yorgunluktan 11de sızdım koltuğun üstünde ablam sen git yat ben yatırırım dedi gittim sonra gece 1 de bi uyandımki uyutamamış çığlık atıyor zeyno.ben aldım sabret betül kızma dedim kendime ama birsüre sonra çıldırttı beni ben bağırınca o daha çok bağırıyor tabi.neyse zorla uyuttuk gece öyle bir rüya gördümkü sabah solumdan kalktım resmen.servise gene kaçırdım o da ayrı bir mevzu tabi.
geldim bir iç sıkıntısı çok geçmedi bir haber ciddi birşeyler olacak işyerinde birkısmımız kurum değiştirmek zorunda kalacak ya o kdar uğraştım sırf maliye olsun diye ne çok ders çalıştım buranın puanı yüksek diye şimdi olana bak.yine devlet memuru olucaz ama sgk a geçiş olabilir hayırlısı olsun hakkımızda ama ben yerimden çok memnundum ya

slm kızlar
geçmişe bakamadım.
az önce kalktık kahvaltı sofrasından.
biraz ortalığı toplayayımda bir avm yapayım kızımla
oda bende çok sıkıldık.

keyifler iyidir inşallah?

Betüşüm gün doğmadan neler doğar canını şimdiden sıkma , nasip kısmet ne ise hayırlısıyla o olsun canım.

Semiha iyi gezmeler, mev.can geçmiş olsun şimdiden.

SELAM HATUNLAR
betülümün canı sıkılmş, hayırlısı olsun betüşüm, allah o kadar çabanı karşılıksız bırakmaz.pozitif düşün, bak sabahtan beri negatifisn herşey üstsüte gelir, çekim yasası olayı :)
şimdi çok güzel bişey duyacağına odaklan hissettt

yelizim kuşundan ayrı, deno hanım döktürüyor gene maaşlaah ne akıllı kız bu yaaa
akıl küpü maaşlaahh
semihacım kız maaşlaah ne güzel uyuyorr berra öyle avm yaın bakalım sıkıldınız
anam bizede yakın avm yok

anam dünürüm hepsi böleee , çocuk ağlamsında ses yamasındaa
bende dün babanneye götürüdm zilliyiii
gerçi biraz zor gittik bayağ yürüme mesafesi vardı, meleğin burnu kıpkırmızı olmuştu ,akşam eşim hayret sen nasılda gittin kayınvalidene diyor bana, alla alla dedim hep gitmek isteyen benim aaaa dedim, adama nasıl bir korku saldıysam artık azcık yüzüm düşse ne söyledi kaynanan gene diyo bana, valla bu evde kalma işi yaradı bana pek bi cadı oldum galiba :))))

kızlar çok rahatladım ya birazönce dayanamadım sabırsız ben gittim müdür yard. ile konuştum dedim varmı ihtimal benim gitmem üzerine yok dedi :))

canım belli dönemlerde oluyo öyle sıkma canını eylül de bi ara çığlık çığlığa ben
uyumak istemiyorum diye sürekli ağlıyodu ama çok şükür iyi şimdi uykusu gelince beni uyut diye direk odasına gidiyo, zeyno da düzelir merak etme...
canım sen atamayla girdin oraya galiba 657 lisin demi? ayrıca neden kurum değişikliği
oluyo?

yaw şu çekim yasası olayını bide kendimd euygulayabilsem çok süper olcak da nerdeee
kimin için ne dua etsem, içimden dilesem oluyorda bi kendim için olmuyorr of ulennnnn

kadişcim dişiniz geliyomuş ağrısız gelir inşallah bizimde bi tane kaldı...
yelizcim maaşalllah canım denize çok akıllı Allah esirgesin...
hafta sonu taksiyle gidiyoruz öyle konuşuyo ki anne bu taksi ne kadar diyo
kızım bilmiyorum amcaya sor dedim bu taksi ne kadar diyo adam cevap verdi neyse
ama susmayı bilmiyo sürekli konuşuyo kızım sus diye işaret ettim ben de hayır anne
benim ağzım var konuşucam diyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…