sabah kahvaltısını milupa sütlü portakallı mısırlı ya da bebelac ballı irmikliyle hazırlıyorum. içine üçte bir yumurta sarısı,bir tatlı kaşığı labne,bir çay kaşığı pekmez,2 adet bebe bisküvisi ( %90 bitiriyor)
öğlen babymix sade yoğurt ( nazlı nazlı yiyor ama bitiyor :)) )
öğleden sonra ya milupa-hipp kavanoz meyvelerden ya da kendim elma-muz,sadece elma yapıyorum (meyveye kesinlikle hayır demiyor maşallah)
akşam bir gün tarhana bir gün sebze yapıyorum...sebze olunca küçük haşlamalık patates,yarım havuç hep oluyor... ilaveten küçük arpacık soğan,brüksel lahanası,brokoli,pırasa,kabak,karnıbahar,semizotu,maydanoz,enginar,kereviz... bunlardan hangisi evde varsa azar azar koyuyorum... en çok brokoli olanı seviyor,diğerlerini palyaçoluk yaparak yiyor ama yiyor ya :)) içine irmik,pirinç,kuskus,şehriye,az sarı mercimek koyuyorum...
tarhanaya henüz hayır demedi... çorbaların üzerine mutlaka piştikten sonra bir-iki çay kaşığı zeytinyağı gezdiriyorum...
yatmadan aptamil sütlü pirinçli kaşık maması içine bir iki bebe bisküvisi ( en sevdiği :) )
bora gündüzleri çok nadir emiyor artık,ancak uyku sersemi olursa... ama gece 3 kere iki memeyide emiyor artık...birde gün boyu çok emmediği için göğüslerde süt çok birikiyor bende makinada sağıp ertesi günki kahvaltısını onunla hazırlıyorum :hooray: su kurbağası resmen benimkisi çok fazla su içiyor hatta hııı hııı dedimi suyu yanında olacak :))
ayrıca biz ne yersek mutlaka kaşık ucuyla ona bir kere tattırıyorum :)